Jump to content
lego_kid

Discutii SMURD

Recommended Posts

Posted

Imi cer scuze ca nu am putut fi la sedinta,dar na..se apropie Craciunul si pregatirile pentru taierea porcului...Deabea acu' am ajuns acasa de aseara de la 9...Sorry.

# Imi accept sanctiunea deoarece nu am postat..

Posted

Desire s-ar putea sa intarzi vreo 20 minute asa ca nu stiu daca ajung la 20:00 doar daca o tineai la 20:30 :( ca termin scoala la 7:10 si fac naveta.

EDIT: Mi-am adus aminte ca vineri nu fac ultima ora deci am noroc pot ajunge :P

Posted

Desire s-ar putea sa intarzi vreo 20 minute asa ca nu stiu daca ajung la 20:00 doar daca o tineai la 20:30 :( ca termin scoala la 7:10 si fac naveta.

EDIT: Mi-am adus aminte ca vineri nu fac ultima ora deci am noroc pot ajunge :P

In regula. ^^

Posted

Nu ajung la sedinta, se stie fara numar fara numar :)) .

Am bal si nu ajung, ups. Iar am facut-o. :whistle:

Iarasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?! Ai avertisment. -_-

It's okay.

Posted

Iara bag absenta...am o problema personala si nu pot activa in perioada aceasta,sorry ..:|

Posted

Stiu ca este prima sedinta si ar trebui sa fiu ON dar nu am cum. Nu o sa fiu acasa, o sa aflu ce s-a vorbit la sedinta de la un coleg care vrea sa-mi zica si mie. Scuze !

Posted

Stiu ca este prima sedinta si ar trebui sa fiu ON dar nu am cum. Nu o sa fiu acasa, o sa aflu ce s-a vorbit la sedinta de la un coleg care vrea sa-mi zica si mie. Scuze !

In regula, dar avand in vedere ca multa lume nu poate sa ajunga Vineri seara, m-am gandit sa o amanam pe Sambata seara, la aceeasi ora: 20:00.

----------------------------------------------------------

Lista actualizata:

? Lista membrilor SMURD ?

?Dean of medicine (rang 6):

1. Dessire

? Surgeon (rang 5):

2. Andreea

3. Florin

4. Accent

5. Ciuky

?General Doctor (rang 4):

6. mus1cftw

7. Instinkt

?Asisstent (rang 3):

8. PaulKiller

9. Katalyn

10. RickRoss

11. El3m3nT

12. TwIsT

13. wOrSeN

14. [RSZ]1NSH4N3

15. R0ugh

16. Hit

17. Sorin_Nache

18. EUsunt

19. Allen

20. Just.Me

?Rezident (rang 2):

-

?Intern (rang 1):

-

Posted

Sambata pot veni,mi-am rezolvat problema ( Am fost operat la gingie,e rau de tottttttttttttttttt,nu doresc la nimeni durerea ),revin in forta.

Posted (edited)

Nu cred ca pot ajunge la sedinta pentru ca am niste probleme personale ... :((

Sedinta amanata. O sa fixam o alta data impreuna. >.<

------------------------------------------

Lista actiualizata.

1. Dessire

? Surgeon (rang 5):

2. Andreea

3. Florin

4. Accent

5. Ciuky

6. mus1cftw

7. Instinkt

8. HEdy

9. El3m3nT

10. volkswagen

?Asisstent (rang 3):

11. Katalyn

12. RickRoss

13. [RSZ]1NSH4N3

14. Hit

15. Sorin_Nache

16. EUsunt

17. FuriaAlba

18. Luger

19. CrIsTi_

20. BoMbOnIkA.

21. rarikes

22. vali60

23. varuso

24. CHOCO.

25. laurlaurentiu07

?Rezident (rang 2):

-

?Intern (rang 1):

-

Edited by Dessire
Guest Di'Angelo
Posted

Bine v-am gasit, sa ma treci si pe mine pe lista :D

Ne auzim in joc!

Posted

Bine v-am gasit, sa ma treci si pe mine pe lista :D

Ne auzim in joc!

Welcome ! sper sa ne intelegem :P

In joc welcome-urile. xD

------------------------------------

Lista membrilor actualizata.

