Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: ddN

Rank: 2

Motivul demisiei: Vreau sa incerc in hitman. Mult noroc in continuare kvl cu factiunea :*:D si sper ca ma voi intoarce daca ma vei mai primi :P

Posted

Nick: Raicu

Rank: 1

Motivul demisiei: doresc sa incerc ceva nou si scz pentru inactivitate nu am avut timp sa postez pentru ca am fost plecat

Posted

Nick: Calibru

Motivul demisiei: Ideea e ca nu o sa mai am timp de activat , nu vreau sa stau degeaba sa fiu doar ca numar in factiune . Sper sa intelegeti si poate intr-o buna zi ma voi intoarce la mama SFR.

Posted

Nick: Robyca

Motivul demisiei: Viata,prietenii sunt mai importanti decat un joc :cool2:

Imi cer scuze daca v-am deranjat sau creat probleme

Sanatate :happy1: :happy1: :happy1:

Guest k3NzZor
Posted

Nick: k3NzZor

Motivul demisiei: as dori sa incerc si altceva mi-a placut compania voastra,ii multumesc lui kvl ca ma acceptat si ii doresc o buna activitate ca lider eu pt sfarsit voi posta niste poze si sper sa nu mai uitati

bafta!!!!!

Posted

Nick: sket97

Motivul demisiei: VrEau sa incerc si alt ceva.KvL multumesc pentru sansa acordata .In aceaste zile cat am stat in factiune m-am simtit foarte bn cu colegi, si in ultimu rand multmesc ca mai invatat sa trag cu arma.

Guest Myster
Posted

Nick: sPx

Motivul demisiei: Vreau sa incerc si altceva,kvL iti multumesc pentru sansa acordata.Iti urez mult noroc in continuare cu factiune si sa ai grija de membrii actuali :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...