JustinPA Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Felicitari baieti, v-ati aratat adevarata valoare, le-am aratat care e intradevar cel mai bun gang. Am castigat ceea ce meritam, va multumesc de participare si nu vreau ca aceasta victorie sa vi se urce la cap, pentru ca urmeaza multe altele. Felicitari tuturor!
Auschwitz Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Felicitari baietii pentru Faction Championship ! Nu uitati , Hamsik o sa planga in continuare !
Phill Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Felicitari baieti, v-ati aratat adevarata valoare, le-am aratat care e intradevar cel mai bun gang. Am castigat ceea ce meritam, va multumesc de participare si nu vreau ca aceasta victorie sa vi se urce la cap, pentru ca urmeaza multe altele. Felicitari tuturor! Cum nici x 2 cel ai bun gang / supremacy winners nu ni s-a urcat la cap... nici F.C nu ni se va urca! Am aratat cine sunt cei mai buni, am aratat ca meritam, am aratam ce putem face, am aratat ca suntem Ballas! Cat despre Gabriela Szobo... :despair:
Mario Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Bravo baieti , am aratat ca suntem mai buni ca fanii nostri VERZI.Felicitari meritam acest titlu.
ExTrEm Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Eu ma voi ocupa de voi cateva zile pana la venirea noului lider , sper sa colaborati.
SmartAss Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Eu ma voi ocupa de voi cateva zile pana la venirea noului lider , sper sa colaborati. Bun venit , sper sa faci o treaba buna . Ps : Imi place semnatura :)
ZzooM Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Eu ma voi ocupa de voi cateva zile pana la venirea noului lider , sper sa colaborati. Bine ai venit. +1 SmartAss
Mario Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Eu ma voi ocupa de voi cateva zile pana la venirea noului lider , sper sa colaborati. Bine ai venit Extrem. A schimbat semnatura intr-un final :)).
SmartAss Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Felicitari Hitler , meriti acest premiu si pentru asta te felicit .
JustinPA Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Felicitari Hitler pentru Playerul lunii, meritai! Tine-o tot asa! Userbar-ul tau: #Designed by filtzeR. Duminica avem sedinta la ora 12:00, aceasta fiind urmata de Faction Supremacy, rog prezenta tuturor altfel se lasa cu sanctiuni! Cei ce nu pot ajunge sa posteze aici, la discutii! Vreau sa fiti cat mai multi pentru a putea alcatui, ca de fiecare data cea mai buna echipa! #Inca ceva, rariti afk-ul, daca vreti sa stati afk dati /q.
SNAPPi Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Felicitari Hitler pentru player-ul lunii. Felicitari si tie Justin pentru admin 2 tineti-o am2 tot asa,jos :tiphat: !
Mario Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Felicitari Hitler , meriti acest titlu.Tine-te de treaba ca ajungi sus !
Wiz` Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Nu voi putea intra in joc pana luni, am niste probleme personale. Voi face tot posibilul sa intru la sedinta si supremacy. Felicitari Hitler! :tiphat:
Mario Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Cred ca o sa fiu plecat Duminca de acas' ,dar ramane de vazut.
Guest Al1n.. Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 DE cand a luat Justin admin 2 si i-a fost luat lideru nimeni nu mai e activ in factiune,cei din grove se distreaza pe seama noastra.Oare de ce?
ExTrEm Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 White > rank 2 Simple_ > rank 2 Comy > rank 2 Pentru activitatea zilnica si implicare in factiune.
Phill Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 DE cand a luat Justin admin 2 si i-a fost luat lideru nimeni nu mai e activ in factiune,cei din grove se distreaza pe seama noastra.Oare de ce? Felicitari baieti :D! OT: Nu promit nimic pentru sedinta.In proportie de 70% ajung.Postez pentru orice eventualitate. Pentru ce ii feliciti? :))
SNAPPi Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Nu ajung duminica la sedinta/Supremacy,sunt plecat din localitate.
JustinPA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Imi pare rau ca postez aici asa tarziu, dar prin intermediul acestui post vreau sa-mi iau adio de la voi. Ballas-ul a reprezentat o provocare pentru mine, pe care, zic eu, ca am reusit s-o trec cu brio. Ultima reprezentatie in fata "publicului" a avut loc astazi, la Supremacy-ul pe care l-am castigat impreuna cu voi si Camorra! Sunt sigur ca el va avea grija de voi si se va descurca cel putin la fel de bine ca mine. In urmatoarele zile veti putea observa un "spoiler" la semnatura mea unde voi consemna cele mai importante momente din Ballas de cand am luat lider, pana astazi. Veti reusi sa va mentineti sus, alaturi de noul proiect in care m-am angrenat, mai exact Bikers. Mult succes si tinem legatura pe /fa! Userbar-urile cu victoriile Ballas din perioada 24.03.2012 - 7.10.2012: Sper sa le purtati cu mandrie!
Camorra Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Sedinta sambata ora 12:00. Daca nu e ok ora, trimiteti-mi o ora favorabila pe pm la care stiti sigur ca ajungeti. 1
Xipri Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Imi pare rau sambata nu pot deoarece trebuie sa zugravesc o sa fiu on doar seara :D