adyady2 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Nick:Tone_George: Rank:2 Motivul demisiei: poti sa ma demiti ca nu pot sa ma joc acum am probleme
vlad2marius Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Nick: dVm Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc si in alte factiuni...multumesc de intelegere
bWin Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick: Adi777 Rank: 1 Motivul demisiei: Nu imi place atmosfera din factiune/alianta. Succes!
Steven Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nick: Steffy Rank: 1 Motivul demisiei: Am pierdut destui bani si nu mai stau prea bine cu ei. Multumesc de sansa ! Bafta !
kavalla Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Daca tu pentru asta joci... Demis + Blacklist SFR , asta ca sa te gandesti inainte sa aplici la o factiune , ce sacrificii impune aceasta.
NicolasXXX Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Nick: iNz Rank: 1 Motivul demisiei: kvL iti multumesc pentru sansa acordata esti un lider de nota 10 si membri la fel , dar din cauza neintelegerilor cu aliati si din cauza ORGOLIULUI si EGOISMULUI lor am ajuns sa primesc +1 WARN UP + PRISON , 50k mats pierdute in 2 zile . Inca Odata iti multumesc ca mi-ai acordat o sansa in aceast GANG frumos .. si poate in viitor daca se schimba ceva in ALIANTA , am sa ma intorc cu drag , cu permisiunea ta bineinteles! RESPECT SAN FIERO RIFA! si kvL (Si sper ca SFR o sa se dezvolte incontinuare)
NicolasXXX Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Nick: iNz Rank: 1 Motivul demisiei: kvL iti multumesc pentru sansa acordata esti un lider de nota 10 si membri la fel , dar din cauza neintelegerilor cu aliati si din cauza ORGOLIULUI si EGOISMULUI lor am ajuns sa primesc +1 WARN UP + PRISON , 50k mats pierdute in 2 zile . Inca Odata iti multumesc ca mi-ai acordat o sansa in aceast GANG frumos .. si poate in viitor daca se schimba ceva in ALIANTA , am sa ma intorc cu drag , cu permisiunea ta bineinteles! RESPECT SAN FIERO RIFA! si kvL (Si sper ca SFR o sa se dezvolte incontinuare) RETRAG!
Odin Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Nick: Cheta Rank: 1 Motivul demisiei: As vrea sa incerc si alte factiuni, multumesc kvl pentru sansa acordata, va salut pe toti si multa bafta la kill-uri!
Damelut Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Nick: Aquatic Rank:2 Motivul demisie: as vrea sa incerc factiunii noi
xepiah Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 nick Puni_Laur rank 4 motivul demisiei: am niste probleme personale,acces la pc nu prea am si voi fii o perioada foarte,foarte mare inactiv,sau nu o sa mai joc deloc, nu stiu.tineti-o tot asa,bafta
kavalla Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Ok , Puni_Laur , sper sa iti rezolvi problemele si sa revii in forta . Succes !
Madalin Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Nick: Madal1n Rank: 1 :| Motivul demisiei: Chiar imi e putin rusine sa-mi pun demisia dupa ce m-ai primit cu bratele deschise , dar vreau sa incerc la hitman . Sper ca am fost pe placul vostru zilele astea :<
Gamyng Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Nick:NuTTzel Rank:2 Motivul demisiei: As vrea sa incerc altceva,bafta..
Kaimacu Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Nick: Kaimacu Rank:2 Motivul demisiei: Demult incercam sa intru in hitman, iar acum vad ca sunt aplicatiile on, vreau sa incerc. M-am distrat foarte bine alaturi de voi, bafta cu factiunea capatzanare :X. O sa revin c and o sa ma am ocazia. THX PENTRU SANSA!! Respect OzoN.