alexyme09 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nick:alexyme09 Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):3 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?:Vreau sa incerc si altceva Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:DA
andryudevis Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Nick:AndryuDeVis Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):1 saptamana si 4 zile De ce doresti sa pleci din SMURD?:Vreau sa incerc si sa vad cum sunt si celelalte .Orium ms Dessire pt sansa acordata Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:DA
gabureanu22 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Nick: yo3333 Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 8 zile De ce doresti sa pleci din SMURD?: M`am plictisit.. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: da
RockStile Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Nick:[RockStile] Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):1 saptamana jumate De ce doresti sa pleci din SMURD?:Vreau sa incerc alceva ! Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:da
Shokes13 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Nick: Shokes Rank: Rank1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 10 zile De ce doresti sa pleci din SMURD?: A fost o factiune, care m`a ajutat la nevoie...si sper ca si eu am fost un coleg de factiune bun:D . Dar vreau sa aplic in The Mafia , este "visul" meu . Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Sunt de acord.
okuris Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Nick:okuris Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):2 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?:Aplic fbi si daca nu, ma las de SAMP. :( Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:da
Mihai.Mihai Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Nick:Mihai.Mihai Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):17 zile De ce doresti sa pleci din SMURD?:Nu mai imi place aceasta factiune. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
Jax Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Nick: Doc. Rank: 2(Rezident) Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 sapt si 4 zile De ce doresti sa pleci din SMURD?: Este o factiune foarte frumoasa, nu as pleca, dar vrea sa devin membru PD. O sa folosesc in continuare serviciile SMURD. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: DA.
KronicK Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Nick: SeNz0r Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 sapt De ce doresti sa pleci din SMURD?: M`am plictisit vreau sa incerc si altele.... Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: da
DjSelective Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Nick:DjSeLectivE Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):2 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?:Deoarece am gasit o factiune cu un avantaj mai bun. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:DA
Blackhole Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Model de cerere:•Nick:BlacKhOl3 •Rank:1 •Vechime (cat timp ai stat in factiune):1 saptamana •De ce doresti sa pleci din SMURD?:ma bag in scoala •Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:nu
streight Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Nick: harvet02 Rank: 4 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 7 luni De ce doresti sa pleci din SMURD? Nu mai acord destul timp jocului si nu vreau sa tin locul ocupat... Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:DA P.S.: Mi-a facut MARE placere sa fiu in aceasta factiune,multumesc colegilor mai vechi care m-au ajutat si in special tie Dessire pentru tot.Daca ar fi sa joc iar asa ca inainte,as intra tot in aceasta factiune daca ma vei mai primii.M-am distrat cu voi,chiar a fost o placere, sincer .Multa bafta tuturor,s-aveti parte numai de impliniri,atat in joc cat si in RL! :-s:(( >:D<
Djice84 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Nick: Djice Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 sapt De ce doresti sa pleci din SMURD? Vreau sa fac o schimbare, spre mafia. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:DA