Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: DnZ

Rank: 2

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3-4 saptamani

De ce doresti sa pleci din SMURD?: Afk`isti, turnatori , plictiseala generala

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da

Posted

• Nick:Moohaa
  • Rank:3
  • Vechime (cat timp ai stat in factiune):3 Sapt
  • De ce doresti sa pleci din SMURD?:Doresc sa ma alatur in ceva cu mai multa actiune,chiar mia placut si a fost foarte distractiv sa fiu in smurd mai ales sa te am lider pe tn Juan:),sper sa ramanem amici si mai departe.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:Da

Posted

Nick : SeBBy98

Rank : 2

Vechime : 3 Saptamani

De ce doresti sa pleci din SMURD : Vreau sa aplic in alta fractiune , Imi pare foarte rau , O sa imi fie foarte dor de toti colegii pe care iam avut in aceasta fractiune , sper sa ramanem amici Juan ... !

Sunt deacord ca voi sta civil timp de o saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost mebru SMURD minim 1 saptamani : Da ..

Posted (edited)

Nick: AlexGrasu09

Rank: 3

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 4-5 saptamani

De ce doresti sa pleci din SMURD?: vreau ACTIUNE .. de aceea voi merge in PD.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: DA

Edited by AlexGrasu09
Posted (edited)

Nick: .dancer.

Rank: 1

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 saptamana(am impresia ca maine se face:D...spre pranz)

De ce doresti sa pleci din SMURD?: Este frumos in SMURD dar imi doresc ceva mai captivant:D.Imi va fi dor de colegii mei dar sper ca ma vor intelege.Va doresc multa bafta!

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: DA

Edited by alexms14
Posted

• Nick:Al3xand3r_1997
  • Rank:1
  • Vechime (cat timp ai stat in factiune):8 zile
  • De ce doresti sa pleci din SMURD?:As dori sa intru in ballas
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:Da

Posted

Nick: Konica

Rank: 4

Vechime (cat timp ai stat in factiune): Aproape doua luni. :D

De ce doresti sa pleci din SMURD?: As dori sa incerc si altceva. Multumesc pentru timpul si intelegerea acordata. Succes in tot ceea ce veti face pe viitor Angel007, mafia2 si altii; bafta cu factiunea, Juan !

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Am de ales ? Da.

Posted

• Nick: B@y3Tz@$h
  • Rank: 1
  • Vechime (cat timp ai stat in factiune): de mult timp dar am avut ban 29 de zile
  • De ce doresti sa pleci din SMURD?: vreau sa incerc altceva, multumesc liderului pentru sansa acordata! Bafta in continuare!
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da

Posted

Nick: Catalin

Rank: 1

Motivul demisiei: Sincer mi-a placu in aceasta factiune, membrii sunt foarte de treaba si pretenosi dar simt nevoia sa merg intr-o mafie, sa descoper si viata de mafiot, multa bafta si sper ca vom mai fi colegi pe viitor.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...