LaZoE Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Nick: LaZoE Rank: 3 Motiv:O mica problema la Pc si nu mai pot activa , chiar nu vreau sa tin locul ocupat degeaba , Va multumesc pentru sansa acordata si sa fiti siguri ca voi reveni ;)
Ryan Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Nick: LaZoE Rank: 3 Motiv:O mica problema la Pc si nu mai pot activa , chiar nu vreau sa tin locul ocupat degeaba , Va multumesc pentru sansa acordata si sa fiti siguri ca voi reveni ;) Demis. Te asteptam inapoi.
crysTyan0 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Nick: Rohan Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa ma alatur celor din PD. M-am simtit foarte bine alaturi de voi si "succese" pe viitor.
Maryus Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Nick: Rohan Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa ma alatur celor din PD. M-am simtit foarte bine alaturi de voi si "succese" pe viitor. Demis .
Bogdan19 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Nick: Bogdan Rank: 1 Motivul demisiei: Activitatea. Pentru mine nu reprezinta nimic. Fiecare lider ar trebui sa stie cat de activ este un membru al factiunii si fara activitate. Poate ca voi reveni , cand sau daca se va scoate. Succes !
Ryan Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Nick: Bogdan Rank: 1 Motivul demisiei: Activitatea. Pentru mine nu reprezinta nimic. Fiecare lider ar trebui sa stie cat de activ este un membru al factiunii si fara activitate. Poate ca voi reveni , cand sau daca se va scoate. Succes ! Demis. Succes si tie, si te asteptam inapoi. 1
Alin97 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Nick: Alin97 Rank: 1 Motivul demisiei:Sunt prea vanat la posturi sunt de 2 sapt in FBi si am deja vreo 4 sau 5 posturi BAFTA CU factiunea baieti 1
Ryan Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Nick: Alin97 Rank: 1 Motivul demisiei:Sunt prea vanat la posturi sunt de 2 sapt in FBi si am deja vreo 4 sau 5 posturi BAFTA CU factiunea baieti Demis. Bafta mai departe.
Crowley Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nick: Madalyn Rank: 1 Motivul demisiei: Vad ca factiunea a ajuns iar la un nivel inalt si este plina de membrii capabili . Dupa cum ati vazut sunt inactiv din cauza problemelor la PC :tiphat: :( asa ca bafta tuturor, nu vreau sa tin locul ocupat :) . :hail:
Ryan Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Nick: Madalyn Rank: 1 Motivul demisiei: Vad ca factiunea a ajuns iar la un nivel inalt si este plina de membrii capabili . Dupa cum ati vazut sunt inactiv din cauza problemelor la PC :tiphat: :( asa ca bafta tuturor, nu vreau sa tin locul ocupat :) . :hail: Demis. Multumim la fel.
TheFlow Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Nick: TheFlow Rank: 2 Motivul demisiei: Imi incerc norocul la Hitman. Succes tuturor!
Maryus Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Nick: TheFlow Rank: 2 Motivul demisiei: Imi incerc norocul la Hitman. Succes tuturor! Demis , Bafta in Hitman !
DFR Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Nick: El3mEnT Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa ma alatur mafiei. Mi-a facut placere si va ramane factiunea mea preferata FBI. Sper sa ne auzim cu bine pe viitor daca ma veti reprimii ^_^. Bafta tuturor membriilor, in special lui Maryus si Ryan. :tiphat:
Ryan Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Nick: El3mEnT Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa ma alatur mafiei. Mi-a facut placere si va ramane factiunea mea preferata FBI. Sper sa ne auzim cu bine pe viitor daca ma veti reprimii ^_^. Bafta tuturor membriilor, in special lui Maryus si Ryan. :tiphat: Demis. Succes in mafie.
RandOm Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Nick: RandOm Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa imi incerc norocul si in alte parti,a fost super fain respectele mele tuturor. 1
Maryus Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Nick: RandOm Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa imi incerc norocul si in alte parti,a fost super fain respectele mele tuturor. Demis , nu mai zic nimic ...
Stephan Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nick: Radu27 Rank: Motivul demisiei: Nu ies din cauza rank'ului , am destule motive , bafta
Ryan Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nick: Radu27 Rank: Motivul demisiei: Nu ies din cauza rank'ului , am destule motive , bafta Demis.
Dony Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nick: Dedrick_Writh Rank: 2 Motivul demisiei: O sa fiu inactiv pentru o perioada nedeterminata si nu as vrea sa ocup locul.Mi-a facut placere sa fiu coleg cu voi,aveti lideri de nota 10+.Cred ca o sa ne mai vedem, :* Bafta in continuare ! :tiphat:
Maryus Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nick: Dedrick_Writh Rank: 2 Motivul demisiei: O sa fiu inactiv pentru o perioada nedeterminata si nu as vrea sa ocup locul.Mi-a facut placere sa fiu coleg cu voi,aveti lideri de nota 10+.Cred ca o sa ne mai vedem, :* Bafta in continuare ! :tiphat: Demis
Comy Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick: Comy Rank: 2 Motiv: In ultima vreme am avut si am in continuare un program incarcat. Din cauza asta nu ma pot raporta la o activitate cat de cat decenta. Ies pentru a nu crea diverse probleme si a incurca factiunea.
Maryus Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick: Comy Rank: 2 Motiv: In ultima vreme am avut si am in continuare un program incarcat. Din cauza asta nu ma pot raporta la o activitate cat de cat decenta. Ies pentru a nu crea diverse probleme si a incurca factiunea. Demis
DepSide Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick: DepSide Rank: 2 Motivul demisiei: Cred ca treaba cu Activitatea ma face sa fac asta , nu prea isi are rostul ,si regula noua de la rankuri :D ,mia parut bine . Poate o sa revin daq mai sunt binevenit desigur cand se va scoate activitatea , sa nu mai existe certuri :P. Mi-a facut placere sa fac parte din aceasta factiune , mai toata lumea s-a purtat frumos cu mine , in special liderii , au fost toleranti cu mine.. Salut , si bafta in continuare :*
Ryan Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick: DepSide Rank: 2 Motivul demisiei: Cred ca treaba cu Activitatea ma face sa fac asta , nu prea isi are rostul ,si regula noua de la rankuri :D ,mia parut bine . Poate o sa revin daq mai sunt binevenit desigur cand se va scoate activitatea , sa nu mai existe certuri :P. Mi-a facut placere sa fac parte din aceasta factiune , mai toata lumea s-a purtat frumos cu mine , in special liderii , au fost toleranti cu mine.. Salut , si bafta in continuare :* Demis. Succes in continuare.