Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Guest Fringe.
Posted

Nick: Cora

Rank: 2

Motivul demisiei: Vreau sa incerc alta factiune.Prea putina activitate

Posted

Nick:Loris

Rank: 4

Motivul demisiei: din cauza unui mebru.as vrea sa incerc si altceva. bafta dane esti super de treaba poate ca o sa mai revin. bafta la kill:*

Posted

Nick:Loris

Rank: 4

Motivul demisiei: din cauza unui mebru.as vrea sa incerc si altceva. bafta dane esti super de treaba poate ca o sa mai revin. bafta la kill:*

Demisie acceptata

Guest valentyn01
Posted

Nick:eRader

Rank:1

Motivul demisiei:Prea putina activitate.Bft.

Guest valentyn01
Posted

nu retrag demisia :D

Guest valentyn01
Posted

retrag demisia,am gresit cand am scris,sczzz

Guest valentyn01
Posted

Nick:eRader

Rank:1

Motivul demisiei:Cativa colegi au pata pusa pe mn X(

Posted

Nick: Gusty

Motivul demisiei: Imi incerc sansa sa devin om al legii.Dan33 a organizat super bine acest gang daca o sa mai am o sansa intru cu mare placere. Bb.Bafta la kill!

Posted

Nick: Gusty

Motivul demisiei: Imi incerc sansa sa devin om al legii.Dan33 a organizat super bine acest gang daca o sa mai am o sansa intru cu mare placere. Bb.Bafta la kill!

Demis

Posted

Nick:HsmHaOs

Rank:2

Motivul demisiei: Imi dau demisia deoarece imi va scadea drastic activitatea si nu vreau sa ocup locul altui player care poate e ami activ decat mine si aduce contributii mai mari ca mine factiunii. Va multumesc tuturor ca m-ati ajutat, ca mi-ati fost alaturi si ca mi-ati fost prieteni. Dan33 multumesc ca m-ai acceptat si iti urez bafta cu condusul factiunii. Asta a fost multumesc inca odata tuturor si Succes in continuare.

Posted

Nick:HsmHaOs

Rank:2

Motivul demisiei: Imi dau demisia deoarece imi va scadea drastic activitatea si nu vreau sa ocup locul altui player care poate e ami activ decat mine si aduce contributii mai mari ca mine factiunii. Va multumesc tuturor ca m-ati ajutat, ca mi-ati fost alaturi si ca mi-ati fost prieteni. Dan33 multumesc ca m-ai acceptat si iti urez bafta cu condusul factiunii. Asta a fost multumesc inca odata tuturor si Succes in continuare.

Demis

Posted

Nick: Noname9

Rank: 1

Motivul demisiei: Imi pare rau de membrii erau foarte buni dar din pacate vreau sa ma orientez catre o alta factiune

Posted

Nick: Noname9

Rank: 1

Motivul demisiei: Imi pare rau de membrii erau foarte buni dar din pacate vreau sa ma orientez catre o alta factiune

Demis+7 zile blacklist general

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...