ExTrEm Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Demisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emma Johnson Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Nick: Vanessa Rank: 1 Motivul demisiei: Nu pot fii activa si nu as vrea sa tin locul ocupat.Mercii pentru sansa oferita.^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonz Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Nick: Stefann Rank: 1 Motivul demisiei: The Triads nu este o factiune pentru mine.Multumesc pentru sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowley Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Nick: Madalyn Rank: 1 Motivul demisiei: As dorii sa aplic pentru prima oara la hitman , doresc sa`mi incerc norocul . M-am simtit bine in Triads . :tiphat: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTrEm Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Demisi +blacklist Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucyano92 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Nick: lucyano Rank: 1 Motivul demisiei: nu prea sunt membri on seara Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTrEm Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Nick: lucyano Rank: 1 Motivul demisiei: nu prea sunt membri on seara Demis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dennys24 Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Nick: Dennys Rank: 2 Motivul demisiei: Destul de inactivi membrii, doar cativa care isi mai dau interesul si as dorii sa intru in DNB alaturi de cativa prieteni.. M'am simtit bine in Triade . Bafta in continuare la toti ,multumesc Extrem pentru sansa acordata , bafta in continuare :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Demis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jordan21 Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 wrong topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
taylorrrr Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Nick:TayLorrrr Rank:1 Motivul demisiei:Nu este putina organizare,astazi de exemplu am incercat sa ii chem pe toti la o tura mats si dupa la kill,nimeni nu a venit.Pe /f nu mi se raspunde si nu doar mie,nu suntem uniti atat cat trebuie(aproape deloc) si si atunci cand da Domnul sa mergem la kill organizati incep sa se certe si nu mai vine nimeni.Din pricinile acestea The Mafia si alte factiunii sunt mai puternice... merg tot timpul cel putin 2-3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taylorrrr Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Retrag,scz,Multumesc!!!(va explica Chuck) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagawa Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Nick: Darius14 Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa aplic la hitman. :),bafta an00by/extrem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Nick: CloHard Rank: 4 Motivul demisiei: Ei bine a venit si momentul despartirii, am avut parte de ogramada de clipe frumoase alaturi de voi, nu imi dau demisia din cauza vreunui membru sau din cauza vreunui lider , pentru mine veti ramane intodeauna un colectiv de nota 10 . Mai mult ca sigur ca ma voi intoarce in factiune,dar pentru moment a sosit timpul sa mai incerc si altceva. Va pup :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTrEm Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Demisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolflamE Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Nick: Hawx Motiv: vreau sa aplic la hitman + ca nu ai cu cine merge la war/ kill. Mai mereu sunt singur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HsmHaOs Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Nick: HsmHaOs Rank:1 Motivul demisiei: mia facut placere sa fac parte din aceasta factiune. Ii multumesc lui Extrem pentru tot ajutorul acoradat si celorlalti membri ce m-au primit cu caldura..Prietenii mei sunt in alte factiuni si vreau sa pot juca cu ei fara sa trebuiasca sa ne omoram.Deci bafta all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Nick: HsmHaOs Rank:1 Motivul demisiei: mia facut placere sa fac parte din aceasta factiune. Ii multumesc lui Extrem pentru tot ajutorul acoradat si celorlalti membri ce m-au primit cu caldura..Prietenii mei sunt in alte factiuni si vreau sa pot juca cu ei fara sa trebuiasca sa ne omoram.Deci bafta all. Demis + Hawx Link to comment Share on other sites More sharing options...
taylorrrr Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Nick:TayLorrrr Rank:1 Motivul demisiei:Nu este putina organizare,astazi de exemplu am incercat sa ii chem pe toti la o tura mats si dupa la kill,nimeni nu a venit.Pe /f nu mi se raspunde si nu doar mie,nu suntem uniti atat cat trebuie(aproape deloc) si si atunci cand da Domnul sa mergem la kill organizati incep sa se certe si nu mai vine nimeni.Din pricinile acestea The Mafia si alte factiunii sunt mai puternice... merg tot timpul cel putin 2-3.Si inca ceva...este martor si Chuck,aproape toti,aproape tot timpul stau in spawn afk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Nick:TayLorrrr Rank:1 Motivul demisiei:Nu este putina organizare,astazi de exemplu am incercat sa ii chem pe toti la o tura mats si dupa la kill,nimeni nu a venit.Pe /f nu mi se raspunde si nu doar mie,nu suntem uniti atat cat trebuie(aproape deloc) si si atunci cand da Domnul sa mergem la kill organizati incep sa se certe si nu mai vine nimeni.Din pricinile acestea The Mafia si alte factiunii sunt mai puternice... merg tot timpul cel putin 2-3.Si inca ceva...este martor si Chuck,aproape toti,aproape tot timpul stau in spawn afk. Bine ca esti tu ala activ. Demis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jordan21 Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Nick : Andreidef Rank:3 Motivul demisiei: M-am saturat sa tot fac wanted si as dori sa incerc si altceva . Sa nu credeti ca ies pt ca am vreo problema cu unul dintre voi.Nu, nu am toti ati fost de treaba si un coletctiv foarte placut. Am sa revin cu siguranta dar pe moment voi incerca altceva. Sunteti cea mai tare mafie Bafta in continuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Ok, bafta, demis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colinzink Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Nick : Colinzink Rank : 4. Motivul demisie : Doresc sa`mi incerc sansa la Hitman. Va multumesc pentru sansa acordata. Timpul petrecut in Factiune a fost minunat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDK Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Nick : kiszeN Rank : 1 Motivul demisie : Am foarte putin timp in care pot activa si atunci stau jail , nu e tocmai ok . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTrEm Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Nick : kiszeN Rank : 1 Motivul demisie : Am foarte putin timp in care pot activa si atunci stau jail , nu e tocmai ok . Demis Link to comment Share on other sites More sharing options...