nEmEsIsw0w Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick:nEmEsIsw0w Rank:1 Motivul playerii se comporta urat cu mine plus ca nu ma asculta cand vreau sa zic si eu ceva asa ca nu mai rezist
ExTrEm Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick:nEmEsIsw0w Rank:1 Motivul playerii se comporta urat cu mine plus ca nu ma asculta cand vreau sa zic si eu ceva asa ca nu mai rezist Demis
BuBuStar Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Name:BubuStar Rank: 2 Motiv:Mi`a facut foarte mare placere sa fac parte din Triads...vreau sa incerc si altceva multumesc mult
An00bY Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Name:BubuStar Rank: 2 Motiv:Mi`a facut foarte mare placere sa fac parte din Triads...vreau sa incerc si altceva multumesc mult Demis
focuS Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Name:FocuStar Rank: 1 Motiv: Vreau sa incelc si alceava si iti multumesc pentru ultima sansa :X
ExTrEm Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Name:FocuStar Rank: 1 Motiv: Vreau sa incelc si alceava si iti multumesc pentru ultima sansa :X Demis
lolflamE Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 (edited) Nick: Hawx Rank: 1 Motivul demisiei: O sa fiu sincer , pt ca te apreciez datorita sansei pe care mi-ai dat-o : vreau sa intru intr-un gang [ Grove /Ballas ] . In Triads e smecherie doar ca sunt cam putini membrii.. asta e, sper sa va mentineti acolo sus. :tiphat: @ Daca nu ne sincronizam in game, demite-ma de pe site. @@ Bafta kvL, Jack, RoSu, Chuck,ApolloOne & ExTrEm. Edited June 19, 2012 by Semos
ExTrEm Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Nick: Hawx Rank: 1 Motivul demisiei: O sa fiu sincer , pt ca te apreciez datorita sansei pe care mi-ai dat-o : vreau sa intru intr-un gang [ Grove /Ballas ] . In Triads e smecherie doar ca sunt cam putini membrii.. asta e, sper sa va mentineti acolo sus. :tiphat: @ Daca nu ne sincronizam in game, demite-ma de pe site. @@ Bafta kvL, Jack, RoSu, Chuck,ApolloOne & ExTrEm. Demis
Gaby. Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Name: ApolloOne Rank: 3 Motiv: Dupa cum a spus si Ionut la sedinta , nu vrea sa aiba membri inactivi , si cum nu voi fi prea mult in SA~MP pe timpul verii , nu vrea sa mai incurc.Ma voi intoarce mai spre septembrie in colo , pana atunci bafta 1
Guest Ionut Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Bafta,multumim pentru activitatea depusa aici,te asteptam sa revi cand te reapuci.
Liquid Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Nick:ConnectD Rank:1 Motivul demisiei: In primul rand fac din orice wanted.. si stau prea mult jail :) , Spawn`ul este in SF si imi ia mult timp sa ajuns LS , sunt putini membrii activi si nimeni nu`mi sare in ajuor cand este nevoie , nu m`am simtit ca intr`o familie....m`am ofticat putin ca a castigat Chuck event`ul de pe forum deoarece am terminat cu ceva timp inaintea lui .. si nu erau omorati aceeasi playeri . Cam atat am avut de zis ! .
Guest Ionut Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Nick:ConnectD Rank:1 Motivul demisiei: In primul rand fac din orice wanted.. si stau prea mult jail :) , Spawn`ul este in SF si imi ia mult timp sa ajuns LS , sunt putini membrii activi si nimeni nu`mi sare in ajuor cand este nevoie , nu m`am simtit ca intr`o familie....m`am ofticat putin ca a castigat Chuck event`ul de pe forum deoarece am terminat cu ceva timp inaintea lui .. si nu erau omorati aceeasi playeri . Cam atat am avut de zis ! . Dezamagitor,daca nu se vedea nick-ul ti-am zis ca nu pot sa te declar castigator si stai linistit ca eram ceva in factiune nu erai chiar singur si mereu am fost la waruri.Motive peste motive.Demis + blacklist 2 luni la alianta.
Guest k3NzZor Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Nick: Royality Rank: 1 Motivul demisiei: ExTrEm imi pare extrem de rau ca ies,sunteti niste colegi excelptionali,dar toata ziua stau in jail,astazi nici nu am putut asista la sedinta din cauza jail-ului. Sper ca v-am ajutat cu cat am putut eu mai bine.Cu respect Royality :crybaby:
Guest Ionut Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Nick: Royality Rank: 1 Motivul demisiei: ExTrEm imi pare extrem de rau ca ies,sunteti niste colegi excelptionali,dar toata ziua stau in jail,astazi nici nu am putut asista la sedinta din cauza jail-ului. Sper ca v-am ajutat cu cat am putut eu mai bine.Cu respect Royality :crybaby: Demis,in The Triads trebuie sa sti sa te distrezi nu sa te lasi omorat sau sa te predai,dar voi nu stiti ce este frumos.
BlackKZz Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Nick: BlacKkZz Rank: 1 Motivul demisiei: Imi pare rau ca sederea mea in aceasta factiune a fost atat de scurta ,dar cea ce ma determinat sa imi pun demisia este watedul pe care il fac la kill si timpul pe care il pierd stand in jail.Extrem si Ionut sunteti niste lideri de nota 10 si faceti treaba buna cu factiunea.M-am distrat bine alaturi de voi si de ceilalti colegi,insa se pare ca mafiile nu sunt pentru mine.
ExTrEm Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Nick: BlacKkZz Rank: 1 Motivul demisiei: Imi pare rau ca sederea mea in aceasta factiune a fost atat de scurta ,dar cea ce ma determinat sa imi pun demisia este watedul pe care il fac la kill si timpul pe care il pierd stand in jail.Extrem si Ionut sunteti niste lideri de nota 10 si faceti treaba buna cu factiunea.M-am distrat bine alaturi de voi si de ceilalti colegi,insa se pare ca mafiile nu sunt pentru mine. Demis
Kaimacu Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Nick: sobo Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc in Hitman + inactivitate din partea membrilor + neorganizare.
ExTrEm Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Nick: sobo Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc in Hitman + inactivitate din partea membrilor + neorganizare. Demis
Refl3x Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Nick:Refl3xx Rank:2 Motivul demisiei: as vrea sa incerc alta factiune :D
Guest Ionut Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Multumim pentru activitatea depusa in The Triads,vei primi uninvite.
FznZOr Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Nick:Mr.Razvy Rank:1 Motivul demisiei: Factiunea este foarte dezorganizata
Guest Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Name: ShaKaLoo Rank: 1 Motiv: Vreau sa incerc la Hitman !
Benko Fery Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Name:SaKaLuX Rank : 1 Motiv : aproape tot timpu numa eu sau jones cu mn suntem on si asta nu prea imi place de cate ori ma uit si vad membrii online 1 sau 2 si la supremacy eram 3 on ballasi 13 si as vrea sa incerc fbi sau hitman si va urez multa bafta voua si liderilor
yak Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Nick: yAk Rank: 1 Motivul demisiei: As vrea sa revin la ganguri.Bafta in continuare !!