Sayid Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nick: Sayid Rank: 1 Motivul demisiei: Dupa 10 zile cat am stat cu voi in aceasta factiune, m-am distrat de minune..as vrea sa ma reintorc asa usor la viata de gangster/mafiot..probabil ma voi intoarce altadata inapoi aici si sper sa va gasesc unde va e locul pe toti, rank 5 @all :)), sper sa ramanem prieteni in continuare si sa ne intelegem la fel, mersi Game & Andy pentru sansa, faceti o treaba extraordinara cu ust-ul, bravo !
dicugiovannino Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Nick:[smOkeRs]MaLboRo Rank:1 Motivul demisiei: As vrea sa incerc si un gang, m`am simtit foarte bine cu voi , cu toate ca nu ai prea fost on in ultima vreme, sper sa ma reintorc cat de curand la ust.. stiu ca am stat decat 10 zile dar vreau sa incerc si ceva nou :-s... Multumesc pentru sansa acordata aNNNdy, o sa vorbesc cu tine si in game.. Good luck incotinuare baieti.
aNNNdy Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nick:[smOkeRs]MaLboRo Rank:1 Motivul demisiei: As vrea sa incerc si un gang, m`am simtit foarte bine cu voi , cu toate ca nu ai prea fost on in ultima vreme, sper sa ma reintorc cat de curand la ust.. stiu ca am stat decat 10 zile dar vreau sa incerc si ceva nou :-s... Multumesc pentru sansa acordata aNNNdy, o sa vorbesc cu tine si in game.. Good luck incotinuare baieti. Demisie acceptata!
HsmHaOs Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nick: HsmHaOs rank: 2 motivul demisiei: In ultima vreme nu am mai activat si nu merita sa ocup un loc degeaba. Anul asta am examane si nu stiu cand mai intru . Mi-a placut foarte mult in factiune si daca ma reapuc de joc voi incerca sa intru din nou in aceasta factiune. Multumesc pentru sansa acordata si pentru ca mi-ati fost prieteni.
aNNNdy Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nick: HsmHaOs rank: 2 motivul demisiei: In ultima vreme nu am mai activat si nu merita sa ocup un loc degeaba. Anul asta am examane si nu stiu cand mai intru . Mi-a placut foarte mult in factiune si daca ma reapuc de joc voi incerca sa intru din nou in aceasta factiune. Multumesc pentru sansa acordata si pentru ca mi-ati fost prieteni. Demisie acceptata!
AzyMan Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nick: Azman Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa incerc si alt ceva, multumesc pentru atentie si aNNNdy tineo tot asa, succes cu factiunea in continuare.
Mr.Dexter Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nick: Azman Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa incerc si alt ceva, multumesc pentru atentie si aNNNdy tineo tot asa, succes cu factiunea in continuare. Demis.
BlackKZz Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nick: BlacKkZz Rank: 1 Motivul demisiei: Imi pare rau ca ajung sa postez aici atat de devreme insa timpul nu imi mai permite sa fiu activ.M-am simtit minunat in saptamanile petrecute in UST.Multumesc pentru sansa acordat si spor la joc. P.S. Rog sa fiu demis de pe forum ,nu cred ca o sa pot intra.
Mr.Dexter Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nick: BlacKkZz Rank: 1 Motivul demisiei: Imi pare rau ca ajung sa postez aici atat de devreme insa timpul nu imi mai permite sa fiu activ.M-am simtit minunat in saptamanile petrecute in UST.Multumesc pentru sansa acordat si spor la joc. P.S. Rog sa fiu demis de pe forum ,nu cred ca o sa pot intra. Demis.
Mr.Dexter Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Nick: HsmHaOs rank: 2 motivul demisiei: In ultima vreme nu am mai activat si nu merita sa ocup un loc degeaba. Anul asta am examane si nu stiu cand mai intru . Mi-a placut foarte mult in factiune si daca ma reapuc de joc voi incerca sa intru din nou in aceasta factiune. Multumesc pentru sansa acordata si pentru ca mi-ati fost prieteni. Demis.
BrowN ™ Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Nick: FuNNky22 Rank: 3 Motivul demisiei: Nu mai pot activa destul de mult pentru aceasta factiune si nu vreau sa ocup in loc degeaba. M-am distrat alaturi de voi, bafta in continuare
Mr.Dexter Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Nick: FuNNky22 Rank: 3 Motivul demisiei: Nu mai pot activa destul de mult pentru aceasta factiune si nu vreau sa ocup in loc degeaba. M-am distrat alaturi de voi, bafta in continuare Vei fi demis. Oricum te demiteam pentru inactivitate.
freezeR Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Nick: sweet.girl Rank: 1 Motivul demisiei: Prob in familie . sper ca ma intelegeti..
Mr.Dexter Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Nick: sweet.girl Rank: 1 Motivul demisiei: Prob in familie . sper ca ma intelegeti.. Ai fost demisa pentru inactivitate.
Flippy Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Nick: Flippy Rank: 3 Motivul demisiei: Numai vreau sa stau aici.
Mr.Dexter Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Nick: Flippy Rank: 3 Motivul demisiei: Numai vreau sa stau aici. Demis, uite dovada de inteligenta. Daca ti-ai dat demisia e logic ca nu mai vrei sa stai aici, dar acolo iti cere motivul.
delya Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Nick:Delya Rank:2 Motivul demisiei: vreau sa incerc altceva,succes in continuare cu factiunea dexter!
Mr.Dexter Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Nick:Delya Rank:2 Motivul demisiei: vreau sa incerc altceva,succes in continuare cu factiunea dexter! Demis/a.
lego_kid Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Nick:Specter Rank:1 Motivul demisiei: ca vreau sa ies din ust , e plictiseala maxima , lider nu prea avem sau cel putin eu nu-l vad online decat dimineata cand dorm , acelasi rank il am de 3 luni si .. ca asa vreau eu :bananadance2:
Mr.Dexter Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Nick:Specter Rank:1 Motivul demisiei: ca vreau sa ies din ust , e plictiseala maxima , lider nu prea avem sau cel putin eu nu-l vad online decat dimineata cand dorm , acelasi rank il am de 3 luni si .. ca asa vreau eu :bananadance2: Vei fi demis , normal ca nu ma vezi daca de cand am primit lider ai intrat doar 1-2 ore.
Murdockk Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Nick:TheMurdockk Rank:2 Motivul demisiei:vreau sa incerc altceva,mi-a placut bafta all in continuare..Dexter cel mai bun lider de cand este ust
Mr.Dexter Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Nick:TheMurdockk Rank:2 Motivul demisiei:vreau sa incerc altceva,mi-a placut bafta all in continuare..Dexter cel mai bun lider de cand este ust Vei fi demis, mersi pentru activitate.
Emma Johnson Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Nick: Vanessa Rank: 2 Motivul demisiei : Probleme personale .Succes cu factiunea Dexter.