Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Guest LastKiss
Posted

Nick: sKyNNNeT

Rank: 1

Motivul demisiei: Colegii de rank mare,ti-am zis extrem/gicisan ca asa se va intampla,dar nu ma las calcat in picioare de niste copii.

Posted

Nick: sKyNNNeT

Motivul demisiei: Colegii de rank mare,ti-am zis extrem/gicisan ca asa se va intampla,dar nu ma las calcat in picioare de niste copii.

Demis , +blacklist

Posted

Nick:Tonytzi

Rank:1

Motivul demisiei: programul pe care il am nu imi permite sa ajung la sedinte si m-am saturat sa fiu doar eu si cu inca cativa playeri activi tot timpul

Posted

Nick:Tonytzi

Rank:1

Motivul demisiei: programul pe care il am nu imi permite sa ajung la sedinte si m-am saturat sa fiu doar eu si cu inca cativa playeri activi tot timpul

Demis

Posted

am gresit cand am facut postul demisiei pentru ca nu am vazut ca era logat contul fratelui meu hubabuba si am facut post de pe acel cont pentru numele tonytzi insa fac acum postul corespunzator.

multumesc pt intelegere!

Nick: Tonytzi

Motivul demisiei: nu imi place sa fiu tot timpul omorat si ca restul membrilor sa nu fie activi

Posted

Nick: Sami

Motivul demisiei: Nu e activitate, tot timpul ma omoara rivali, nimeni nu vine sa ma ajute. Ceilalti membri ai factiuni intra mai rar, cand le cer ajutorul rar se ofera careva sa ma ajute. Bafta

Posted

Nick:PaulYonutZ

Rank:2

Motivul demisiei: nu ma pricep sa trag cu eagle si deangeba sunt inro mafie numa va incurc. La revedere Bafta liderilor si membrilor numa bine

Posted

Nick:PaulYonutZ

Motivul demisiei: nu ma pricep sa trag cu eagle si deangeba sunt inro mafie numa va incurc. La revedere Bafta liderilor si membrilor numa bine

Demis

Posted

Nick:DizzzY

Motivul demisiei: Sunt cam inactiv in ultima vreme, nu vreau sa tin locul ocupat. Multumesc pentru sansa acordata. Gici take care batrane, Extreme, numai bine, ne mai vedem pe aici :)

• Downvote 1
Posted

Nick:TayLorrrr

Motivul demisiei:Rar sunt intrati macar 3-4 si unii membri nu sunt de echipa(nu vin la kill,la mats).IMI CER SCUZE FATA DE GICISAN. SI EXTREM.

Posted

Nick:SkateRZ

Rank:3

Motivul demisiei: Sincer ma plictisesc..se face un war odata la saptamana.Imi cer scuze ca trebuie sa ies,multumesc Extrem si Gicisan. pentru sansa acordata.Bafta :D

Posted

Nick:SkateRZ

Rank:3

Motivul demisiei: Sincer ma plictisesc..se face un war odata la saptamana.Imi cer scuze ca trebuie sa ies,multumesc Extrem si Gicisan. pentru sansa acordata.Bafta :D

retrag..scuze ,nu mergea edit

Posted

Nick: Bay3Ta$uL

Motivul demisiei: imi cer scz dar nu imi gasesc locul aicea imi pare rau vreau sa incerc altcv imi pare rau

Demis +blacklist

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...