Jump to content
lego_kid

Discutii DNB

Recommended Posts

Posted

In noaptea Invierii,cand clopotele bat,cu lumanari aprinse,cu sufletul curat sa spunem impreuna "HRISTOS A INVIAT!"

Armata va ureaza paste fericit alaturi de cei dragi! :tiphat:

Posted

Cu ocazia Sarbatorii Invierii Domnului ,echipa The Mafia va doreste sa aveti parte de bucurii, realizari, impliniri !Paste ferici!:* :tiphat:

Posted

Iepura?ul must?cios e de Pa?te norocos, nu-?i las? cadou în ghete, are el alte secrete: pasc?, oul înro?it, cozonacul, mielul fript ?i un Pa?te Fericit!

Posted

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat ! :tiphat:

Posted

Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca! Sarbatori fericite!!!

Posted

Haha caini latra ursu trece...

Deci cand facem si noi un antrenament ceva :|?

La asta ma gandeam si eu , eu propun sa ne puna si noua un Admin ca Lider pana la alegerea noului lider , poate unii vor sa iasa , cine stie , asa ne-ar mai organiza si pe noi putin etc. :D

Posted

Eu zic sa mai asteptam umic fiindca liderul nostru va fi ales prin Cerere GM deci e ceva de lucru pana citeste Iceman toate CV-urile.Daca vrem sa avem un lider bun si respectabil zic sa asteptam pana la ultima aplicatie.

PS:Eu zic ca suntem capabili sa facem si noi cateva antrenamente.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...