Guest Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Imi cer scuze ca nu am putut fi la sedinta,dar na..se apropie Craciunul si pregatirile pentru taierea porcului...Deabea acu' am ajuns acasa de aseara de la 9...Sorry. # Imi accept sanctiunea deoarece nu am postat..
instinkt1 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Cand va mai fii vreo sedinta in cadrul fractiunii?
Ina Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Cand va mai fii vreo sedinta in cadrul fractiunii? Cand am sa anunt, ai sa vezi.
Ina Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408440&view=findpost&p=6089599 -> SEDINTA !
DFR Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Desire s-ar putea sa intarzi vreo 20 minute asa ca nu stiu daca ajung la 20:00 doar daca o tineai la 20:30 :( ca termin scoala la 7:10 si fac naveta. EDIT: Mi-am adus aminte ca vineri nu fac ultima ora deci am noroc pot ajunge :P
Ina Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Desire s-ar putea sa intarzi vreo 20 minute asa ca nu stiu daca ajung la 20:00 doar daca o tineai la 20:30 :( ca termin scoala la 7:10 si fac naveta. EDIT: Mi-am adus aminte ca vineri nu fac ultima ora deci am noroc pot ajunge :P In regula. ^^
Accent Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Nu ajung la sedinta, se stie fara numar fara numar :)) . Am bal si nu ajung, ups. Iar am facut-o. :whistle:
Ina Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Nu ajung la sedinta, se stie fara numar fara numar :)) . Am bal si nu ajung, ups. Iar am facut-o. :whistle: Iarasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?! Ai avertisment. -_- It's okay.
Guest Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Iara bag absenta...am o problema personala si nu pot activa in perioada aceasta,sorry ..:|
Ina Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Iara bag absenta...am o problema personala si nu pot activa in perioada aceasta,sorry ..:| Ok.
Nach3 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Stiu ca este prima sedinta si ar trebui sa fiu ON dar nu am cum. Nu o sa fiu acasa, o sa aflu ce s-a vorbit la sedinta de la un coleg care vrea sa-mi zica si mie. Scuze !
Ina Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Stiu ca este prima sedinta si ar trebui sa fiu ON dar nu am cum. Nu o sa fiu acasa, o sa aflu ce s-a vorbit la sedinta de la un coleg care vrea sa-mi zica si mie. Scuze ! In regula, dar avand in vedere ca multa lume nu poate sa ajunga Vineri seara, m-am gandit sa o amanam pe Sambata seara, la aceeasi ora: 20:00. ---------------------------------------------------------- Lista actualizata: ? Lista membrilor SMURD ? ?Dean of medicine (rang 6): 1. Dessire ? Surgeon (rang 5): 2. Andreea 3. Florin 4. Accent 5. Ciuky ?General Doctor (rang 4): 6. mus1cftw 7. Instinkt ?Asisstent (rang 3): 8. PaulKiller 9. Katalyn 10. RickRoss 11. El3m3nT 12. TwIsT 13. wOrSeN 14. [RSZ]1NSH4N3 15. R0ugh 16. Hit 17. Sorin_Nache 18. EUsunt 19. Allen 20. Just.Me ?Rezident (rang 2): - ?Intern (rang 1): -
Guest Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Sambata pot veni,mi-am rezolvat problema ( Am fost operat la gingie,e rau de tottttttttttttttttt,nu doresc la nimeni durerea ),revin in forta.
Just.Me Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Nu promit ca o sa fiu prezent , am meci la 4 deplasare si nu stiu la cat ajung acasa.
Andra Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Nu cred ca pot ajunge la sedinta pentru ca am niste probleme personale ... :((
Ina Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 (edited) Nu cred ca pot ajunge la sedinta pentru ca am niste probleme personale ... :(( Sedinta amanata. O sa fixam o alta data impreuna. >.< ------------------------------------------ Lista actiualizata. ? Lista membrilor SMURD ? ?Dean of medicine (rang 6): 1. Dessire ? Surgeon (rang 5): 2. Andreea 3. Florin 4. Accent 5. Ciuky ?General Doctor (rang 4): 6. mus1cftw 7. Instinkt 8. HEdy 9. El3m3nT 10. volkswagen ?Asisstent (rang 3): 11. Katalyn 12. RickRoss 13. [RSZ]1NSH4N3 14. Hit 15. Sorin_Nache 16. EUsunt 17. FuriaAlba 18. Luger 19. CrIsTi_ 20. BoMbOnIkA. 21. rarikes 22. vali60 23. varuso 24. CHOCO. 25. laurlaurentiu07 ?Rezident (rang 2): - ?Intern (rang 1): - Edited December 3, 2011 by Dessire
Guest Di'Angelo Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Bine v-am gasit, sa ma treci si pe mine pe lista :D Ne auzim in joc!