1. Dessire

? Surgeon (rang 5):

2. Andreea

3. Florin

4. Accent

5. Ciuky

7. Instinkt

8. HEdy

9. volkswagen

?Asisstent (rang 3):

10. RickRoss

11. Sorin_Nache

12. EUsunt

13. FuriaAlba

15. Luger

16. CrIsTi_

17. BoMbOnIkA.

18. rarikes

19. vali60

20. varuso

21. laurlaurentiu07

22. Cinciu

23. Sebb

24. ToxiComan

25. Netsky

?Rezident (rang 2):

-

?Intern (rang 1):

-

Posted

De astazi m-am alaturat gastii voastre ! Speram sa fim cat mai sociabili unii cu altii , de inceput , daca nu v-am spus si in game ! Sa nu trageti chiulu cand sunteti de garda ! :-*

Posted

Nick : Instinkt

Rank : 4

Motivul demisiei : Din pacate sunt mai multe motive:

1 Mai mereu toti care intra in Smurd ,intra doar ca sa urce 1-2 nivele si apoi ies lucrul asta sincer mi se pare urat si niciodata nu putem fii un colectiv serios

2.Din cauza nivelului mic la care se poate intra toti copii de 10 12 ani intra in Smurd,isi noteaza regulile pe o hartie apoi trec testul insa in joc nu respecta acele reguli,plus ca /r deja a devenit mai ceva ca gradinita

3.Desii sunt de ceva timp in factiuni nu am avut sansa sa iau rank 5 ,in timp ce altii au rank 5 si uita sa intre perioade indelungate si acest lucru nu mi se pare ok

Sincer imi pare rau este prima mea factiune si nu mie usor sa ma descpart de ea (ca altii) ,poate daca intr-o zii aceste lucruri se vor diminua sau vor disparea atunci din tot sufletul mi-as dorii sa ma intorc din nou sub conducerea ta:)

Pana atunci sper sa o duceti bine si poat sa faceti Smurdu-l o factiune mai serioasa

Instinkt hai sa-ti zic si eu ceva.

1. Eu nu am intrat ca sa fac level si sa ies sa las factiunea cu ochii in soare, chiar am de gand sa stau in aceasta factiune.

2. Nu stiu cine sunt copii aia de care zici tu, iar despre reguli nu prea le respecti tu (astazi cand plecai cu ambulanta ca nu stiu ce treaba aveai tu si sebb parca ti-a zis sa-l astepti ce ai facut ? Nu folosesti tu ambulanta ca trebuie sa te duci undeva, cand altu vrea sa munceasca sa se ajute de ambulanta aia.)

3. Nu stiu cati au rank 5 eu am vazut ca doar Florin are rank 5 deci muncesti castigi rank 5 nu muncesti stai la 4 ! Ca nu cred ca te ajuta cu ceva rank 5 !

Posted

Nick : Instinkt Rank : 4Motivul demisiei : Din pacate sunt mai multe motive:1 Mai mereu toti care intra in Smurd ,intra doar ca sa urce 1-2 nivele si apoi ies lucrul asta sincer mi se pare urat si niciodata nu putem fii un colectiv serios2.Din cauza nivelului mic la care se poate intra toti copii de 10 12 ani intra in Smurd,isi noteaza regulile pe o hartie apoi trec testul insa in joc nu respecta acele reguli,plus ca /r deja a devenit mai ceva ca gradinita3.Desii sunt de ceva timp in factiuni nu am avut sansa sa iau rank 5 ,in timp ce altii au rank 5 si uita sa intre perioade indelungate si acest lucru nu mi se pare okSincer imi pare rau este prima mea factiune si nu mie usor sa ma descpart de ea (ca altii) ,poate daca intr-o zii aceste lucruri se vor diminua sau vor disparea atunci din tot sufletul mi-as dorii sa ma intorc din nou sub conducerea ta:)Pana atunci sper sa o duceti bine si poat sa faceti Smurdu-l o factiune mai serioasa

Din pacate pana aici a fost sa fie, nu trebuie sa aud nicio critica asupra fostilor colegi , asta e pana la urma e alegerea ta ! ;) Ti`am spus si ieri in joc mottoul ala ;) nu l`ai inteles cand ai timp da`mi /w in joc sa`ti explic ce si cum e treaba cu el . Have fun ! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...