Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

:•Nick:NuTzu

•Rank:1

•Vechime (cat timp ai stat in factiune):aproape 2 saptamani

•De ce doresti sa pleci din SMURD?:Am vrut sa vad doar cum est intr-o factiune mai linistita ca SMURD.

•Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:da

Posted

Nick: Senzo

Rank: 1

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani aproape.

De ce doresti sa pleci din SMURD?: Plec in PD

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Of course.

Guest Fashionitza
Posted

Nick:nEmEsIsw0w

Rank:1

Vechime (cat timp ai stat in factiune):4zile

De ce doresti sa pleci din SMURD?:vreau intrun gang.oricum ms colegilor ca erau buni!

Posted

• Nick: GunmaN6
  • Rank: 1
  • Vechime (cat timp ai stat in factiune): 7 zile
  • De ce doresti sa pleci din SMURD?: Doresc sa ma alatur celor de la Ballas
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Am fix 7 zile :D

Posted

Nick: Alex_Cristea

Rank: 3

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2-3 luni

De ce doresti sa pleci din SMURD?: E o factiune frumoasa,linistita,aici am stat cel mai mult :),vreau sa ma duc in alta parte.

Posted

Nick: Calibru

Vechime (cat timp ai stat in factiune): Aproape doua saptamani

De ce doresti sa pleci din SMURD?: Am level destul suficient de mare pentru a intra intr-un gang.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da

Posted

Nick: MicutuLL

Rank: 1 (trebuia 2)

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din SMURD?: doresc sa incerc si altceva

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da

Posted

Nick: Mariuss

Rank: 2

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 luna si 3 saptamani parca

De ce doresti sa pleci din SMURD?: ma orientez catre alta factiune

Posted

Nick: bogdan.MA

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 saptamana exact

De ce doresti sa pleci din SMURD?: sa intru in alta factiune

Posted

Nick: bogdan.MA

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 saptamana exact

De ce doresti sa pleci din SMURD?: sa intru in alta factiune

Tu ai fost demis pt. vanatoare si ai primit blacklist pt. asta si multe altele. Ceea ce ai facut tu e o fapta extrem de urata!

Posted

Nick: deathsaw

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani si ceva.

De ce doresti sa pleci din SMURD?: Vreau sa incerc o factiune noua, multumesc pentru sansa acordata.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da.

Posted

Nick: okuris

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2luni

De ce doresti sa pleci din SMURD?: sa intru in UST

Posted

Nick: Munty

Vechime (cat timp ai stat in factiune): putina

De ce doresti sa pleci din SMURD?: nu prea imi place vreau sa intru in ceva mai frumos

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:da

Nick: Munty

Vechime (cat timp ai stat in factiune): putina

De ce doresti sa pleci din SMURD?: nu prea imi place vreau sa intru in ceva mai frumos

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:da

Posted

•Nick: Andreea

•Rank: 1

•Vechime (cat timp ai stat in factiune):vreo 2 saptamani

•De ce doresti sa pleci din SMURD?: Vreau sa incerc altceva.

•Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:Da

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...