Fonz Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nick: Fonz Rank:1 Motivul demisiei: Este pustiu.Multumesc Ionut. Si am sa revin daca ma mai primesti :D
Guest Ionut Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nick: Fonz Rank:1 Motivul demisiei: Este pustiu.Multumesc Ionut. Si am sa revin daca ma mai primesti :D Demis.Bafta.
Sami Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nick:Sami Rank:4 Motivul demisiei: Doresc sa imi incerc norocul la alta factiune, mai exact la Hitman
Guest Ionut Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nick:Sami Rank:4 Motivul demisiei: Doresc sa imi incerc norocul la alta factiune, mai exact la Hitman Demis,bafta.
BAdu Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nick: BAdu Rank:4 Motivul demisiei:Sunt la perioada aceea in cariera in care clachez psihic si spaga este o tentatie pentru mine... Si nu vreau sa imi tradez pratia
Guest Ionut Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nick: BAdu Rank:4 Motivul demisiei:Sunt la perioada aceea in cariera in care clachez psihic si spaga este o tentatie pentru mine... Si nu vreau sa imi tradez pratia Demis,bafta badulica.
DJDizzzY Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Nick: DizzzY Rank:2 Motivul demisiei: Vreau sa incerc ceva cu mai multa actiune
vLn0994 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Nick: DizzzY Rank:2 Motivul demisiei: Vreau sa incerc ceva cu mai multa actiune Demis.
SotraX Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Nick: SotraX Rank: 1 Motivul demisiei: As dori sa incerc ceva cu mai multa actiune. Bafta ionut:)
Guest Ionut Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Nick: SotraX Rank: 1 Motivul demisiei: As dori sa incerc ceva cu mai multa actiune. Bafta ionut:) Demis,pentru ca nu ai stat 2 sapt mai iei de azi inca 2 sapt blacklist general.
Ethernul Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nick: Ethernul Rank: 1 Motivul demisiei: Motive personale.
Guest Ionut Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nick: Ethernul Rank: 1 Motivul demisiei: Motive personale. Demis.
Berky Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Nick: Berky Rank: 2 Motivul demisiei: A inceput scoala , nu mai am timp nici de PC asa ca va las, bft tuturor .
Guest Ionut Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Nick: Berky Rank: 2 Motivul demisiei: A inceput scoala , nu mai am timp nici de PC asa ca va las, bft tuturor . Demis.Bafta la scoala.
Colinzink Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Nick: Colinzink Rank:2 Motivul demisiei:Am petrecut o perioada foarte frumoasa aici in NG,alaturi de niste colegi de nota 10 + lideri la fel de priceputi,cred ca a venit momentul sa fac o schimbare si doresc sa schimb factiune.Multumesc mult pentru sansa acordata Ionut,multa bafta in continuare.
Guest Ionut Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Nick: Colinzink Rank:2 Motivul demisiei:Am petrecut o perioada foarte frumoasa aici in NG,alaturi de niste colegi de nota 10 + lideri la fel de priceputi,cred ca a venit momentul sa fac o schimbare si doresc sa schimb factiune.Multumesc mult pentru sansa acordata Ionut,multa bafta in continuare. Vei primi uninvite.
The_Lion Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Nick: Diablo Rank: 2 Motivul demisiei: Numai am Timp de sa-mp,mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi si mersi ionut pentru sansa acordata.Multa bafta.
Guest Ionut Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Nick: Diablo Rank: 2 Motivul demisiei: Numai am Timp de sa-mp,mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi si mersi ionut pentru sansa acordata.Multa bafta. Demis.
Jack Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Nick: Jack Rank:2 Motivul demisiei: Am acceptat o invitatie.
Guest Ionut Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Nick: Jack Rank:2 Motivul demisiei: Am acceptat o invitatie. Demis.
adyleul Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Nick:Fota_Alexandru Rank:3 Motivul demisiei:Probleme personale. Multumesc Ionut pentru sansa acordata.Bafta tie si celorlalti colegi :tiphat:
Guest Ionut Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Nick:Fota_Alexandru Rank:3 Motivul demisiei:Probleme personale. Multumesc Ionut pentru sansa acordata.Bafta tie si celorlalti colegi :tiphat: Vei primi uninvite,bafta.
Hazard Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Nick: InkAndrei Rank: 2 Motivul demisiei: NU se poate face nimic cu unii dintre membrii.Asteapta sa dau eu wanted si dupaia sa actioneze ca le este frica sa nu li se faca post :) (este vorba doar de unii dintre ei nu vreau sa dau nume) Oricum mersi Ionut pentru ca mai acceptat si succes in continuare
Guest Ionut Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nick: InkAndrei Rank: 2 Motivul demisiei: NU se poate face nimic cu unii dintre membrii.Asteapta sa dau eu wanted si dupaia sa actioneze ca le este frica sa nu li se faca post :) (este vorba doar de unii dintre ei nu vreau sa dau nume) Oricum mersi Ionut pentru ca mai acceptat si succes in continuare Vei primi uninvite.