Ina Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 (edited) Djice - Demisie acceptata. Edited June 26, 2012 by Dessire
Damelut Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Nick: DaMeLo Rank:2 Vechime (cat timp ai stat in factiune):o luna si 2 zile De ce doresti sa pleci din SMURD?:pai ii multumesc lui dessire pentru ca ma acceptat si lui ruller ca ma sprijinit dar as vrea sa plec pentru ca as vrea sa incerc altceva Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:DA
RaZzzZoR Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Nick: RaZzZzoR Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3 sapatamani De ce doresti sa pleci din SMURD?: Vreau sa incerc intr`un gang / scoala mersi dessirica pentru sansa acordata succes incontinuare cu Medici :*:*:* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
Ina Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 DaMeLo - Demisie acceptata. RaZzZzoR - Demisie acceptata.
HerrBlackMaN Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nick: stefan20 Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 sapt De ce doresti sa pleci din SMURD? : am grija de serverul meu Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:DA
mafia2 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nick: mafia2 Rank: 3 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2-3 luni nu mai stiu De ce doresti sa pleci din SMURD? A fost frumos... nu o sa mai fie :)) a plecat dess :| Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: DA,da da
RappMaN Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Nick:Virtual Rank:2 Vechime (cat timp ai stat in factiune):1luna De ce doresti sa pleci din SMURD?:vreau sa incerc si alte factiuni Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:da
mafia2 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Imi retrag cererea pentru demisionare din data/ora de 02 July 2012 - 20:38 Sper sa fie bine fara dess :|
Nach3 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nick:Virtual Rank:2 Vechime (cat timp ai stat in factiune):1luna De ce doresti sa pleci din SMURD?:vreau sa incerc si alte factiuni Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:da Nick: mafia2 Rank: 3 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2-3 luni nu mai stiu De ce doresti sa pleci din SMURD? A fost frumos... nu o sa mai fie :)) a plecat dess :| Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: DA,da da Avand in vedere ca am nevoie de oameni capabili de data aceasta am sa trec cu vederea. Va multumesc ca ati ramas.
Stefan Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: HanZo Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 luna De ce doresti sa pleci din SMURD? Lipsa de activitate Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: DA
Nach3 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: HanZo Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 luna De ce doresti sa pleci din SMURD? Lipsa de activitate Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: DA Hanzo - Demisie acceptata !
Zeus1995 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Nick: Zeus1995 Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 saptamana (de pe 30 iunie) De ce doresti sa pleci din SMURD? Imi pare rau, vreau sa incerc si altceva (un gang poate).Multumesc. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: DA
SkPw0w Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Nick: SkPw0w Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 saptamana si 1 zi (30 Iunie) De ce doresti sa pleci din SMURD? Vreau sa incerc si altceva , multumesc de sansa acordata m-am distrat alaturi de voi. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: DA
asterix97 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Nick: FmK Rank: 2(Rezident) Vechime (cat timp ai stat in factiune): 15.05.2012 De ce doresti sa pleci din SMURD?: Inactivitate multa Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
Guest k3NzZor Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Nick: k3NzZor Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 5 zile De ce doresti sa pleci din SMURD?: Ma las de samp asa ca ii ofer contul de forum lui Royality Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
VeXoS_ Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Nick: VeXoS_ Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 saptamana => 5.07.2012->12.07.2012 De ce doresti sa pleci din SMURD?: Intru in alta factiune Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
Nach3 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 K3nzZor - demisie acceptata ! Vexos_ - demisie acceptata !
thu2n Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Nick: thu2n Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 luna De ce doresti sa pleci din SMURD?: ca mam plictisit Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: da