Jump to content
lego_kid

Discutii Armata

Recommended Posts

Posted

Salut tuturor... m-am intors de la tara o sa fiu iar activ :X.. welcome tuturor celor care au intrat cand am fost inactiv o sa ne vedem in joc cand revine svr.

Guest CristiaNNNN
Posted

Welcome Back & Welcome me si celor noi :)

Posted

Joi, 28-07-2011, ora 18:00, sedinta+ antrenament! Cine nu se poate prezenta sa posteze la discutii factiune!

99% sanse sa nu ajung, sedinta AMFB.

AMFB fiind ce?O secta ceva :-? ...

Misto de tine ! Sport la arbitrat :D

# prezent la sedinta :>

Guest CristiaNNNN
Posted

Welcome :>

Guest CristiaNNNN
Posted

Scuzati ca nu am venit la sedinta , dar nam vazut topicu :)) si nu mio zis nimeni pe server azi

Posted

Scuzati ca nu am venit la sedinta , dar nam vazut topicu :)) si nu mio zis nimeni pe server azi

Nu a fost sedinta...

Azi e, la ora 19:00

Posted

Marti, 2-08-2011,ora 19:00, sedinta + antrenament! Prezenta obligatorie! Cine nu poate participa sa anunte la discutii !

Nu sunt sigur daca pot sa ajung, dar am sa incerc!

Guest CristiaNNNN
Posted

Nu stiu daca ajung la antrenament sunt plecat la Tg Jiu .

Guest CristiaNNNN
Posted

Din pacate nu pot ajunge la sedinta deoarece sunt inactiv incepand cu data de 5.08.2011 pana in 8.08.2011 , deci voi reveni in 8 seara sau in 9 pe server . Va salut si bafta la wanted .

Posted

Nu sunt sigur ca pot ajunge maine la sedinta pentru ca este prea devreme si nu sunt sigur ca ma pot trezi... :closedeyes:.Oricum o sa ma chinui :))

Posted

Sedinta se amana,va fi maine la ora 12:00 ,deoarece sunt defectiuni la svr.Cine nu se prezinta va fi demis,vreau sa facem putina ordine.

Sper sa ajung maine la sedinta, dar nu sunt sigur!

Pacat ca astazi a picat srv.

Posted (edited)

Iarasi a picat serverul,deja ma enerveaza chestia asta,si tot inainte de sedinta,trebuie sa faca ceva,ca nu se mai poate.

Poate se face pana la 12

hai ca si a dat drumul,sunt primul pe server :>:>:>

Edited by american21
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...