Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: El3mEnT

Rank:1

Motivul demisiei: Fara lider nu mai exista organizare, activitate, distractie in factiune. As vrea sa incerc alta factiune.

Posted

Nick: El3mEnT

Motivul demisiei: Fara lider nu mai exista organizare, activitate, distractie in factiune. As vrea sa incerc alta factiune.

Demis.

Guest VaLi12
Posted (edited)

Nick: CoVaLeR

Rank: 1

Motivul demisiei: Motive personale

// suspend 15zile.

Edited by DRG
Guest Fashionitza
Posted

nu eu am facut cererea de demisie in DNB eu nas pleca niciodata din DNB am si dovada numele meu se scrie CovaLer nu CoVaLeR valentin. miafacut asta eu am contul de forum Razorr

Posted

nu eu am facut cererea de demisie in DNB eu nas pleca niciodata din DNB am si dovada numele meu se scrie CovaLer nu CoVaLeR valentin. miafacut asta eu am contul de forum Razorr

Si de ce postezi de pe contul asta? (nu necesita raspuns). Am rugat un moderator sa verifice ip-urile iar conturile nemesis29, VaLi12 si Razorr au aceeasi clasa. In plus, te-ai dat de gol cand ai postat de pe contul asta, mai ai cont nemesiwow (imi cer scuze daca am scris gresit) cu care esti in Mafia iar eu nu accept sa joci de pe 2 conturi.

Te rog sa nu mai postezi aici.

Posted

Nick: NoH

Rank: 2

Motivul demisiei: Unele probleme cu membrii in factiune , vreau sa ramem amici , dar totul a luat sfarsit aici ! Multumesc

Posted

Nick: NoH

Motivul demisiei: Unele probleme cu membrii in factiune , vreau sa ramem amici , dar totul a luat sfarsit aici ! Multumesc

Vei fi demis, daca intr-adevar aveai probleme puteai sa-mi spui, dar nu prea cred ca ai avut.

Guest Al1n..
Posted

Nick:Al1n..

Motivul demisiei: Nu imi plac certurile intre membrii+as vrea sa incerc in hitman.Bafta in continuare

Posted

Nick:Al1n..

Motivul demisiei: Nu imi plac certurile intre membrii+as vrea sa incerc in hitman.Bafta in continuare

Vei fi demis, imi puteai spune cine se cearta si rezolvam.

Posted

Nick: Alexus

Motivul demisiei: Nu mai pot sta in factiune deoarece vreau acuma la sfarsit de scoala s-a nu imi stric mediile doar pentru ca vine vacanta si vreau s-a dau tot ce am mai bun. Bafta in continuare Dexter si celorlalti membrii.

Posted

Nick: Alexus

Motivul demisiei: Nu mai pot sta in factiune deoarece vreau acuma la sfarsit de scoala s-a nu imi stric mediile doar pentru ca vine vacanta si vreau s-a dau tot ce am mai bun. Bafta in continuare Dexter si celorlalti membrii.

Demis, multumesc pentru activitatea ta in DNB. Daca vrei sa revii, ma cauti in vacanta :)

Posted

Nick: FuzzyTrick

Motivul demisiei: Toti sunt foarte de treaba , m-am inteles ff bine cu ei dar a fost problema aia cu banii si nu mai am ce sa fac in factiune ... stau asa de pomana

Stiu ca asta inseamna blacklist dar mai mult ii incurc pe ceilalti...E pt binele factiunii

Cu drag FuzzyTrick

Posted

Nick: FuzzyTrick

Motivul demisiei: Toti sunt foarte de treaba , m-am inteles ff bine cu ei dar a fost problema aia cu banii si nu mai am ce sa fac in factiune ... stau asa de pomana

Stiu ca asta inseamna blacklist dar mai mult ii incurc pe ceilalti...E pt binele factiunii

Cu drag FuzzyTrick

Demis + black list DNB.

Nick: Jairoo

Motivul demisiei : Cu Salvatore in factiune nu pot face treaba buna

Oricum te demiteam pentru inactivitate, demis!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...