dan3zul Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Nick: DnZ Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3-4 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?: Afk`isti, turnatori , plictiseala generala Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
Moohaa Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Nick:MoohaaRank:3Vechime (cat timp ai stat in factiune):3 SaptDe ce doresti sa pleci din SMURD?:Doresc sa ma alatur in ceva cu mai multa actiune,chiar mia placut si a fost foarte distractiv sa fiu in smurd mai ales sa te am lider pe tn Juan:),sper sa ramanem amici si mai departe.Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:Da
Juan Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Demisie acceptata, succes mai departe si multumesc pentru implicare
S3bby98 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Nick : SeBBy98 Rank : 2 Vechime : 3 Saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD : Vreau sa aplic in alta fractiune , Imi pare foarte rau , O sa imi fie foarte dor de toti colegii pe care iam avut in aceasta fractiune , sper sa ramanem amici Juan ... ! Sunt deacord ca voi sta civil timp de o saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost mebru SMURD minim 1 saptamani : Da ..
AlexGrasu09 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) Nick: AlexGrasu09 Rank: 3 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 4-5 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?: vreau ACTIUNE .. de aceea voi merge in PD. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: DA Edited October 23, 2012 by AlexGrasu09
Dancer Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) Nick: .dancer. Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 saptamana(am impresia ca maine se face:D...spre pranz) De ce doresti sa pleci din SMURD?: Este frumos in SMURD dar imi doresc ceva mai captivant:D.Imi va fi dor de colegii mei dar sper ca ma vor intelege.Va doresc multa bafta! Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: DA Edited October 23, 2012 by alexms14
MaNuLeX16 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Nick:Al3xand3r_1997Rank:1Vechime (cat timp ai stat in factiune):8 zileDe ce doresti sa pleci din SMURD?:As dori sa intru in ballasSunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:Da
Monica Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Nick: Konica Rank: 4 Vechime (cat timp ai stat in factiune): Aproape doua luni. :D De ce doresti sa pleci din SMURD?: As dori sa incerc si altceva. Multumesc pentru timpul si intelegerea acordata. Succes in tot ceea ce veti face pe viitor Angel007, mafia2 si altii; bafta cu factiunea, Juan ! Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Am de ales ? Da.
Juan Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Demisii acceptate, succes mai departe. Multumesc Konica pentru tot ce ai facut :D
4WD. Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Nick: B@y3Tz@$hRank: 1Vechime (cat timp ai stat in factiune): de mult timp dar am avut ban 29 de zileDe ce doresti sa pleci din SMURD?: vreau sa incerc altceva, multumesc liderului pentru sansa acordata! Bafta in continuare!Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
LaZoE Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Nick: Catalin Rank: 1 Motivul demisiei: Sincer mi-a placu in aceasta factiune, membrii sunt foarte de treaba si pretenosi dar simt nevoia sa merg intr-o mafie, sa descoper si viata de mafiot, multa bafta si sper ca vom mai fi colegi pe viitor.
Mathewww Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Nick: Mathew Rank: 1 Motivul demisiei: Bafta pe viitor. Respect Juan .
epicwarding Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Nick : Legendd Rank : 1 Motivul demisiei : Vreau sa incerc si altceva