K1ddo Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Primarul alaturi de consilierii lui va ureaza un an nou fericit.La multiiii aniiiiiiiiii!!!! :wub:
FALLEN Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Bafta dragi colegi, se pare ca am fost demis total aiurea, va pwp Un an nou fericit
IceMan Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Pe urmatorii i-am gasit in baza de date ca facand parte din PD: LeaEdward_DeeJayRujuc_DragosSmileyraKneTThe_GameStanleyExtaZFullSpeedLittle_JohnGoodfellaCamorravLN0994RollyZozo4ezeesMokeRCloHardkENNyyyFlorinSunrizeJustinPAMasterNekroSmartAssheineken.bGySidelolgorysW1nKL.C.SenseypErRyRadyXliljohnGriGoRaSdefragusAlecswtzu Va rog sa-mi spuneti care mai activeaza, care nu, ... poate mai sunt printre ei banati sau inactivi pe care n-au apucat liderii sa-i rezolve.
Smiley Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Pe urmatorii i-am gasit in baza de date ca facand parte din PD: LeaEdward_DeeJayRujuc_DragosSmileyraKneTThe_GameStanleyExtaZFullSpeedLittle_JohnGoodfellaCamorravLN0994RollyZozo4ezeesMokeRCloHardkENNyyyFlorinSunrizeJustinPAMasterNekroSmartAssheineken.bGySidelolgorysW1nKL.C.SenseypErRyRadyXliljohnGriGoRaSdefragusAlecswtzu Va rog sa-mi spuneti care mai activeaza, care nu, ... poate mai sunt printre ei banati sau inactivi pe care n-au apucat liderii sa-i rezolve. In factiunea Departamentul de politie nu activeaza urmatori membrii : Lea Edward_DeeJayThe_Game Stanley ExtaZ sMokeRGoodfellaRollySunrizeMasterNekro Bgy gory sW1nK L.C. Sensey liljohn GirGoRaS
heineken Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 (edited) In factiunea Departamentul de politie nu activeaza urmatori membrii : Lea Edward_DeeJayThe_Game Stanley ExtaZ sMokeRGoodfellaRollySunrizeMasterNekro Bgy gory sW1nK L.C. Sensey loljohn GirGoRaS Loljohn? Poate te referi la Little_John care activeaza. A intrat in PD pe data de 28/12/2011. EDIT: Poti sa raspunzi si pe ton frumos. Nu cred ca ti-a cerut tie cineva parerea cu cine activeaza sau nu. Edited January 1, 2012 by Sebastian
Smiley Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 In factiunea Departamentul de politie nu activeaza urmatori membrii : Lea Edward_DeeJayThe_Game Stanley ExtaZ sMokeRGoodfellaRollySunrizeMasterNekro Bgy gory sW1nK L.C. Sensey loljohn GirGoRaS Loljohn? Poate te referi la Little_John care activeaza. A intrat in PD pe data de 28/12/2011. Tu nu vezi ca Little_John si LiLJohn sunt doua persoane diferite ? Eu eram in factiune cand LiLJohn a fost banat permanent, asa ca te rog sa nu te implici aiurea, mersi..
Supreme Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 (edited) In factiunea Departamentul de politie nu activeaza urmatori membrii : Lea Edward_DeeJayThe_Game Stanley ExtaZ sMokeRGoodfellaRollySunrizeMasterNekro Bgy gory sW1nK L.C. Sensey loljohn GirGoRaS Loljohn? Poate te referi la Little_John care activeaza. A intrat in PD pe data de 28/12/2011. Liljohn sau loljohn e alt cont care nu mai activeaza .Asta de care spui tu e al 10-lea in prima lista. :) Edit: in acelasi timp cu ^, my bad :D Edited January 1, 2012 by EaZy.E
Sayid Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Membrii care activeaza si fac parte din PD : Florin Zozo Sidelol FullSpeed Smiley JustinPA SmartAss Camorra Alecswtzu 4ezee Defragus vLN0994 raKneT RadyX Rujuc_Dragos Little_John pErRy heineken. CloHard keNNyyy Membrii care nu activeaza : Lea Edward_DeeJay The_Game Stanley ExtaZ Goodfella Rolly sMokeR Sunrize MasterNekro bGy gory sW1nK L.C. Sensey liljohn GriGoRaS
robybu Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Nu fac free chat, doar imi prezint existenta mea in PD. Bine v-am gasit si sper sa ne intelegem cu totii :) .
robybu Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Nu o sa ajung la sedinta ... Sunt plecat la o aniversare. Sry
lucikRAP Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 nu ajung pentru ca ma duc la spital la varamea + e ceva complicat.........:(:(:(:(:(:(
Guest Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) Sayid imi cer scuze dar ai anuntat prea tarziu sedinta iar eu la ora aceea nu voi fi akasa, daca o anuntati de ieri eram prezent, dar asa eu mi-am facut alte planuri. La urmatoarea voi ajunge sigur.. :tiphat: Edited January 10, 2012 by sMokeR
Guest BlackSwordd Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Nu garantez ca ajung la sedinta de la 16:00 - S-ar putea sa fiu plecat la antrenament .. ® Amarok LE: Este foarte important, incercati sa faceti tot posibilul sa ajungeti .. Pai e 1:30 acum,la si 45 ajung la sala si stau ~2ore .. Deci cred ca voi ajunge pe la fara un sfert,fara 10 .
Oliver Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Nu ajung la sedinta decat daca iau laptop'ul cu mine .
Sayid Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Este foarte important, incercati sa faceti tot posibilul sa ajungeti ..
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Scuze ca nu am ajuns la sedinta dar a intervenit ceva urgent si nu am putut sa postez.Nici acum nu sunt acasa,postez de pe telefon ... Sper sa ma intelegeti.
Sayid Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 te inteleg,imi puteai spune in joc de dimineata .. # Camorra vreau sa stiu daca mai activezi,ai 24H la dispozitie sa-mi raspunzi, in caz contrar vei fi demis pentru inactivitate .
Guest BlackSwordd Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 De maine o sa fiu activ iar .. am rezolvat problemele. :)
Crowley Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Salut tuturor , de azi voi fii noul vostru coleg :D . Sper sa ne intelegem foarte bine de acum in colo :dance:
crysTyan0 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Bine v-am gasit de ieri sunt noul vostru' coleg "Succes-uri" si HF.
Guest Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) Welcome newb Edited January 14, 2012 by sMokeR