Fonz Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Salut. Eu sunt noul vostru coleg..sper sa ne intelegem si bafta la kill.
Fonz Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Fie ca noul an sa va aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat va`ti gandit vreodata. LA MULTI ANI!
Nemess Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Sarbatori fericite tuturor , Si un an Nou fericit , Plin de impliniri !!!! :*:*
naie Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Cu ocazia venirii noului an eu va doresc sa prindeti aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culegeti ce e frumos si bucurati-va cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani! :beer:
Alyyn7 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Mafiotii mei, sa fie in bafta voastra noul an.Sa aveti un an plin de bucurii si impliniri! Si nu uitati sa petreceti in seara asta :bananadance2: , nu sa stati pe samp
Berky Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Din partea Departamentului de Politie va urez un an nou fericit si sa aveti parte de tot ce va doriti ! The Mafa = :trophy:
Crowley Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Biroul Federal de Investigatii va ureaza mult noroc si bucurie in anul ce vine !
DFR Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 National Guard va ureaza multa fericire si impliniri in anul ce va urma !
Orange Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Va doresc un An Nou plin de fericire si liniste sufleteasca! La Multi Ani!
PureMagic Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 DA DA MULTUMIM TUTUROR! :tiphat: Si noi va dorim la randul nostru ce ne doriti voi noua! :tiphat: Eu va mai doresc o noapte de neuitat! :crazy:
Sl3nder Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Da Nang Boys va ureaza un an nou fericit alaturi de prieteni si cei dragi !!!
Vicentzo Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Sarbatori fericite mafioti mei :wub: sper ca la anu' sa fim tot la fel de activi,tot la fel de puternici,si de ce nu sa castigam si Supremacy :X Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si La Multi Ani din partea mea si a lui Deej
Panxy01 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 SCOALA va ureaza un calduros LA MULTI ANI SI MULTA FERICITE .
FALLEN Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Nu stiu sigur daca ajung la sedinta, s-ar putea sa fiu plecat
IceMan Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Pe urmatorii i-am gasit in baza de date ca facand parte din Mafia: EquinoxeTwIsTHellisHClubbingOrangeRainingBloodPaulinhoBilloEleMeNtThe_StaRahjamaTudor_CernatWentworthErRoRMarycaVlad_IoanDiabloPiqueThEFloWRemiXCinciuminu_csnPeUCarzay_TEOJUV3NTUSSSOtz3larulInsomnia7FrzNbebeold_manDon_antonioHaWeNHqTsTHCNaePureMagicTeddyDerrekLloydTranceandreyo24Ice_CoolALIKMaRyUsSDeXyYStefaNNChessterDon_AztecMaXimilianReDDoGsMicomus1cftwPointSteffyBayetzassHifT_[w0lff]ToxiComanskoobyyFLorrYnuSh.MoozykarakatekaJayZzSuSanuVa rog sa-mi spuneti care mai activeaza, care nu, ... poate mai sunt printre ei banati sau inactivi pe care n-au apucat liderii sa-i rezolve.
kamikazee Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 SuSanu are ban permanent. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408460&pid=6145754&st=525&#entry6145754 Fii atent aici!
Fonz Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 SuSanu are ban permanent. http://www.linkmania...5 Ce nu intelegi? nu vazusem replyul
Smiley Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Pe urmatorii i-am gasit in baza de date ca facand parte din Mafia: EquinoxeTwIsTHellisHClubbingOrangeRainingBloodPaulinhoBilloEleMeNtThe_StaRahjamaTudor_CernatWentworthErRoRMarycaVlad_IoanDiabloPiqueThEFloWRemiXCinciuminu_csnPeUCarzay_TEOJUV3NTUSSSOtz3larulInsomnia7FrzNbebeold_manDon_antonioHaWeNHqTsTHCNaePureMagicTeddyDerrekLloydTranceandreyo24Ice_CoolALIKMaRyUsSDeXyYStefaNNChessterDon_AztecMaXimilianReDDoGsMicomus1cftwPointSteffyBayetzassHifT_[w0lff]ToxiComanskoobyyFLorrYnuSh.MoozykarakatekaJayZzSuSanuVa rog sa-mi spuneti care mai activeaza, care nu, ... poate mai sunt printre ei banati sau inactivi pe care n-au apucat liderii sa-i rezolve. In factiunea The Mafia nu activeaza urmatorii : RemiX Equinoxe Hellish Clubbing EleMeNt ahjama Wentworth ErRoR Vlad_Ioan Diablo Pique Carzay_TEO Otz3larul Insomnia7 bebe HaWeN HqTs PureMagic Lloyd Trance andreyo24 Maryuss DexyY Chesster DonAztec Maximilian music1ftw bayetzas skoobyy FLorrYnuSh. Moozy SuSanu
Sergiu Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Pe urmatorii i-am gasit in baza de date ca facand parte din Mafia: EquinoxeTwIsTHellisHClubbingOrangeRainingBloodPaulinhoBilloEleMeNtThe_StaRahjamaTudor_CernatWentworthErRoRMarycaVlad_IoanDiabloPiqueThEFloWRemiXCinciuminu_csnPeUCarzay_TEOJUV3NTUSSSOtz3larulInsomnia7FrzNbebeold_manDon_antonioHaWeNHqTsTHCNaePureMagicTeddyDerrekLloydTranceandreyo24Ice_CoolALIKMaRyUsSDeXyYStefaNNChessterDon_AztecMaXimilianReDDoGsMicomus1cftwPointSteffyBayetzassHifT_[w0lff]ToxiComanskoobyyFLorrYnuSh.MoozykarakatekaJayZzSuSanuVa rog sa-mi spuneti care mai activeaza, care nu, ... poate mai sunt printre ei banati sau inactivi pe care n-au apucat liderii sa-i rezolve. In factiunea The Mafia nu activeaza urmatorii : RemiX Equinoxe Hellish Clubbing EleMeNt ahjama Tudor_Cernat Wentworth ErRoR Vlad_Ioan Diablo Pique Carzay_TEO Otz3larul Insomnia7 bebe HaWeN HqTs PureMagic Lloyd Trance andreyo24 Ice_Cool Maryuss DexyY Chesster DonAztec Maximilian music1ftw bayetzas shift_ skoobyy FLorrYnuSh. Moozy SuSanu Cine nu activeaza? shifT_ here # Nu mai posta aiurea !