Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick: newyorker Rank: 2 Motivul demisiei: Nu-mi permite timpul sa activez,saptamana asta am activat 3 ore maxim,imi pare rau ca imi dau demisia ... in plus nici nu ma mai atrage sa-mp-ul. Multumesc Erick,Styler si Fantoma pentru ca m-ati primit si m-ati indrumat sunteti de nota 10,la fel si colegii.
Erhard Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nick: Hardwell Rank: 1 Motivul demisiei: Nu ma regasesc in factiuniile guvernamentale precum PD, NG, sau FBI, vreau sa intru in ceva pe placul meu, bafta.
Cre3d Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Nick: aSsAsIn_cReed Rank: 1 Motivul demisiei: vreau sa incerc NG
sTyler Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Nick: aSsAsIn_cReed Rank: 1 Motivul demisiei: vreau sa incerc NG Ai primit rank down, iar acum vrei sa iesi.. Succes. Demis.
Tails Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Nick: teils1 Rank: 1 Motivul demisiei: Motive personale
Eric Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Nick: teils1 Rank: 1 Motivul demisiei: Nu am primit rank up :( Ai primit uninvite
Draco Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Nick: Draco Rank: 3 Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva, multumesc frumos de sansa!
VILLAIN Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Nick: Draco Rank: 3 Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva, multumesc frumos de sansa! Demis, spor la joc !
fizeeN Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Nick: fizeeN Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa incerc o factiune noua, Va multumesc frumos pentru sansa acordata.Poate pe viitor o sa ne mai vedem sau o sa fim dinou colegi. :tiphat:
Marian Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nick: Laidback Rank: Officer Motivul demisiei: Am ajuns si eu in topicul asta , sper sa nu se supere vreun lider pe mine sau ceva , dar mi-a parut foarte bine si va multumesc pentru sansa acordata . O factiune foarte frumoasa , cu niste membri si lideri foarte familisti . Sper sa ma pot reveni cat de curand . Bafta tuturor . # Laidback are DPA si m-a rugat sa postez pentru el
sTyler Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nick: Laidback Rank: Officer Motivul demisiei: Am ajuns si eu in topicul asta , sper sa nu se supere vreun lider pe mine sau ceva , dar mi-a parut foarte bine si va multumesc pentru sansa acordata . O factiune foarte frumoasa , cu niste membri si lideri foarte familisti . Sper sa ma pot reveni cat de curand . Bafta tuturor . # Laidback are DPA si m-a rugat sa postez pentru el Demis.
highn Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nick:nanoK Rank: Officer Motivul demisiei: Vreau sa aplic Groove ! Imi pare rau chiar nu mai pot sta ! :D
Guest Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: ShaKaLoo Rank: Officer Motivul demisiei: Is putin cam inactiv , nu vreau sa tin locul altui player , imi cer scuze pentru deranj .
sTyler Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: ShaKaLoo Rank: Officer Motivul demisiei: Is putin cam inactiv , nu vreau sa tin locul altui player , imi cer scuze pentru deranj . Demis.
Lucas Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Nick: Mr.Choco Rank: 1 Motivul demisiei: vreau sa merg in fbi , oricum multumesc pt sansa acordata si bafta in continuare :D
VILLAIN Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Nick: Mr.Choco Rank: 1 Motivul demisiei: vreau sa merg in fbi , oricum multumesc pt sansa acordata si bafta in continuare :D Ai fost demis !
moses Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Nick: moses Rank: 2 Motivul demisiei: prea multa vanatoare + multe reguli nescrise. nu poti sa actionezi ca apare o regula noua.
VILLAIN Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Nick: moses Rank: 2 Motivul demisiei: prea multa vanatoare + multe reguli nescrise. nu poti sa actionezi ca apare o regula noua. Demis
Wiz` Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Nick: Wiz Rank: 1 Motivul demisiei: Nu am putut fi foarte activ in aceasta perioada si nici nu m-am putut acomoda foarte bine cu viata de politist. Multumesc pentru sansa acordata si mult succes in continuare!
Eric Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Nick: Wiz Rank: 1 Motivul demisiei: Nu am putut fi foarte activ in aceasta perioada si nici nu m-am putut acomoda foarte bine cu viata de politist. Multumesc pentru sansa acordata si mult succes in continuare! Vei primi uninvite