Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick:Cobra1

Rank:4

Motivul demisiei:Vreau sa incerc si alceva da oricum nu ma alatur dusmanilor din The Triade va multumesc pentru sansa acordata Extrem si Gicisan bafta in continuare.

Posted

Nick: n0thing

Rank: 3

Motivul demisiei: Nu am deloc timp sa intru pe SA:MP si decat sa ocup un loc degeaba in factiune, prefer sa il eliberez.

Posted

Nick:Cobra1

Rank:4

Motivul demisiei:Vreau sa incerc si alceva da oricum nu ma alatur dusmanilor din The Triade va multumesc pentru sansa acordata Extrem si Gicisan bafta in continuare.

Demis , bafta.

Posted

Nick: Cheta

Rank: 1

Motivul demisiei: As Vrea sa intru intr-un gang din alianta, multumesc mult extrem pentru sansa acordata la fel si gicisan. mult noroc in continuare cu factiunea :D

Posted

Nick: Cheta

Rank: 1

Motivul demisiei: As Vrea sa intru intr-un gang din alianta, multumesc mult extrem pentru sansa acordata la fel si gicisan. mult noroc in continuare cu factiunea :D

Demis

Posted

Nick:Luger

Rank:2

Motivul demisiei:Cred ca nu mi se potriveste meseria de mafiot,si as vrea sa incerc alt ceva,Multumesc Extreme pentru sansa acordata si pe viitor poate o sa revein daca o sa fi de acord.Multumesc inca odata :hail:

Posted

Nick:Luger

Rank:2

Motivul demisiei:Cred ca nu mi se potriveste meseria de mafiot,si as vrea sa incerc alt ceva,Multumesc Extreme pentru sansa acordata si pe viitor poate o sa revein daca o sa fi de acord.Multumesc inca odata :hail:

Demis

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...