.sKaNNer. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Lasal Ares ca nu poate , n-ai vazut ca nici mostenitor nu are in pantaloni. # Oricum felicitari pentru Lider DaOan !
Ares Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Lasal Ares ca nu poate , n-ai vazut ca nici mostenitor nu are in pantaloni. # Oricum felicitari pentru Lider DaOan ! Am pierdut eu ceva? TheOne e lider NG? :))
.sKaNNer. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Da. Check Diverse " Se Cauta GM " Dc pleci Ares ... :((:((
FullSpeed Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Bine v-am gasit dragii mei , sper sa ne intelegem de minune cat timp vom sta impreuna , voi discuta cu theone si vom stabili o sedinta pentru a ne cunoaste mai bine .
Danutzu Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Fullspeed si Theone:O sa intru mai rar in joc am ceva probleme de sanatate,multumesc.
FullSpeed Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Rank 6 ( General ) TheOne FullSpeed Rank 5 (Lieutenant ) Rank 4 (Captain ) 1)Pityc 2)Paul Rank 3 (Mayor ) 3)MusicOn Rank 2 (Sergeant ) 4)Orange 5)BassMaster 6)InfraReD 7)Danutzu 8)TorQue Rank 1 ( Private ) 9) Ombladon 10) Tone_George 11) coVAleR 12) Cornwell 13)outlook 14)satana 15)broker 16)aSsAsIn_cReed 17)Paul14 Aveti aici lista membrilor provizorie , dupa sedinta de duminica vom face alta si va fi postata in topicul special creeat pentru asa ceva . :tiphat:
.sKaNNer. Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Scrie te rog corect: Cornwell cu W mic :> App: satana mai joaca? nu l-am vazut deloc de cand sunt NG ... 25 Iunie O.o
Ares Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Baieti, imi cer scuze pt cei care chiar mi-au fost prieteni, iar faptul ca am renuntat i-a dezamagit, nu dau nume, poate gresesc.. Vreau sa va spun ca mi-a placut sa lucrez alaturi de voi si aici am avut cele mai frumoase momente de cand joc SA:MP, va urez bafta in continuare, iar noilor lideri, sa faceti treaba buna si imi cer scuze daca ati gasit unele chestii care nu va plac in factiune Cu stima si respect, va saluta Silviu, over :bye2:
.sKaNNer. Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Dc plecat si ne-ai lasaaaaaaaaaaaat :(:( :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye: O sa te daca nu ramai macar in NG sau o sa te :violent1:
Serban Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Baieti, imi cer scuze pt cei care chiar mi-au fost prieteni, iar faptul ca am renuntat i-a dezamagit, nu dau nume, poate gresesc.. Vreau sa va spun ca mi-a placut sa lucrez alaturi de voi si aici am avut cele mai frumoase momente de cand joc SA:MP, va urez bafta in continuare, iar noilor lideri, sa faceti treaba buna si imi cer scuze daca ati gasit unele chestii care nu va plac in factiune Cu stima si respect, va saluta Silviu, over :bye2: Bafta in continuare si sper sa ne regasim cu bine. Daca ai da si motivul dc ai renuntat pe pm ar fi si mai bine. Cu stima si respect Ombladon :clap:
molotow Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Baieti, imi cer scuze pt cei care chiar mi-au fost prieteni, iar faptul ca am renuntat i-a dezamagit, nu dau nume, poate gresesc.. Vreau sa va spun ca mi-a placut sa lucrez alaturi de voi si aici am avut cele mai frumoase momente de cand joc SA:MP, va urez bafta in continuare, iar noilor lideri, sa faceti treaba buna si imi cer scuze daca ati gasit unele chestii care nu va plac in factiune Cu stima si respect, va saluta Silviu, over :bye2: Bafta in continuare,ne e dor de tine :hail:
