MrHummer Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Nick: HummeR Rank: 1 Motivul demisiei: Nu ma descurc prea bine, ma omoara rivalii repede si ma oftica. Factiune in care doresc sa merg: NG
Mr.Dexter Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Nick: HummeR Rank: 1 Motivul demisiei: Nu ma descurc prea bine, ma omoara rivalii repede si ma oftica. Factiune in care doresc sa merg: NG Vei fi demis.
Kile Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Nick: Kile Rank: 5 Motivul demisiei: Sunt deja de patru' luni in aceste factiuni de tip dm, vreau sa incerc si eu ceva nou si total diferit, in timpu' in care am stat in aceasta factiune m-am simtit foarte bine alaturi de voi toti, ne-am distrat, am ras, si toate cele, sper sa faci ramana la pozitia de cel mai bun gang :wub: Factiune in care doresc sa merg: Hitman
filtzeR Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Nick: filtzeR Rank: 1 Motiv: Nu mai ma atrage viata de gang. Factiune in care doresc sa merg: Mai ma gandesc.
DrgD Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Nick: n0thing Rank: 1 Motiv: Nu am timp prea mult de joc si doresc sa mai incerc si altceva Factiune in care doresc sa merg: ceva de partea legii cel mai probabil, daca nu triadele
RuLLzzs Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Nick: RuLLzZs Rank: 4 Motiv: am 3luni aproape 4 de cand sunt in dnb....vreau sa incerc in fbi :) (voi reveni :wub: daca ma mai primesti mane :() Factiune in care doresc sa merg: FBI
f1re Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Nick:: f1re Rank: 2 Motivul demisiei: M-am saturat sa stau 6k jail pe zii, m-am saturat de rivali ratati gen http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=425431&pid=6034427&st=0&#entry6034427 Factiune in care doresc sa merg: nush.
mont3ll4_cs Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Nick: sPik3 Rank: 3 Motiv: Nu prea mai sunt membrii activi maxim 5 membri online .. si mi sa cam urat de gang.. Factiune in care doresc sa merg: Mai ma gandesc.
shp4nky Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Nick: shp4nky Rank: 3 Motiv: Nu prea imi place viata de gangster si imi doresc sa incerc altceva. Factiune in care doresc sa merg: Inca nu m-am gandit.
Mr.Dexter Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Nick: shp4nky Rank: 3 Motiv: Nu prea imi place viata de gangster si imi doresc sa incerc altceva. Factiune in care doresc sa merg: Inca nu m-am gandit. Demis.
Eddi Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Nick: Hornetz Rank: 1 Motiv: Vreau sa incerc si altceva Factiune in care doresc sa merg: Inca Nu stiu.. Aplic Pentru Hornetz Deoarece Are O Problema Cu Contul########@@@@!!!!
Mr.Dexter Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Nick: Hornetz Rank: 1 Motiv: Vreau sa incerc si altceva Factiune in care doresc sa merg: Inca Nu stiu.. Aplic Pentru Hornetz Deoarece Are O Problema Cu Contul########@@@@!!!! Vei fi demis. Asta e ultima demisie care o accept fara sa spuneti factiunea in care doriti sa mergeti. Nu mai vreau sa mai vad ca nu stiti, ca nu v-ati gandit, etc. Va ganditi si dupa postati.
infected.punk Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Nick: infected.punk Rank: 1 Motiv: Vreau sa ma duc in factiunea mea preferata Factiune in care doresc sa merg: Grove Street As vrea sa iti multumesc foarte mult pentru ca mi-ai acordat o a2a sansa...multumesc mult si Respect!
Mr.Dexter Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Nick: infected.punk Rank: 1 Motiv: Vreau sa ma duc in factiunea mea preferata Factiune in care doresc sa merg: Grove Street As vrea sa iti multumesc foarte mult pentru ca mi-ai acordat o a2a sansa...multumesc mult si Respect! Vei fi demis, mult succes mai departe.
Guest Alexandrw Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Nick: Banks Rank: 3 Motivul demisiei: M-am plictisit in gang , As dori sa-mi incerc norocul in PD . Ms Dexter ptr sansa acordata . Cu alta ocazie , voi reveni . Ms si colegilor care au fost si sunt de treaba . Factiune in care doresc sa merg: PD . 2
Mr.Dexter Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Nick: Banks Rank: 3 Motivul demisiei: M-am plictisit in gang , As dori sa-mi incerc norocul in PD . Ms Dexter ptr sansa acordata . Cu alta ocazie , voi reveni . Ms si colegilor care au fost si sunt de treaba . Factiune in care doresc sa merg: PD . Vei fi demis.
Sergiu Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Nick: sHifT_ Rank: 3 Motivul demisiei: Pai.. vreau sa ma duc in grove. Respect star, dexter etc :)) Factiune in care doresc sa merg: Grove Street # ne vedem la kill.
alecs. Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Nick: alecs Rank: 1 Motivul demisiei:Grove Factiune in care doresc sa merg: Grove Street
Guest # Adii Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Nick: LiLJohn Rank: 2 Motiv: Am vrut sa clarificam cva da vad ca nu a mers! Factiune in care doresc sa merg: Momentan nu stiu! Respect :tiphat: