Crowley Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Biroul Federal de Investigatii va ureaza mult noroc si bucurie in anul ce vine !
DFR Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 National Guard va ureaza multa fericire si impliniri in anul ce va urma !
Sayid Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Departamentul de Politie va ureaza mult succes in continuare si anul care vine sa va aduca multa fericire si mult succes in viata . La Multi Ani !
Sl3nder Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Da Nang Boys va ureaza un an nou fericit alaturi de prieteni si de cei dragi !!! :beer:
Ina Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Din partea Departamentului de Politie va urez un an nou fericit si sa aveti parte de tot ce va doriti ! Va felicit medicilor pentru munca depusa ! Biroul Federal de Investigatii va ureaza mult noroc si bucurie in anul ce vine ! National Guard va ureaza multa fericire si impliniri in anul ce va urma ! The Mafia va ureaza un an nou fericit! Departamentul de Politie va ureaza mult succes in continuare si anul care vine sa va aduca multa fericire si mult succes in viata . La Multi Ani ! Da Nang Boys va ureaza un an nou fericit alaturi de prieteni si de cei dragi !!! :beer: Multumim, la fel si voua. ^_^
Panxy01 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 SCOALA va ureaza un calduros LA MULTI ANI SI MULTA FERICITE .
IceMan Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 An00bYAndreiAlfredoHEdyInsAnEAccentCostinvlad199MrLexNo1CrissSorin_NacheCiukyDianneDanny01CristiaNNNManAndreeaRaizenFlopyRickyJackquouMexicanuFXNerzul_GoDdDamonNiko96GabylandoSouNdRiscXZealLalxmax[berky]FuriaAlba[RSZ]1NSH4N3Anubislaurlaurentiu07Na7uRaLRadukuT_BoykeemAndy_OmegaJaLoLTriXHitCabanosBurlacuOGLocvolkswagencosmiN_Danni92NichitaPaulKillerLaxuTzpikiTzuvali60RickRossOriGinaLCHOCO.AmymadaliceaSkaneeFreeZiNgAlesandrochill_toikaharvet02Jeremy_MentezMendarkPhillLegendaryPe acestia i-am gasit in baza de date ca facand parte din SMURD. Va rog sa-mi spuneti care mai activeaza, care nu, ... poate mai sunt printre ei banati sau inactivi pe care n-au apucat liderii sa-i rezolve.
Ina Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Nu mai activeaza urmatorii: AndreiInsAnECostinvlad199MrLexNo1CiukyDanny01CristiaNNNRaizenFlopyRickyMexicanuFXNerzul_GoDdDamonNiko96GabylandoSouNdRiscXZealLalxmax[berky]FuriaAlba[RSZ]1NSH4N3AnubisNa7uRaLRadukuT_BoykeemAndy_OmegaTriXHitCabanosBurlacucosmiN_Danni92NichitaPaulKillerLaxuTzTzuRickRossAmySkanee
vali60 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 An00bYAndreiAlfredoHEdyInsAnEAccentCostinvlad199MrLexNo1CrissSorin_NacheCiukyDianneDanny01CristiaNNNManAndreeaRaizenFlopyRickyJackquouMexicanuFXNerzul_GoDdDamonNiko96GabylandoSouNdRiscXZealLalxmax[berky]FuriaAlba[RSZ]1NSH4N3Anubislaurlaurentiu07Na7uRaLRadukuT_BoykeemAndy_OmegaJaLoLTriXHitCabanosBurlacuOGLocvolkswagencosmiN_Danni92NichitaPaulKillerLaxuTzpikiTzuvali60RickRossOriGinaLCHOCO.AmymadaliceaSkaneeFreeZiNgAlesandrochill_toikaharvet02Jeremy_MentezMendarkPhillLegendaryPe acestia i-am gasit in baza de date ca facand parte din SMURD. Va rog sa-mi spuneti care mai activeaza, care nu, ... poate mai sunt printre ei banati sau inactivi pe care n-au apucat liderii sa-i rezolve. si eu mai am ban pana maine adica pana acuma
Ina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 http://www.linkmania...dpost&p=6147401 -> Sedinta. Va rog sa anuntati daca nu va puteti prezenta.
rares443 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Imi cer scuze dar luna aceasta nu voi putea fi prezent pe server foarte mult intrucat incep colocviile/examenele la facultate iar timpul nu imi mai permite sa stau la pc. Daca consideri ca tin locul ocupat iar cineva nu are loc sa intre in factiune datorita postului ocupat de mine te rog sa imi spui si voi intra cand imi cer pentru a ma demite. As fi foarte bucuros daca raman in continuare in factiune iar absenta mea in aceasta perioada nu incomodeaza pe nimeni. Multumesc pentru intelegere, General Medic volkswagen
Ina Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Imi cer scuze dar luna aceasta nu voi putea fi prezent pe server foarte mult intrucat incep colocviile/examenele la facultate iar timpul nu imi mai permite sa stau la pc. Daca consideri ca tin locul ocupat iar cineva nu are loc sa intre in factiune datorita postului ocupat de mine te rog sa imi spui si voi intra cand imi cer pentru a ma demite. As fi foarte bucuros daca raman in continuare in factiune iar absenta mea in aceasta perioada nu incomodeaza pe nimeni. Multumesc pentru intelegere, General Medic volkswagen E in regula. Nu e nevoie sa intri, nu ai creat probleme factiunii, iar locul tau e asigurat. Bafta la studiat.
Ina Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 S-a schimbat regulamentul. Va rog sa-l citit cu atentie si bagati la cap tot ce scrie acolo. ( http://www.linkmania...howtopic=408422 ) Daca sunteti inactivi mai mult de 3 zile, anuntati va rog. Factiunea are nevoie de membrii activi, dar normal, daca aveti probleme si postati in acel topic sunteti invoiti. ( http://www.linkmania...pic=408424&st=0 )Pentru amatorii de excursii (cei care se plimba dintr-o factiune in alta), citit cu atentie ce scrie aici. ( http://www.linkmania...howtopic=411026 )Iar aici pentru toti cei care ma intreaba in fiecare zi cand i-au rank up, citit cu atentie. ( http://www.linkmania...howtopic=430978 ) Nu am mai vazut propuneri pentru blacklist. Daca un player v-a omorat, injurat, jignit, postati aici si nu evitati sa-l raportati. De asemenea, cei ce fac spam, suna aiurea la /call 911 au sanse sa ajunga pe aceasta lista. ( http://www.linkmania...pic=408426&st=0 ) 1
Ina Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) Jackquou, OgLoc si Jalol, mai activati ? Aveti cc. 2 zile la dispozitie sa postati in acest topic, altfel veti fi demisi; factiunea are nevoie de membri activi, nu inactivi si care nu si-au anuntat inactivitatea. Multumesc pentru intelegere. Atentie ! Ganditi-va la o data pentru o sedinta si postati aici. Edited January 7, 2012 by Dessire
rares443 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 General Medic volkswagen E in regula. Nu e nevoie sa intri, nu ai creat probleme factiunii, iar locul tau e asigurat. Bafta la studiat. Multumesc pentru intelegere 1 1
Tudo94 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Duminica 7 ianuarie 2012...ora 20:00 ar fi foarte bine ... 1 1
rares443 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Eu as prefera Duminica 08/01/2012 dupa ora 20:00. Avand in vedere ca e week-end si lumea este mai libera prezenta va fi mai mare.
vali60 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 as prefera astazi maine asa pe la ora 18:00 sau cum zic uni colegi si pe la 17:00 e bn :D