Jump to content
lego_kid

Discutii Armata

Recommended Posts

Posted

Pot sa stiu de ce am fost demis? am spus clar ca 10 zile sunt la tara si am stat exact 10 zile

PS: La tara n-am internet absolut de loc!!!

Nu am avut cand sa vad noua regula cu 7 maxim zile eu o stiam pe aia cu 2 saptamani maxim

Edit: am aplicat alta factiune, acum doar astept raspunsul din partea lui TheOne sa-mi spuna daca e corect ce a facut.

Posted

Multa bafta celor care ati plecat / ati fost demisi , cat si celor care ati reusit sa ramaneti in factiune , din cate ati vazut si voi s-au facut modificari majore zic eu in lista cu membri , aici ma refer strict la cei inactivi . Nu va zicem degeaba sa anuntati ca nu puteti ajunge la sedinta , asta o faceti la discutii / inactivitate , iar la inactivitate sa nu gasim perioade mai mari de 2 saptamani ( 14 zile ) .

Really?

Poate ai zis de multe ori in game atunci cand eu eram plecat.

Si atunci cand am anuntat in game ca lipsesc 10 zile tu ai aprobat.

Posted

A V-a editie are loc Marti , 14 august ora 13:00

Marti, 14 august , ora 12:40 va rog sa fiti on pentru Factions Supremacy !

@ stefan20 : Nu mai posta aici,daca ai nelamuriri foloseste PM.

Guest ConnectR
Posted

Salut,de astazi sunt noul vostru coleg,va urez spor la wanted :right:

#sPx here

##Postez de pe contul lu' fratimiu deoarece contul meu are DPA

Posted

Imi pare rau nu pot fi on la Faction Supremacy deoarece am ora de condus de la 12:00 pana la 14:00 :comp2: ...sper sa fim cat mai multi on si sa castigam.

Posted

A intervenit ceva si nu pot ajunge la supremacy.. Daca TheOne/Pityc nu o sa fie on,va rog sa ascultati de TorQue sau de cei cu rank mai mare. Succes !

Guest Mr.vLN
Posted

Nu poate ajunge la Faction C. deoarece are preg. la mate.

#Postez pentru sPx deoarece are DPA pe forum.

Posted

O sa am o perioada de inactivitate de aproximativ 2 saptamani (poate mai reusesc sa intru).. va rog sa ascultati de TheOne si de Pityc,o sa aiba ei grija de voi.

Sa fiti cuminti si.. bafta la joc ! :D

Posted

Se mai face vreo' sedinta ?

Posted

Din pacate a intervenit ceva si nu mai pot ajunge la sedinta,deoarece plec din oras acum si ma voi intoarce in noaptea aceasta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...