nutu09 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 :•Nick:NuTzu •Rank:1 •Vechime (cat timp ai stat in factiune):aproape 2 saptamani •De ce doresti sa pleci din SMURD?:Am vrut sa vad doar cum est intr-o factiune mai linistita ca SMURD. •Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:da
Senzo Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Nick: Senzo Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani aproape. De ce doresti sa pleci din SMURD?: Plec in PD Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Of course.
Guest Fashionitza Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Nick:nEmEsIsw0w Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):4zile De ce doresti sa pleci din SMURD?:vreau intrun gang.oricum ms colegilor ca erau buni!
freezeR Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Nick: GunmaN6 Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 7 zile De ce doresti sa pleci din SMURD?: Doresc sa ma alatur celor de la Ballas Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Am fix 7 zile :D
KILLHAN Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Nick: Alex_Cristea Rank: 3 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2-3 luni De ce doresti sa pleci din SMURD?: E o factiune frumoasa,linistita,aici am stat cel mai mult :),vreau sa ma duc in alta parte.
Calibru 9mm Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Nick: Calibru Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): Aproape doua saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?: Am level destul suficient de mare pentru a intra intr-un gang. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
Ashkael Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Nick: MicutuLL Rank: 1 (trebuia 2) Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?: doresc sa incerc si altceva Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
mariusb_22 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Nick: Mariuss Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 luna si 3 saptamani parca De ce doresti sa pleci din SMURD?: ma orientez catre alta factiune Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
macovei011 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Nick: bogdan.MA Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 saptamana exact De ce doresti sa pleci din SMURD?: sa intru in alta factiune Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
Ina Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Nick: bogdan.MA Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 saptamana exact De ce doresti sa pleci din SMURD?: sa intru in alta factiune Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da Tu ai fost demis pt. vanatoare si ai primit blacklist pt. asta si multe altele. Ceea ce ai facut tu e o fapta extrem de urata!
Zohlomg Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick: deathsaw Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani si ceva. De ce doresti sa pleci din SMURD?: Vreau sa incerc o factiune noua, multumesc pentru sansa acordata. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da.
okuris Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick: okuris Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2luni De ce doresti sa pleci din SMURD?: sa intru in UST Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
Munty17 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Nick: Munty Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): putina De ce doresti sa pleci din SMURD?: nu prea imi place vreau sa intru in ceva mai frumos Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:daNick: Munty Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): putina De ce doresti sa pleci din SMURD?: nu prea imi place vreau sa intru in ceva mai frumos Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:da
Andreea Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 •Nick: Andreea •Rank: 1 •Vechime (cat timp ai stat in factiune):vreo 2 saptamani •De ce doresti sa pleci din SMURD?: Vreau sa incerc altceva. •Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:Da