Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Dedrick_Writh

Rank: 1

Motiv: Se pare ca timpu nu imi mai permite sa intru mult sa-mp si nu vreau sa tin locul ocupat :( .Multumesc liderilor pentru sansa acordata si bafta pe viitor :beer:

Guest Ionut
Posted

Nick: Ionut

Rank: 2

Motiv: Multumesc pentru sansa,sper ca am facut treaba buna ca membru dar LSV ma cheama,nu am mai vazut-o de mult si atunci am avut momente frumoase,bafta cu factiunea ati facut si faceti treaba buna.

Posted

Nick : The_Game

Rank : 3 - Seargent

Motiv : Nu mai este cum l-am lasat,si nu cred ca ma pot reacomoda.Imi pare rau pentru tot deranjul cauzat,multumesc liderilor ca m-au reprimit.

Posted

Nick : Sidelol

Rank : 5

Motiv : Imi pare rau ca ma despart de voi dar vreau sa incerc si alt ceva(nu vreau sa tin rank 5 ocupat degeaba). Mi-a parut bine sa fiu coleg cu voi(1 an aproape:)) ). Bafta tuturor in continuare.

Guest Messi.
Posted

Nick : Funky.

Rank : 1

Motiv : Vreau sa intru in alta factiune.

Guest MicroSoft
Posted

Nick : Vlad

Rank : 2, da am fost retrogradat la 1

Motiv : Mi-asi dori sa incerc alt ceva, va multumesc pentru sansa acordata si va urez bafta in continuare Erick, Styler si fantoma.

Posted

Nick : Ethernul

Rank : 3

Motiv : Eh bine a venit si timpul meu sa devin mafiot.:D Le multumesc lui Saiyd si FullSpeed chiar daca nu mai sunt lideri pentru sansa acordata :tiphat: ,multa bafta in continuare Erick , sTyler si Fantoma.

Mult noroc in continuare.:D

Posted

Nick: AcidiX

Rank: 3

Motivul demisiei: Trebuie sa mai ies si eu ... :)) nu prea mai joc samp perioada asta... multumesc celor 3 lideri de exceptie :) tot respectu de la baietii de pe centru :D:) cius ;):X

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...