Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick : Wapo

Rank : 2

Motivul demisie : Simt ca nu mai e ca l'a inceput...am avut experiente frumoase, si mai putin frumoase :)) ...

Vreau sa ramanem prieteni cu totii,chear daca nu mai suntem in aceasi factiune tiphat.gif

Sa nu credeti ca ies din cauza ca or aparut greseli, ci doar ca vreau sa incerc si altceva..... ^^

Posted

Nick: MrSR

Rank: 1

Motivul demisiei: nu mai pot activa pentru o peioada putin mai lunga de timp si nu as vrea sa ocup locul cuiva care merita.Multumesc ExTrEmE si An00by pentru sansa acordata m-am simitit de minune cu dureri de burta de ras :)).Dupa ce voi activa s-ar putea sa ma intorc ;)

Guest Advent
Posted

Nick: sket

Rank:1

Motivul demisiei: Vreau sa incerc alceva!!

Posted

Nick: AlexFcDb.

Motivul demisiei: Doresc sa incerc alt undeva .. de pe data de 11 april si pana azi am 100 ore jucate si mi se spune ca nu sunt on !

Posted

Nick: AlexFcDb.

Motivul demisiei: Doresc sa incerc alt undeva .. de pe data de 11 april si pana azi am 100 ore jucate si mi se spune ca nu sunt on !

demis - nu am nevoie de rank`isti in factiune.

Posted

Nick: klaw92

Motivul demisiei: Deoarece nu se ia decizi subiective si corecte din partea leaderului inlocuitor,cineva care activeaza mai rar decat un player nu se numeste leader bft! [Mz Extrem si An00by]

Posted

Nick: klaw92

Motivul demisiei: Deoarece nu se ia decizi subiective si corecte din partea leaderului inlocuitor,cineva care activeaza mai rar decat un player nu se numeste leader bft! [Mz Extrem si An00by]

demis - nu am nevoie de rank`isti in factiune + blacklist permanent

Guest Fringe.
Posted

Nick:Cora

Motivul demisiei: Vreau intru-un gang,Liderul nu mai merge war/kill,se da rank up de aiurea,liderul nu activeaza cum spune la sedinte...Bafta in continuare

Posted

Nick: WoksYo

Motivul demisiei: Doresc sa ma reprofilez.Multumesc pentru sansa acordata.Sunteti o factiune unita si capabila insa mafia nu este de mine.Multumesc pentru sansa acordata si va doresc noroc tuturor!

Posted

Nick: WoksYo

Motivul demisiei: Doresc sa ma reprofilez.Multumesc pentru sansa acordata.Sunteti o factiune unita si capabila insa mafia nu este de mine.Multumesc pentru sansa acordata si va doresc noroc tuturor!

Demis - succes!

Posted

Nick: Nae

Motivul demisiei: Dupa 2 ani de activitate in The Mafia nu reusesc sa ma adaptez aici, pentru mine totul este pe invers.

Posted

Nick: Nae

Motivul demisiei: Dupa 2 ani de activitate in The Mafia nu reusesc sa ma adaptez aici, pentru mine totul este pe invers.

e ok,multumesc pentru efortul depus !

Demis.

Posted

Nick: Ar00N

Motivul demisiei: RuLLeR iti multumesc pentru sansa acordata de a face parte din Triade , dar nu ma acomodez si suntem si putini in factiune . Iti doresc multa bafta si toate cele bune in continuare !

Posted

Nick: Ar00N

Motivul demisiei: RuLLeR iti multumesc pentru sansa acordata de a face parte din Triade , dar nu ma acomodez si suntem si putini in factiune . Iti doresc multa bafta si toate cele bune in continuare !

Tu intri pe 03 Mai in factiune si pe 06 Mai vrei sa iesi?

Imi pare rau,dar The Triads nu e un bulevard,sa se plimbe si sa stea cine vrea,cat vrea ..

Demisie respinsa.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...