Maluco Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nick: DudZor Rank: 1 Motivul demisiei: Certuri multe,favoriti multi si mai mult de jumatate de factiune inactivi.Si sa nu uit o factiune extrem de dezorganizata!
GangXploR3 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nick: GangXploR3 Rank: 2 Motivul demisiei: Am vazut ca este un dezinteres total fata de aceasta factiune.Motive : ExTreM , esti de treaba dar inactiv , nu prea iti dai interesul aici si nu ne asculti parerile ca membrii ai acestei factiuni , ma inteleg bine cu tine dar nu-mi place sa fiu lingau. Am incercat eu cu Axxo si Sensei sa ridicam factiunea nu doar prin vorbe ci cu o idee buna, aceea fiind cea cu acele restructurari. Eu personal m-am mai ocupat de cativa playeri cu care ma intelegeam bine , chemandu-i aici. Vad ca e dezinteres total fata de factiune, certuri mai tot timpul aici si sincer daca oamenii astia in care am toata baza si m-am inteles asa de bine pleaca , o fac si eu . Respectele mele dar nici nu se poate sa stai asa si sa iti consumi nervii cu toate ca este un joc . O zi buna !
Andra Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nick: Piti.xD Rank: 3 Motivul demisiei: Nu e nimic ca inainte... Totul e diferit.. Inainte era superb, toti ne intelegeam, mergeam uniti la kill. Acum...Certuri intre membrii, dezorganizare, si multe altele, nu pot sa insir tot aici... :< Extrem, esti de treaba, jos palaria xD. Inteleg ca nu poti intra des in game, dar cand intri, vorbeste cu membrii si ai grija de factiune, ca vezi ce s'a intamplat acum :-s... Merci anticipat.
Monica Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nick: Konica Rank: 1 Motivul demisiei: Fiecare face ce vrea, n-ai cu cine, cand toti mergem la kill se trezeste unul sa se duca sa faca mats :-j si multe alte exemple. Multumesc pentru sansa acordata.
ExTrEm Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Demisi , bine ca v-ati unit toti sa iesiti care erati pe mana , o cearta a avut loc si iesiti toti.Dovada de caracter
R0ugh Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nick: R0ugh Rank: 4 Motivul demisiei: 1). Hmmm..stiu ca e surpriza pentru tine...dar de la demisia lui Sensei,pana la ultima demisie pana acum, trebuie sa fie un episod al didacticii ptr tine...Cum sa isi dea demisia un player infinit mai bun decat 4 la un loc,chiar 5-6 , iar tu sa o accepti?!?!....pentu factiune este un MARE "-" O parere?!....: intra mai des in joc si calculeaza-i crimele si pedepsele....sau orele jucate ;)...El joaca intr-o zi mai mult si mai bine decat leaderul intr-o luna?!...Raspunde tu....noi stim raspunsul ;) Pentru factiune este un imens "-" 2). Cand luam "la rost" un member inactiv,cautam sa-l stimulam...nu e ca avem chef de cearta...el ar trebui sa se simta si sa nu comenteze,mai ales ca a fost anonim,pana in momentul interpelarii...scopul e acela de a-l face mai activ si partas la ceea ce se intampla in Mafia noastra...Pentru factiune este un "+" 3).Cum,un mebru cu 25 minute /zi sa aibe virtutea de a accepta titlu de Membrul Lunii,{[(propusa de leader) sau de alte persoane] noi toti membrii stim cine a propus}....Pentru factiune si membrii,aceasta este un mare "-"....erau cel putin 4 membrii care ar fi meritat,dar nu au ripostat...deciziei...pentru mebrii merituosi acest fapt constituie un mare "-" ....Mai sunt motive.....Dar de ce sa le insir in public...?!... In incheiere ,Extrem,vreau sa iti multumesc pentru ca mi-ai oferit sansa de a face parte din aceasta organizatie,mi-ai dat sansa sa pot evalua factiunea pe care o conduci si sa contribui la desavarsirea sa,insa am constatat ca toate actele mele (si ale celorlalti) de prezenta si activitate sunt nule si nu au parte de nici o recunoastere.....deci te rog sa imi acepti demisia pe care am gandit-o indelung si mi-o asum.... Tot in incheiere,iata cateva detalii ale playerrilor triads (imi permit sa le evaluez,fiind unul dintre cei MAI ACTIVI mebri): Extrem - aprox. 1h/zi semi-activ Kvl - aprox 3h/zi 2 saptamani mai activ Jack - aprox 2h/zi semi-vizibil Chuck - rank mare dar aprox 1h/zi....semi-vizibil Rosu.......cred ca e demis R0ugh- las sa aprecieze altii Smekhe - aprox 30min/zi ....lasa de dorit Colinzink - acceptat desi avea BL,aprox 15min/zi Axxo - aprox 9h/zi - foarte activ,tendinte organizator Pitixd - Aprox 2-3h/zi ...activa dupa ce i s-a atras atentia ca intra doar la sedinte(acm 3 saptamani) Gangexplor3 - 6h/zi poate mai mult,receptiv la propuneri si invitatii Actimel - cine e?!?!...cred ca e demis :)) Clohard - activ 3 h/saptamana ..Am inteles ca are examene...dar suntem in Februarie Devil - Activ cnd e prezent,dar doar 3-4h/saptamana Claudell - activ 3-4 h/sapt dar invizibil,sau nereceptiv la chemari si propuneri(non activ in echipa) Sensei - activ Aprox 9-11h/zi,foarte receptiv la propuneri si solicitari vagi tendinte organizator.... Andreidef ...