Jump to content
lego_kid

Discutii Scoala

Recommended Posts

Posted

Imi cer scuze dar am mai vazut si alte cereri de licente unde nu era specificat numele instructorului...data viitoare voi fi mai atent! El m-a contactat in joc...

Posted

2. Nu voi lua in considerare cererile care nu sunt completate corect, de exemplu la rubrica unde trebuie sa scrie instructorul !!!

Nu vreau sa vad completari de genul "mi-e indiferent", "sa vad care e on". Daca cineva va cauta si are completat altceva decat numele vostru il rugati sa dea edit! In caz contrar cererea nu va fi luata in considerare. Regula se aplica de la urmatoarea sedinta, vad acum destule cereri completate aiurea, saptamana asta va mai las, sa nu ziceti ca nu ati stiut, dar de saptamana viitoare, cererile care nu sunt completate cu numele instructorului, nu le iau in considerare !!!!

Vezi? Am zis clar ca doar saptamana trecuta am sa mai trec cu vederea pt ca deja au fost multe cereri de genul.

Te rog frumos sa fi mai atent, tu si ceilalti colegi!

Posted

De acum fiecare greseala in cadrul factiunii va fi sanctionata cu rank down sau demitere fara a mai sta la discutii sau fara a mai face avertismente verbale. Va rog inca odata sa fiti foarte atenti atunci cand acordati o licenta sau dati un test.

Cele 3 topicuri unde trebuie sa verificati inainte de fiecare test:

*Cereri Licente (clientul nu trebuie sa aiba mai mult de doua licente intr-un interval de 7 zile consecutive)

*Blacklist (cei de pe aceasta lista vor plati dublu pentru fiecare licenta)

*Licente suspendate (cei de level 2+ care au licenta suspendata si pot intra in posesia ei trebuie sa includa in cerere si o poza cu /charity [pretul licentei])

• Upvote 2
Posted

[*] Nick: Orizont.

[*] Level: 5

[*] Factiune: SMURD

[*] Job secundar: Trucker.

[*] Licenta pe care o solicitati: Pasaport.

[*] Pretul licentei: 120.000$

[*] Motivul pentru care solicitati licenta: Din cauza serviciului.

[*] Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares.

Done

-Nick: Orizont

-Level: 7

-Factiune: -

-Job secundar: Detective

-Licenta pe care o solicitati: Fly + weapon

-Pretul licentei:

-Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma plimb cu avionu` / am nevoie .

-Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: .mitica

passed. ares/ teo sa-i dati licentele

Au trecut 4 zile de cand a luat pasaporul si tu i-ai dat 2 licente.

-Nick:GoTeK

-Level:2

-Factiune:-

-Job secundar:Taximetrist

-Licenta pe care o solicitati: Pasaport

-Pretul licentei:120.000

-Motivul pentru care solicitati licenta:Sa economisesc bani

-Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:teo_730

Licenta primita

-Level:5

-Licenta pe care o solicitati:Permis de pescuit, Permis de Avion

-Pretul licentei:4000+2000 120000+2000

Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa pescuiesc si sa ma plimb cu avionu.

Instructor: Ffv

Passed si primite.

La 6 zile dupa ce a primit o licenta tu ii mai acorzi inca 2.

Ce am vorbit si eu si Ares de 100 de ori cu voi? Asta va spunem mereu, asta este singurul lucru pe care trebuie sa il faceti inainte de fiecare test: SA VERFICATI PE FORUM!!! Vad ca nu intelegeti. Ce trebuie sa facem ca sa pricepeti ?

Vreau niste explicatii de la .mitica si Ffv pentru aceste greseli.

Posted

[*] Nick: Orizont.

[*] Level: 5

[*] Factiune: SMURD

[*] Job secundar: Trucker.

[*] Licenta pe care o solicitati: Pasaport.

[*] Pretul licentei: 120.000$

[*] Motivul pentru care solicitati licenta: Din cauza serviciului.

[*] Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares.

Done

-Nick: Orizont

-Level: 7

-Factiune: -

-Job secundar: Detective

-Licenta pe care o solicitati: Fly + weapon

-Pretul licentei:

-Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma plimb cu avionu` / am nevoie .

-Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: .mitica

passed. ares/ teo sa-i dati licentele

Au trecut 4 zile de cand a luat pasaporul si tu i-ai dat 2 licente.

-Level:2

-Licenta pe care o solicitati: Pasaport

-Pretul licentei:120.000

-Motivul pentru care solicitati licenta:Sa economisesc bani

-Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:teo_730

Licenta primita

-Level:5

-Licenta pe care o solicitati:Permis de pescuit, Permis de Avion

-Pretul licentei:4000+2000 120000+2000

Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa pescuiesc si sa ma plimb cu avionu.

Instructor: Ffv

Passed si primite.

La 6 zile dupa ce a primit o licenta tu ii mai acorzi inca 2.

Ce am vorbit si eu si Ares de 100 de ori cu voi? Asta va spunem mereu, asta este singurul lucru pe care trebuie sa il faceti inainte de fiecare test: SA VERFICATI PE FORUM!!! Vad ca nu intelegeti. Ce trebuie sa facem ca sa pricepeti ?

Vreau niste explicatii de la .mitica si Ffv pentru aceste greseli.

Ieri nu imi mergea sa intru pe niciun site,si l-am rugat pe Ares sa verifice cand posteaza GoTek,cred ca el trebuia sa verifice si daca a mai facut cereri saptamana asta:)

Posted

Tu m-ai rugat sa vad daca posteaza pt licenta, trebuia sa fi vorbit cu el inainte, nu incerca sa dai vina pe altcineva.

Tu m-ai intrebat daca a postat si ti-am zis ca da, a postat

Posted

Ares.. Cativa care i-ai trecut in log ca demisi pentru activitate figureaza in Lisa Membrilor..

De ex: Broker, is.insane, danutzu, alecs, .mitica, bibelow :D

Posted

Stiu, au fost demisi dupa ce am dat lista la editat. Se va rezolva la urmatorul update care va venii probabil dupa ce voi mai da 2-3 rank up-uri

Posted

Demisi pt inactivitate:

bibeLow

Phill

Broker

is.insane

Taofik

.RazoR.

Pacco_Manzotti

Oblivion

MieZtw

Edy

C0sMynuTzU

HaGy

SnYp3R

zanke

KasKo

Danutzu

ChipsEx

Ares&Teo, pe cei 2 care i-am subliniat, au intrat de putin timp in factiune si au fost destul de activi pana duminica cand au inceput scoala. Is.insane e la camin si nu poate sa intre in timpul saptamanii in sa-mp mai precis la PC si intra doar in Weekend. Phill e mereu activ.

Posted

Multumesc in primul rand heineken. de sustinere !

Asa este . 2 zile am fost inactiv datorita scolii si temelor pe care le am !

Inainte de scoala ati observat , ar fi imposibil sa nu fi observati , ca am fost destul de activ pt. a ramane in factiune !

Greseala este a mea pt. ca trebuia sa-mi fac timp sa postez la : inactivitate ! Mii de scuze !

Imi cer scuze pt. situatia creata !

Posted

Cu is.insane am discutat, nu il pot tine pentru 2 zile pe saptamana. Iar Phill nu a anuntat pe nimeni ca va fi inactiv, este obligatia lui sa faca acest lucru. Acum daca vreti sa intrati trebuie procedati cum cum ati facut si la inceput: depuneti aplicatie si dati test.

Posted

Cu is.insane am discutat, nu il pot tine pentru 2 zile pe saptamana. Iar Phill nu a anuntat pe nimeni ca va fi inactiv, este obligatia lui sa faca acest lucru. Acum daca vreti sa intrati trebuie procedati cum cum ati facut si la inceput: depuneti aplicatie si dati test.

Teo, ai spus chiar tu ca nu trebuie sa postam inactivitatea pentru 2-3 zile.

Posted

Teo, ai spus chiar tu ca nu trebuie sa postam inactivitatea pentru 2-3 zile.

Nu, nu trebuie postata inactivitatea pt doua - trei zile, dar trebuie sa ne fi anuntat macar pe server "vedeti ca am teme, nu pot sa intru 2-3 zile". Asta nu inseamna ca daca lipsesti doua zile nu anunti pe nimeni. Noi trebuie sa stim cand nu puteti activa. Daca tu, heineken. ai putut sa ne zici ca nu poti intra asa des si ca intrii cand poti, el de ce nu a putut? Si eu am scoala, am teme, am de invatat si in plus, ma pregatesc si pt scoala de soferi, dar asta nu inseamna ca nu pot sa intru si pe SA:MP sa vad ce mai e pe acolo. Cred ca si-ar fi facut 5 min sa intre sa anunte pe cineva ca nu poate sa mai activeze doua-trei zile sau macar sa ne fi dat un PM pe forum mie sau lui Teo.

Posted

Saptamana aceasta s-au dat 42 de licente dupa cum urmeaza:

Hydravision - 8 licente

Ciocio - 5 licente

Orange - 4 licente

Maya - 8 licente

Ffv - 5 licente

Bogdan - o licenta

heineken. - 3 licente

Varuso - 3 licente

volkswagen - 4 licente

Restul licentelor au fost date de catre mine, Teo si fosti instructori.

Posted

Salut :) Scuze ca nu am activat azi dar am ceva probleme. In primul rand am de facut un proiect pentru scoala. Dar miercuri intru sigur pe samp. :D O alta problema... Imi pica des netul si semnalul tv :)) Traiasca RDS-u... sper sa se remedieze. :-* Ok papa :tiphat:

Posted

Eu ti-am zis ca portocalele nu mai sunt la moda.. Nici macar aia de la RDS nu te mai vor printre ei :-j

Ok, te asteptam sa revii :*

• Upvote 1
Posted

Haha >:P :)) Am intrat 10 minute, apoi iar mi-a picat netu :-L Nu pot juca asa..

LE: Iar mi-a picat. Nu mai are rost sa intru. Si asa e bulit :))

Posted

Saptamana aceasta au fost date 39 de licente dupa cum urmeaza:

volkswagen-11

Maya-9

Varuso-6

Bogdan-3

CioCio-1

robybu-1

Hydravision-0

Orange-0

Amarok-0

infected.punk-0

Restul licentelor au fost date de mine, Ares sau fosti membri.

Posted

Cred ca da.. nici la mine nu mai merge. Cam atat pt saptamana asta daca tot nu mai merge serverul..

Sper ca ne-am facut intelesi la sedinta asta! O seara buna sa aveti!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...