Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Bogdan

Rank: 4

Motivul demisiei: Nu stie de gluma Oliver.

Demis. Ti-am explicat frumos cum a stat treaba, nu a fost vorba de gluma acolo.

Posted

Nick: Mihalcea

Rank: 1

Motivul demisiei: Vreau sa reincerc viata de gangster. Mi-a parut bine sa lucrez cu voi. Succese

Posted

Nick: Mihalcea

Motivul demisiei: Vreau sa reincerc viata de gangster. Mi-a parut bine sa lucrez cu voi. Succese

Demis. Multa bafta in gang-uri :gun:

Posted

Nick: Mr.Choco

Rank: 2

Motivul demisiei: Se pare ca nu pot sa port ce skin doresc si nu pot sa merg cu o masina tunata pe strada . Asa ca am hotarat sa raman civil unde am o gama mai variata de skinuri din care pot alege si care le port fara vreo problema si pot sa imi tunez masina cum doresc .

Posted

Nick: Mr.Choco

Motivul demisiei: Se pare ca nu pot sa port ce skin doresc si nu pot sa merg cu o masina tunata pe strada . Asa ca am hotarat sa raman civil unde am o gama mai variata de skinuri din care pot alege si care le port fara vreo problema si pot sa imi tunez masina cum doresc .

Vorbim in game ( ai inteles gresit, noi am spus ca nu puteti tuna masinile de politie, nu ca nu puteti tuna nicio masina ).

Posted

Nick: Makedonu

Motivul demisiei: Monotonie- Fara timp de joc.

Vei fi demis si adaugat pe blacklist permanent fbi + blacklist general.

Nu te joci de-a intratu si iesitu aici.

Posted

Nick: Hazard

Motivul demisiei: Imi pare rau ca dezamagesc pe unii membri dar vrea sa parasesc F.B.I deaoarece ma plictisesc , si vreau sa intru intr`un gang sau mafie.Multumesc Filtzer si Oliver pentru sansa acordata.

Posted

Nick: Hazard

Motivul demisiei: Imi pare rau ca dezamagesc pe unii membri dar vrea sa parasesc F.B.I deaoarece ma plictisesc , si vreau sa intru intr`un gang sau mafie.Multumesc Filtzer si Oliver pentru sansa acordata.

Demis.

Si eu iti multumesc pentru sederea ta foarte indelungata.

Posted

Nick: Stalker

Motivul demisiei: Nu vreau sa mint, si sa pun aberatii ca nu e de mine, etc.. Motivul pentru care vreau sa ies e ca sincer ma plictisesc, wantedu care se facea mai de mult acu nu mai exista, astfel nu am ce face, + ca nu mai simt atractia pe care o aveam mai demult pentru factiunile guvernamentale, desi am incercat...Vreau sa ii multumesc lui Filtzer , cat si lui Oliver, pentru sansa acordata, si nu as dorii sa va suparati pe mine :tiphat: . Multa bafta !

Posted

Nick: Stalker

Motivul demisiei: Nu vreau sa mint, si sa pun aberatii ca nu e de mine, etc.. Motivul pentru care vreau sa ies e ca sincer ma plictisesc, wantedu care se facea mai de mult acu nu mai exista, astfel nu am ce face, + ca nu mai simt atractia pe care o aveam mai demult pentru factiunile guvernamentale, desi am incercat...Vreau sa ii multumesc lui Filtzer , cat si lui Oliver, pentru sansa acordata, si nu as dorii sa va suparati pe mine :tiphat: . Multa bafta !

Vei fi demis si cadou un bl permanent la fbi si bl general 2 saptamani.

Daca tu consideri ca suntem carpa ta nu ai decat. Nu mai am nevoie de astfel de oameni.

Posted

Nick: Dennys

Motivul demisiei: Imi pare rau , nu mai am timp sa joc in aceasta perioada , nu vreau sa va deranjez .Daca o sa mai activez si o sa va fiu de folos la ceva , o sa reintru :) . Ii multumesc lui Maryus si Oliver pentru sansa acordata si lui Filtzer ii urez succes in continuare in conducerea factiunii . Bafta la toti !

Posted

Nick: Ricky

Motivul demisiei: Nu mai pot sa activez asa de mult cat putam pe timpul verii si daca am suparat pe cineva in aceasta factiune acum e timpul sa imi cer scuze... Le urez multa bafta in continuare lui Oliver, Filtzer si lui Maryus pentru sansa acordata si sper ca viitorii membrii ai acestei factiuni sa fie tratati cu acelasi respect cum am fost tratati noi.

Posted

Nick:Mr.Enzo

Rank:1

Motivul demisiei: Ma LAS de SAMP ! nu mai suport pe unii oameni ,oircum ms filtzer pt sansa acordata viata e mai importanta decat un joc.

Posted

Nick:Mr.Enzo

Rank:1

Motivul demisiei: Ma LAS de SAMP ! nu mai suport pe unii oameni ,oircum ms filtzer pt sansa acordata viata e mai importanta decat un joc.

Demis.

Posted

Nick: Paulinho

Motivul demisiei: Vreau sa incerc si altceva :Dtiphat.gif

Multumesc si Respect Filtzer si Oliver.Ramaneti cel mai bun departament ,pup :*

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...