Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick:alexyme09

Rank:1

Vechime (cat timp ai stat in factiune):3 saptamani

De ce doresti sa pleci din SMURD?:Vreau sa incerc si altceva

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:DA

Posted

Nick:AndryuDeVis

Vechime (cat timp ai stat in factiune):1 saptamana si 4 zile

De ce doresti sa pleci din SMURD?:Vreau sa incerc si sa vad cum sunt si celelalte .Orium ms Dessire pt sansa acordata

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:DA

Posted

Nick: yo3333

Rank: 1

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 8 zile

De ce doresti sa pleci din SMURD?: M`am plictisit..

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: da

Posted

Nick:[RockStile]

Vechime (cat timp ai stat in factiune):1 saptamana jumate

De ce doresti sa pleci din SMURD?:Vreau sa incerc alceva !

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:da

Posted

Nick: Shokes

Rank: Rank1

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 10 zile

De ce doresti sa pleci din SMURD?: A fost o factiune, care m`a ajutat la nevoie...si sper ca si eu am fost un coleg de factiune bun:D . Dar vreau sa aplic in The Mafia , este "visul" meu .

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Sunt de acord.

Posted

Nick:okuris

Vechime (cat timp ai stat in factiune):2 saptamani

De ce doresti sa pleci din SMURD?:Aplic fbi si daca nu, ma las de SAMP. :(

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:da

Posted

Nick:Mihai.Mihai

Vechime (cat timp ai stat in factiune):17 zile

De ce doresti sa pleci din SMURD?:Nu mai imi place aceasta factiune.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da

Posted

Nick: Doc.

Rank: 2(Rezident)

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 sapt si 4 zile

De ce doresti sa pleci din SMURD?: Este o factiune foarte frumoasa, nu as pleca, dar vrea sa devin membru PD.

O sa folosesc in continuare serviciile SMURD.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: DA.

Posted

Nick: SeNz0r

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 sapt

De ce doresti sa pleci din SMURD?: M`am plictisit vreau sa incerc si altele....

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: da

Posted

Nick:DjSeLectivE

Vechime (cat timp ai stat in factiune):2 saptamani

De ce doresti sa pleci din SMURD?:Deoarece am gasit o factiune cu un avantaj mai bun.

Posted

Model de cerere:•Nick:BlacKhOl3

•Rank:1

•Vechime (cat timp ai stat in factiune):1 saptamana

•De ce doresti sa pleci din SMURD?:ma bag in scoala

•Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:nu

Posted

Nick: harvet02

Rank: 4

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 7 luni

De ce doresti sa pleci din SMURD? Nu mai acord destul timp jocului si nu vreau sa tin locul ocupat...

P.S.: Mi-a facut MARE placere sa fiu in aceasta factiune,multumesc colegilor mai vechi care m-au ajutat si in special tie Dessire pentru tot.Daca ar fi sa joc iar asa ca inainte,as intra tot in aceasta factiune daca ma vei mai primii.M-am distrat cu voi,chiar a fost o placere, sincer .Multa bafta tuturor,s-aveti parte numai de impliniri,atat in joc cat si in RL! :-s:(( >:D<

Posted

Nick: Djice

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 sapt

De ce doresti sa pleci din SMURD? Vreau sa fac o schimbare, spre mafia.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...