TorQue Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Baieti, imi cer scuze pt cei care chiar mi-au fost prieteni, iar faptul ca am renuntat i-a dezamagit, nu dau nume, poate gresesc.. Vreau sa va spun ca mi-a placut sa lucrez alaturi de voi si aici am avut cele mai frumoase momente de cand joc SA:MP, va urez bafta in continuare, iar noilor lideri, sa faceti treaba buna si imi cer scuze daca ati gasit unele chestii care nu va plac in factiune Cu stima si respect, va saluta Silviu, over :bye2: Bafta in continuare :bye2:
InfraReD Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Baieti, imi cer scuze pt cei care chiar mi-au fost prieteni, iar faptul ca am renuntat i-a dezamagit, nu dau nume, poate gresesc.. Vreau sa va spun ca mi-a placut sa lucrez alaturi de voi si aici am avut cele mai frumoase momente de cand joc SA:MP, va urez bafta in continuare, iar noilor lideri, sa faceti treaba buna si imi cer scuze daca ati gasit unele chestii care nu va plac in factiune Cu stima si respect, va saluta Silviu, over :bye2: Respect din partea mea :D :D :tiphat: http://imageshack.us/photo/my-images/580/2u4r8nn.gif/
InfraReD Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Plec la bunici de duminica asta pana sambata viitoare.No sa ma pot prezenta la sedinta.... http://imageshack.us/photo/my-images/580/2u4r8nn.gif/
Danutzu Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Daca intervine ceva la ora 20:00 este postat aici ,nu se stie nici-odata ce poate interveni.
FullSpeed Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Rank 6 (General) TheOne FullSpeed Rank 5 (Lieutenant) Rank 4 (Captain) 1)Pityc (13.04) 2)Paul_Pop (23.06) Rank 3 (Major) 3)R4ggaD (03.06) 4)Danutzu (08.07) Rank 2 (Sergeant) 5)TorQue (14.05) 6)BassMaster (25.06) 7)infraReD (01.07) 8)Orange (29.05) Rank 1 (Private) 9)Paul14 (04.06) 10)Cornwell (25.06) 11)Ombladon (26.06) 12)Tone_George (03.07) 13)Cretu_Stefan (04.07) 14)George_Tone (04.07) 15Camorra(08.07) 16)whyMe.(09.07) #Daca am uitat pe cineva va rog sa-mi dati PM .
Pityc Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Buna ziua baieti,vreau sa organizez o sedinta cu membri de rank 1 respectiv rank 2 si vreau sa stiu daca e bine duminica dupa sedinta?Vreau sa fiti toti on deoarece avem de discutat.
Outcast Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Buna ziua baieti,vreau sa organizez o sedinta cu membri de rank 1 respectiv rank 2 si vreau sa stiu daca e bine duminica dupa sedinta?Vreau sa fiti toti on deoarece avem de discutat. Da,eu cred ca pot atunci.
.sKaNNer. Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Baieti v-am tzucat. Pityc esti de treaba frate. FullSpeed la fel si tot restul membrilor. TheOne ... ok mai bine ma abtin. Va urez mult succes la wanted si patrule. Salut ! O sa ne mai auzim prin alte factiuni .
InfraReD Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 O sa incerc sa revin si eu duminica pana atunci sa ma refac ca am mici probleme medicale si sa ma tratez , in speranta sa revin cat mai repede la sa:mp. O seara buna colegii . http://imageshack.us/photo/my-images/580/2u4r8nn.gif/
George Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 O sa incerc sa revin si eu duminica pana atunci sa ma refac ca am mici probleme medicale si sa ma tratez , in speranta sa revin cat mai repede la sa:mp. O seara buna colegii . http://imageshack.us/photo/my-images/580/2u4r8nn.gif/ insanatosire grabnica
SmoKe16 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Buna ziua baieti,vreau sa organizez o sedinta cu membri de rank 1 respectiv rank 2 si vreau sa stiu daca e bine duminica dupa sedinta?Vreau sa fiti toti on deoarece avem de discutat. Ne vedem atunci :hello: