Jump to content
lego_kid

Discutii Scoala

Recommended Posts

Posted

Din punctul meu de vedere va fi monotonie pe server dimineata in timpul saptamanii . In rest tot acei 90-100 de playeri vor fi activi seara.

P.S: Welcome sayid si celorlalti ( in caz ca am uitat vre-unul) :D

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

PS: Black List

SilenT

b0b0TM

Rady

vici1404

Pitesteanul

alxmax

eMcee

Skizzo_21

Accent

Casio

Salvatore

Crusade

Hornetz

Cretu

Cabanos

NightWish

Kile

n0thing

imaGe

f1re

Dill3r

___Dody___

BoBitZa

Th3Master

Kaufmann.Backer

Semos

hawx

Hamsik

Monkzor

Umek

Cei de pe blacklist primesc licenta la un pret dublu.

Scos Revolver.

• Upvote 1
Posted

Baieti, trageti tare, am renuntat la rank 5. Cei care vreti sa imi luati locul trageti tare sa ii impresionati pe lideri :)

Cu licenta de zbor nu prea ar trebui , ce sa-l inveti ? cum sa piloteze ? invata singur pe parcurs , nu sunt niste comenzi anumite sa conduci un avion .Am vorbit cu TheOne si mi-a spus ca o sa vorbim la sedinta . Pana atunci . Stop spam .Daca e ceva hai la discutii .

Si cum invata pe parcurs daca tu il pici pt k nu stie cum sa piloteze? Cand sa mai invete?

Posted (edited)

@ Ares

Nu poti sa fi chiar asa de nepriceput sa nu sti sa apesi pe liniute . Poate ca ar trebui sa fim si noi mai indulgenti sa mai lasam de la noi la cei de level 1-5 .

Edit :

Asta poti sa-i spui si cand incepeti . N-ai de ce sa renunti la test .

Edited by SenzoRi
Posted

Nu e vorba k nu stiu sa apese pe liniute, ma refer de ex k la avion pe pamant faci dreapta-stanga cu tastele e-q, iar in aer pt incepatori e mai usor fara "sageti". Dar asta nu o stiu toti. Eu am dat testul de 5 ori cand m-am apucat de samp pana l-am luat, pt k nu a vrut niciun instructor sa ma invete

Posted (edited)

Nu se poate amana sedinta pe duminica? Vad ca majoritatea suntem plecati. :)

Acum daca a tot anuntat-o sa o lase la ora aceea , data viitoare sa o faca la alta ora .

Edit : Cred ca nu o amana leader-ul se amana din cauza server-ului . Sa vedem daca ii da drumu pana la 16:00 .

Edited by SenzoRi
Posted

Tuturor nu le merge server-ul , vedem ce se va intampla . Pana atunci . Asteptam .

Posted

Nu sunt sigur daca ajung la sedinta , trebuie sa plec la bucuresti pentru niste acte confidentiale..chiar nu sunt sigur,imi cer scuze,ne auzim data viitoare ! :)

Posted (edited)

Black List

SilenT

b0b0TM

Rady

vici1404

Pitesteanul

alxmax

eMcee

Skizzo_21

Accent

Casio

Salvatore

Crusade

Hornetz

Cretu

Cabanos

NightWish

Kile

n0thing

imaGe

f1re

Dill3r

___Dody___

BoBitZa

Th3Master

Kaufmann.Backer

Semos

hawx

Hamsik

Monkzor

Umek

rGk

Chesster

Cei de pe blacklist primesc licenta la un pret dublu.

Adaugat rGk si Chesster.

Edited by T h e O n e
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...