taylorrrr Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Nick: TayLorrrr Rank: 1 Motivul demisiei: nu mia pot fi activ deoarece deocamdata IceMan si m4x nu imi pot raspunde la problema cu contul,dak o sa o rezolv revin.Multumesc !!!
Eric Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Nick: TayLorrrr Rank: 1 Motivul demisiei: nu mia pot fi activ deoarece deocamdata IceMan si m4x nu imi pot raspunde la problema cu contul,dak o sa o rezolv revin.Multumesc !!! Vei primi uninvite
Gamyng Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Nick:GamYng Rank:2 Motivul demisiei: Vreau sa imi incerc norocul altundeva,multumesc pentru sansa:) Retrag ma scuzati am vorbit cu liderul.
Bytza Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Nick:Bytza Rank:1 Motivul demisiei: Nu e genul meu , multumesc pentru sansa acordata Mike. Imi cer scuze de sederea mea scurta, sunt constient de un blacklist general , dar ma intorc pe gang-uri . Mult succes in continuare tuturor , mi-a facut placere sa colaborez cu voi !
sTyler Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Nick:Bytza Rank:1 Motivul demisiei: Nu e genul meu , multumesc pentru sansa acordata Mike. Imi cer scuze de sederea mea scurta, sunt constient de un blacklist general , dar ma intorc pe gang-uri . Mult succes in continuare tuturor , mi-a facut placere sa colaborez cu voi ! Demis.
Damelut Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Nick: daMeLo Rank: 1 Motivul demisiei: pai nu prea e de mine pd si nas vrea sa tin loc asa ca voi iesi va pwp pe toti larevedere :tiphat:
Mihai. Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Nick: daMeLo Rank: 1 Motivul demisiei: pai nu prea e de mine pd si nas vrea sa tin loc asa ca voi iesi va pwp pe toti larevedere :tiphat: Demis.
Gamyng Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick:GamYng Rank:2 Motivul demisiei: Vreau sa incerc ceva in care nu am mai fost, ceva nou... Multumesc
sTyler Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick:GamYng Rank:2 Motivul demisiei: Vreau sa incerc ceva in care nu am mai fost, ceva nou... Multumesc Demis.
JSparrow Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nick:AzazeL Rank:2 Motivul demisiei: Am niste probleme si nu voi mai activa o perioada de timp,daca e sa revin inapoi cand ma voi intoarce va voi anunta,daca vreti sa ma primit bineinteles,va multumesc
Eric Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 (edited) Vei primi uninvite Ai fost demis deja pentru inactivitate Edited August 10, 2012 by Eric
Costin Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Nick: MRS. Rank:1 Motivul demisiei: Mi-am dat seama ca factiunea asta nu este de mine... plus ca am facut si niste greseli prostesti...imi cer scuze pentru deranj...oricum niciun civil nu ma are la suflet ca cop...Este o factiune foarte bine organizata dar nu este de mine, scuze inca odata pentru deranj...
qzENNNN Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nick:qZennN Rank:1 Motivul demisiei: Imi cer scuze , dar nu mai am timp de joc(vacanta asta cel putin ) .... :( .. si nu vreau sa incurc ..poate intra altcineva activ in locul meu .. scuze daca am deranjat pe cineva .. promit sa revin daca ma primiti ! :)
Mihai. Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nick:qZennN Rank:1 Motivul demisiei: Imi cer scuze , dar nu mai am timp de joc(vacanta asta cel putin ) .... :( .. si nu vreau sa incurc ..poate intra altcineva activ in locul meu .. scuze daca am deranjat pe cineva .. promit sa revin daca ma primiti ! :) Demis.
Jad. Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Nick: Jad Rank: 1 Motivul demisiei: Since imi pare rau ca am ajuns aici, dar mi-am dat seama ca a inceput sa fie obositor si in acelasi timp riscant, am pierdut si putin prieteni din cauza job-ului. Mike/Styler/Eric va multumesc frumos pentru sansa data sper ca nu v-am dezamagit in aceste 2 saptamani. Multumesc frumos.
epicwarding Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Nick : Legendd Rank : 2 Motivul demisiei : Sincer imi pare rau ca am ajuns la acest topic...dar vreau sa imi incerc norocu la hitman multumesc mike./styler/eric pentru sansa acordata...poate o sa mai colaboram pe viitor Nick : Legendd Rank : 2 Motivul demisiei : Sincer imi pare rau ca am ajuns la acest topic...dar vreau sa imi incerc norocu la hitman multumesc mike./styler/eric pentru sansa acordata...poate o sa mai colaboram pe viitor retrag no warn pls
Antonio_don Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Nick: ToTo.Riina Rank: 1 Motivul demisiei: Imi pare rau ca am ajuns in postura asta sper sa nu fii dezamagit pe nimeni!!! Multumesc lui eric/styler/mike. sunteti niste lideri de nota 20. va multumesc pt sansa acordata!!!
Mihai. Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Nick: ToTo.Riina Rank: 1 Motivul demisiei: Imi pare rau ca am ajuns in postura asta sper sa nu fii dezamagit pe nimeni!!! Multumesc lui eric/styler/mike. sunteti niste lideri de nota 20. va multumesc pt sansa acordata!!! Demis.
Theo Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Nick: Shaiden Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva.
SeNnNZaTioN Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick: SeNnNzaTioN Rank: 2 Motivul demisiei:M-am plictisit de jobu'l de politist vreau sa ma reintorc in gang/mafie ,va multumesc pentru sansa acordata si bafta cu factiunea
sTyler Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick: SeNnNzaTioN Rank: 2 Motivul demisiei:M-am plictisit de jobu'l de politist vreau sa ma reintorc in gang/mafie ,va multumesc pentru sansa acordata si bafta cu factiunea Demis.