Jump to content

Recommended Posts

Guest Amarok ?! oo yeaH :X
Posted

Nick: newyorker

Rank: 2

Motivul demisiei: Nu-mi permite timpul sa activez,saptamana asta am activat 3 ore maxim,imi pare rau ca imi dau demisia ... in plus nici nu ma mai atrage sa-mp-ul.

Multumesc Erick,Styler si Fantoma pentru ca m-ati primit si m-ati indrumat sunteti de nota 10,la fel si colegii.

Posted

Nick: Hardwell

Rank: 1

Motivul demisiei: Nu ma regasesc in factiuniile guvernamentale precum PD, NG, sau FBI, vreau sa intru in ceva pe placul meu, bafta.

Posted

Nick: fizeeN

Motivul demisiei: Vreau sa incerc o factiune noua, Va multumesc frumos pentru sansa acordata.Poate pe viitor o sa ne mai vedem sau o sa fim dinou colegi. :tiphat:

Posted

Nick: Laidback

Rank: Officer

Motivul demisiei: Am ajuns si eu in topicul asta , sper sa nu se supere vreun lider pe mine sau ceva , dar mi-a parut foarte bine si va multumesc pentru sansa acordata . O factiune foarte frumoasa , cu niste membri si lideri foarte familisti . Sper sa ma pot reveni cat de curand . Bafta tuturor .

# Laidback are DPA si m-a rugat sa postez pentru el

Posted

Nick: Laidback

Motivul demisiei: Am ajuns si eu in topicul asta , sper sa nu se supere vreun lider pe mine sau ceva , dar mi-a parut foarte bine si va multumesc pentru sansa acordata . O factiune foarte frumoasa , cu niste membri si lideri foarte familisti . Sper sa ma pot reveni cat de curand . Bafta tuturor .

# Laidback are DPA si m-a rugat sa postez pentru el

Demis.

Posted

Nick: ShaKaLoo

Motivul demisiei: Is putin cam inactiv , nu vreau sa tin locul altui player , imi cer scuze pentru deranj .

Posted

Nick: ShaKaLoo

Motivul demisiei: Is putin cam inactiv , nu vreau sa tin locul altui player , imi cer scuze pentru deranj .

Demis.

Posted

Nick: Mr.Choco

Motivul demisiei: vreau sa merg in fbi , oricum multumesc pt sansa acordata si bafta in continuare :D

Posted

Nick: Mr.Choco

Motivul demisiei: vreau sa merg in fbi , oricum multumesc pt sansa acordata si bafta in continuare :D

Ai fost demis !

Posted

Nick: moses

Motivul demisiei: prea multa vanatoare + multe reguli nescrise. nu poti sa actionezi ca apare o regula noua.

Posted

Nick: Wiz

Motivul demisiei: Nu am putut fi foarte activ in aceasta perioada si nici nu m-am putut acomoda foarte bine cu viata de politist. Multumesc pentru sansa acordata si mult succes in continuare!

Posted

Nick: Wiz

Motivul demisiei: Nu am putut fi foarte activ in aceasta perioada si nici nu m-am putut acomoda foarte bine cu viata de politist. Multumesc pentru sansa acordata si mult succes in continuare!

Vei primi uninvite

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...