molotow Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Nick:Hack3r Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 sapt De ce doresti sa pleci din SMURD?: Deoarece vreau sa incerc altceva si vreau sa mai fac si ceva bani. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da I'm gonna miss you guys ! Bafta in continuare.
Horia_Stef Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Nick:D.m.G Rank: 1 Vechime: 1 sapt si De ce doresti sa pleci din SMURD?: Pt ca vreau sa incerc cv nou :D Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
Skanee Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Nick:Skanee Rank: 2 Vechime: 1 luna aproape De ce doresti sa pleci din SMURD?: Vreau sa merg la kill. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
streight Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Nick: vaneyo Rank: 5 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 8 luni De ce doresti sa pleci din SMURD?: Nu cred ca mai joc.. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da Baieti....multa bafta :) la fel si tie Sorin.
Stifler Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Nick: Stifler69 Rank: 1 Vechime: 1 sapt De ce doresti sa pleci din SMURD?: Pt ca vreau mai multa actiune, e monotonie in smurd. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
volvo1 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Nick: Decent Rank: 1 Vechime: o saptamana De ce doresti sa pleci din SMURD?: vreau sa imi incerc norocul intr-un gang. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
Nach3 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Decent - demisie acceptata Stifler69 - demisie acceptata
Kemico Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Nick: Bitto Rank: 1 Vechime: 1 saptamana De ce doresti sa pleci din SMURD?: Vreau sa incerc altceva. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
KronicK Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Nick: SeNz0r Rank: 1 Vechime: 1 zi De ce doresti sa pleci din SMURD?: Vreau sa incerc alte factiuni Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
RappMaN Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick: Virtual Rank: 2 trebuia sa iau rank 3 dar nu am luat..... A trecut mult timp de cand am luat rank 2 Vechime: 3-4luni De ce doresti sa pleci din SMURD?:Pe perioada vacantei nu mai am timp sa ma joc Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da BAFTA LA TOTI SI SPER SA NE REVEDEM CU BINE.
Nach3 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Virtual - demisie acceptata (N-ai luat rank 3 din cauza ca esti prea inactiv, oricum erai demis cand intrai pt inactivitate)
LipsLikeSugar Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick : LipsLikeSugar Rank : 1 Vechime : O saptamana De ce doresti sa pleci din SMURD : Am nivel destul de mare sa intru intr-un gang. Sunt de acord ca voi sta civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca nu am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
RappMaN Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Virtual - demisie acceptata (N-ai luat rank 3 din cauza ca esti prea inactiv, oricum erai demis cand intrai pt inactivitate) eu sunt inactiv sau tu nu intrai de loc?
SkullCandy Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nick:SkullCandy Rank:2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): Aproximativ o luna De ce doresti sa pleci din SMURD?: Sa incerc si alta factiune Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:Da
kucker11 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Nick: kucker Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune):cam 3 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?:ma plictisesc.
Emma Johnson Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 •Nick:Vanessa •Rank:1 •Vechime (cat timp ai stat in factiune):Aproximativ 2 saptamani •De ce doresti sa pleci din SMURD?:As dori sa incerc si altceva+e cam plictiseala.. •Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:Da
Nach3 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 •Nick:Vanessa •Rank:1 •Vechime (cat timp ai stat in factiune):Aproximativ 2 saptamani •De ce doresti sa pleci din SMURD?:As dori sa incerc si altceva+e cam plictiseala.. •Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:Da Vanessa - demisie acceptata