-imi e greu sa apreciez,dar consider ca 1h/zi il caracterizeaza,sau nu e vizibil ptr cei activi Pyciulik....- aprox 3 ori/sapt 1-2h,se cearta grav pe /f cu axxo....nu e receptiv la solicitari Madalicea -are ban 30 zile,in rest f activ....7-8h/zi,receptiv Konica - in echipa ei,dar e prezenta si activa (in clasa a 7-a,mai mult in weekend,dar receptiva la solicitari) Pingoo - tacut ,(2 player`s pe acelasi PC),dar receptiv la solicitari Mc9 -destul de activ,dar cred ca are ban....receptiv la solicitari Nutzu -nou in factiune,dar de cate ori l-am solicitat,e activ... Alin97 - activ 4-5h/zi,dar are probl cu PC Tryf - Nou in factiune dar f activ,bun la eagle ,3-4h/zi Dudzor -Nou in factiune,dar mereu prezent,trage bine aprox 3-4-5 h/zi Bluedunhill - (concurent cu mn la h jucate), nou in factiune,extrem de receptiv,omniprezent.... Odahviing - nou in factiune,nu lipseste de la nici un eveniment,omniprezent,concurentul meu ( :) ) la h jucate,spaima militienilor ca si bluedunhill 10-12h/zi Propun : Ori sa ne accepti demisia tuturor celor care au propus-o,ORI sa reiei in considerare functionalitatea factiunii si sa tragi cu dintii de membrii capabili,in acelasi timp tinand cont de parerile celor activi si f activi,care ar tebui sa aibe un cuvant de spus in organizarea acestei organizatii........ P.S. ....Cheliutza...:)...PWP. ;)
R0ugh Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 :* ..raman cu amicii mei,dar priveste la vecinii tai ;) ...si la membrul lunii :)) Vezi si tu ce Factiune ai realizat...Tot ce am facut noi,a fost sa iti suplinim activitatea,iar intr-un ultim efort incercam sa te fac sa intelegi ca ai gresit...Te-ai simtit ofensat,e omeneste....Suntem 5 players care am facut tot posibilul sa te ridici Tu ca GM...Orgoliul tau e mai presus ;) Think fast and concluded ;)...
lucyano92 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nick: lucyano Rank: 1 Motivul demisiei: vreau sa incerc sa aplic in alta faciune
ExTrEm Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nick: lucyano Rank: 1 Motivul demisiei: vreau sa incerc sa aplic in alta faciune Demisie respinsa
alex_antonio_aex Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Nick: Pingoo Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa incerc alceva si ......... nu imi place asa de mult factiune defapt uni playeri din ea imi pare rau .
ExTrEm Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Nick: Pingoo Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa incerc alceva si ......... nu imi place asa de mult factiune defapt uni playeri din ea imi pare rau . Demis
Panxy01 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Nick: qwq Rank: 1 Motivul demisiei: multe certe :| + jumate din ei inactivi, si vin la sedinta si vor rank :-j mai bine nu
ExTrEm Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Nick: qwq Rank: 1 Motivul demisiei: multe certe :| + jumate din ei inactivi, si vin la sedinta si vor rank :-j mai bine nu Demis , + bl
FighT199 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Nick: FighT Rank: 2 Motivul demisiei: Sa incerc alta factiune .
ExTrEm Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Nick: FighT Rank: 2 Motivul demisiei: Sa incerc alta factiune . Demis
Chase. Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Nick: Chase Rank: 1 Motivul demisiei: Ma las de sa-mp.
ExTrEm Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Nick: Chase Rank: 1 Motivul demisiei: Ma las de sa-mp. Demis
focuS Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Nick:ficustar Rank: 1 Motivul demisiei: sunt uni playeri care sunt neactivi noobi etc.si nici nu stiu ce e aia echipa pacat de aia 6 7 activi si foarte buni
ExTrEm Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick:ficustar Rank: 1 Motivul demisiei: sunt uni playeri care sunt neactivi noobi etc.si nici nu stiu ce e aia echipa pacat de aia 6 7 activi si foarte buni Demis
YaHuU Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick:YaHuu Rank: 1 Motivul demisiei:Nu mai e ca inainte , nu mai e DM excesiv , acum cam toti intra in mafie / gang sa faca mats si orice altcv . Mersi extrem pentru sansa , o sa revin daca am ocazia.
ExTrEm Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick:YaHuu Rank: 1 Motivul demisiei:Nu mai e ca inainte , nu mai e DM excesiv , acum cam toti intra in mafie / gang sa faca mats si orice altcv . Mersi extrem pentru sansa , o sa revin daca am ocazia. Demis
SkateRZ Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nick:SkateRZ Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc in politie,multumesc pentru sansa acordata.Bafta
motan16 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nick:motan Rank:1 Motivul demisiei:in primul rand vreau sa iti multumesc ca mai acceptat si eu vreau sa ies din the triads deoarece cand omor pe cineva fac wanted ma refer la rivali cum ar fi ballas si sfr si doarece vreau sa intru in dnb