Sheila Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Bine v-am gasit, sa ma treci si pe mine pe lista :D Ne auzim in joc! Welcome ! sper sa ne intelegem :P
Ina Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Bine v-am gasit, sa ma treci si pe mine pe lista :D Ne auzim in joc! Welcome ! sper sa ne intelegem :P In joc welcome-urile. xD ------------------------------------ Lista membrilor actualizata. ? Lista membrilor SMURD ? ?Dean of medicine (rang 6): 1. Dessire ? Surgeon (rang 5): 2. Andreea 3. Florin 4. Accent 5. Ciuky ?General Doctor (rang 4): 7. Instinkt 8. HEdy 9. volkswagen ?Asisstent (rang 3): 10. RickRoss 11. Sorin_Nache 12. EUsunt 13. FuriaAlba 15. Luger 16. CrIsTi_ 17. BoMbOnIkA. 18. rarikes 19. vali60 20. varuso 21. laurlaurentiu07 22. Cinciu 23. Sebb 24. ToxiComan 25. Netsky ?Rezident (rang 2): - ?Intern (rang 1): -
Sebb Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Bine v-am gasit ! Sper sa facem o treaba buna impreuna :-*
Hackeru' Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 De astazi m-am alaturat gastii voastre ! Speram sa fim cat mai sociabili unii cu altii , de inceput , daca nu v-am spus si in game ! Sa nu trageti chiulu cand sunteti de garda ! :-*
Nach3 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nick : Instinkt Rank : 4 Motivul demisiei : Din pacate sunt mai multe motive: 1 Mai mereu toti care intra in Smurd ,intra doar ca sa urce 1-2 nivele si apoi ies lucrul asta sincer mi se pare urat si niciodata nu putem fii un colectiv serios 2.Din cauza nivelului mic la care se poate intra toti copii de 10 12 ani intra in Smurd,isi noteaza regulile pe o hartie apoi trec testul insa in joc nu respecta acele reguli,plus ca /r deja a devenit mai ceva ca gradinita 3.Desii sunt de ceva timp in factiuni nu am avut sansa sa iau rank 5 ,in timp ce altii au rank 5 si uita sa intre perioade indelungate si acest lucru nu mi se pare ok Sincer imi pare rau este prima mea factiune si nu mie usor sa ma descpart de ea (ca altii) ,poate daca intr-o zii aceste lucruri se vor diminua sau vor disparea atunci din tot sufletul mi-as dorii sa ma intorc din nou sub conducerea ta:) Pana atunci sper sa o duceti bine si poat sa faceti Smurdu-l o factiune mai serioasa Instinkt hai sa-ti zic si eu ceva. 1. Eu nu am intrat ca sa fac level si sa ies sa las factiunea cu ochii in soare, chiar am de gand sa stau in aceasta factiune. 2. Nu stiu cine sunt copii aia de care zici tu, iar despre reguli nu prea le respecti tu (astazi cand plecai cu ambulanta ca nu stiu ce treaba aveai tu si sebb parca ti-a zis sa-l astepti ce ai facut ? Nu folosesti tu ambulanta ca trebuie sa te duci undeva, cand altu vrea sa munceasca sa se ajute de ambulanta aia.) 3. Nu stiu cati au rank 5 eu am vazut ca doar Florin are rank 5 deci muncesti castigi rank 5 nu muncesti stai la 4 ! Ca nu cred ca te ajuta cu ceva rank 5 !
Hackeru' Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nick : Instinkt Rank : 4Motivul demisiei : Din pacate sunt mai multe motive:1 Mai mereu toti care intra in Smurd ,intra doar ca sa urce 1-2 nivele si apoi ies lucrul asta sincer mi se pare urat si niciodata nu putem fii un colectiv serios2.Din cauza nivelului mic la care se poate intra toti copii de 10 12 ani intra in Smurd,isi noteaza regulile pe o hartie apoi trec testul insa in joc nu respecta acele reguli,plus ca /r deja a devenit mai ceva ca gradinita3.Desii sunt de ceva timp in factiuni nu am avut sansa sa iau rank 5 ,in timp ce altii au rank 5 si uita sa intre perioade indelungate si acest lucru nu mi se pare okSincer imi pare rau este prima mea factiune si nu mie usor sa ma descpart de ea (ca altii) ,poate daca intr-o zii aceste lucruri se vor diminua sau vor disparea atunci din tot sufletul mi-as dorii sa ma intorc din nou sub conducerea ta:)Pana atunci sper sa o duceti bine si poat sa faceti Smurdu-l o factiune mai serioasa Din pacate pana aici a fost sa fie, nu trebuie sa aud nicio critica asupra fostilor colegi , asta e pana la urma e alegerea ta ! ;) Ti`am spus si ieri in joc mottoul ala ;) nu l`ai inteles cand ai timp da`mi /w in joc sa`ti explic ce si cum e treaba cu el . Have fun ! :)