DFR Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nick: El3mEnT Rank:1 Motivul demisiei: Fara lider nu mai exista organizare, activitate, distractie in factiune. As vrea sa incerc alta factiune.
DFR Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Wrong! Va rog sa ma scuzati am vrut sa postez la discutii si uitasem ca ma uitam la demisii
Mr.Dexter Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Nick: El3mEnT Rank:1 Motivul demisiei: Fara lider nu mai exista organizare, activitate, distractie in factiune. As vrea sa incerc alta factiune. Demis.
Harris! Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nick: Mynim@L Rank:2 Motivul demisiei: Nu o sa mai fiu activ o perioada de timp multumesc pt sansa acordata!
Mr.Dexter Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nick: Mynim@L Rank:2 Motivul demisiei: Nu o sa mai fiu activ o perioada de timp multumesc pt sansa acordata! Vei fi demis.
Guest VaLi12 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 (edited) Nick: CoVaLeR Rank: 1 Motivul demisiei: Motive personale // suspend 15zile. Edited May 12, 2012 by DRG
Mr.Dexter Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Nick: CoVaLeR Rank: 1 Motivul demisiei: Motive personale Demis + black list DNB.
Guest Fashionitza Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 nu eu am facut cererea de demisie in DNB eu nas pleca niciodata din DNB am si dovada numele meu se scrie CovaLer nu CoVaLeR valentin. miafacut asta eu am contul de forum Razorr
Mr.Dexter Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 nu eu am facut cererea de demisie in DNB eu nas pleca niciodata din DNB am si dovada numele meu se scrie CovaLer nu CoVaLeR valentin. miafacut asta eu am contul de forum Razorr Si de ce postezi de pe contul asta? (nu necesita raspuns). Am rugat un moderator sa verifice ip-urile iar conturile nemesis29, VaLi12 si Razorr au aceeasi clasa. In plus, te-ai dat de gol cand ai postat de pe contul asta, mai ai cont nemesiwow (imi cer scuze daca am scris gresit) cu care esti in Mafia iar eu nu accept sa joci de pe 2 conturi. Te rog sa nu mai postezi aici.
NoH Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Nick: NoH Rank: 2 Motivul demisiei: Unele probleme cu membrii in factiune , vreau sa ramem amici , dar totul a luat sfarsit aici ! Multumesc
Mr.Dexter Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Nick: NoH Rank: 2 Motivul demisiei: Unele probleme cu membrii in factiune , vreau sa ramem amici , dar totul a luat sfarsit aici ! Multumesc Vei fi demis, daca intr-adevar aveai probleme puteai sa-mi spui, dar nu prea cred ca ai avut.
Old_Man Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Incepand de azi activitatea mea in DNB ia sfarsit. Va foarte multumesc pentru tot. :*
Mr.Dexter Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Incepand de azi activitatea mea in DNB ia sfarsit. Va foarte multumesc pentru tot. :* Demis, multumesc pentru ajutorul acordat si pentru activitatea ta.
Mr.Dexter Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 retrag,multumiti lui sensei Am discutat pe PM despre problema ta.
defragus Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick: Defragus Rank: 2 Motivul demisiei: Am discutat in joc.
Tudix Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick: bL@cK Rank: 3 Motivul demisiei: Am discutat in joc.
Mr.Dexter Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Demisi amandoi, multumesc pentru activitatea voastra in DNB.
Guest Al1n.. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick:Al1n.. Rank:1 Motivul demisiei: Nu imi plac certurile intre membrii+as vrea sa incerc in hitman.Bafta in continuare
Mr.Dexter Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nick:Al1n.. Rank:1 Motivul demisiei: Nu imi plac certurile intre membrii+as vrea sa incerc in hitman.Bafta in continuare Vei fi demis, imi puteai spune cine se cearta si rezolvam.
Sl3nder Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nick: Alexus Rank: 2 Motivul demisiei: Nu mai pot sta in factiune deoarece vreau acuma la sfarsit de scoala s-a nu imi stric mediile doar pentru ca vine vacanta si vreau s-a dau tot ce am mai bun. Bafta in continuare Dexter si celorlalti membrii.
Mr.Dexter Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Nick: Alexus Rank: 2 Motivul demisiei: Nu mai pot sta in factiune deoarece vreau acuma la sfarsit de scoala s-a nu imi stric mediile doar pentru ca vine vacanta si vreau s-a dau tot ce am mai bun. Bafta in continuare Dexter si celorlalti membrii. Demis, multumesc pentru activitatea ta in DNB. Daca vrei sa revii, ma cauti in vacanta :)
fuzzytrick Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Nick: FuzzyTrick Rank: 1 Motivul demisiei: Toti sunt foarte de treaba , m-am inteles ff bine cu ei dar a fost problema aia cu banii si nu mai am ce sa fac in factiune ... stau asa de pomana Stiu ca asta inseamna blacklist dar mai mult ii incurc pe ceilalti...E pt binele factiunii Cu drag FuzzyTrick
Judge4 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nick: Jairoo Rank: 1 Motivul demisiei : Cu Salvatore in factiune nu pot face treaba buna
Mr.Dexter Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nick: FuzzyTrick Rank: 1 Motivul demisiei: Toti sunt foarte de treaba , m-am inteles ff bine cu ei dar a fost problema aia cu banii si nu mai am ce sa fac in factiune ... stau asa de pomana Stiu ca asta inseamna blacklist dar mai mult ii incurc pe ceilalti...E pt binele factiunii Cu drag FuzzyTrick Demis + black list DNB. Nick: Jairoo Rank: 1 Motivul demisiei : Cu Salvatore in factiune nu pot face treaba buna Oricum te demiteam pentru inactivitate, demis!