Kemico Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Nick: Anubis Rank:1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva.
randy1997 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Nick:Soldier1 Rank:1 Motivul demisiei:Scz dar vreau sa ma gandesc intre The mafia sau FBI
LoLz0r™ Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Nick: Anubis Rank:1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva. Nick:Soldier1 Rank:1 Motivul demisiei:Scz dar vreau sa ma gandesc intre The mafia sau FBI Ma cautati in joc.
Dragos Voda Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nick: Rujuc_Dragos Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa mai incerc si altceva. Pup lolz0rel :-*
Dragos Voda Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nick: Rujuc_Dragos Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa mai incerc si altceva. Pup lolz0rel :-* retrag ^_^ 1
JaPoNeZz Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Nick:JaPoNeZZ Rank1 Motivul demisiei: vreau sa incerc si in alta parte.
LoLz0r™ Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Nick:JaPoNeZZ Rank1 Motivul demisiei: vreau sa incerc si in alta parte. Ma cauti in joc.
smokeee13 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Nick: smoke16 Rank: 1 Motivul demisiei: Dezorganizare.. Vreau sa ma duc undeva unde e organizare. 1
LoLz0r™ Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Nick: smoke16 Rank: 1 Motivul demisiei: Dezorganizare.. Vreau sa ma duc undeva unde e organizare. Demis, drum bun!
Tonytzi19 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Nume : Tonytzi Rank : 2 Motivul demisiei : dezorganizare si membrii nu activeaza...pare rau dar nu mai pot sta asa.....bafta 1
LoLz0r™ Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Nume : Tonytzi Rank : 2 Motivul demisiei : dezorganizare si membrii nu activeaza...pare rau dar nu mai pot sta asa.....bafta Rankist, demis!
NoH Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Nick: NoH Rank: 2-Turf Walker Motivul demisiei: plictiseala, neorganizare, mereu sunt 30%afk din cei ON
epicwarding Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Nick:: Legendd Rank:1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc la pd
Eddi Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Nick: SomerhaldeR Rank:1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc sa intru de partea legii.
eMc Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Nick: eMc. Rank 1 Motivul demisiei: M-am saturat de vanatoarea din alianta si mai ales ca TU mergi oferi ajutor si ce primesti in schimb? Post ? eram cu loris la gara sf o venit triads i-am zis sa nu mearga dupa el ca il duce in safe-zone iar din lipsa de ocupatie al acestui copil ajung pe forum si sa stau 2 ore cu mute? Hai bafta atunci si succes, lolzor imi pare rau dar am iertat prea mult ieri ma insultat si nu l-am postat intr-un fel imi pare rau in altu observ unele persoane ce caracter au cu singuranta o sa revin dar nu acum. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=435026 aici e singura poza in care dovedesc ca am dreptate aici satisfactia unui copil DISTRUS! Un player ca si el strica toata alianta lipsa de respect si bun simt.
LoLz0r™ Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Nick: eMc. Rank 1 Motivul demisiei: M-am saturat de vanatoarea din alianta si mai ales ca TU mergi oferi ajutor si ce primesti in schimb? Post ? eram cu loris la gara sf o venit triads i-am zis sa nu mearga dupa el ca il duce in safe-zone iar din lipsa de ocupatie al acestui copil ajung pe forum si sa stau 2 ore cu mute? Hai bafta atunci si succes, lolzor imi pare rau dar am iertat prea mult ieri ma insultat si nu l-am postat intr-un fel imi pare rau in altu observ unele persoane ce caracter au cu singuranta o sa revin dar nu acum. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=435026 aici e singura poza in care dovedesc ca am dreptate aici satisfactia unui copil DISTRUS! Un player ca si el strica toata alianta lipsa de respect si bun simt. Ma cauti in joc, spor in continuare.
LoveLess Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Nick: LoVeLess Rank:2 Motivul demisiei: Din cauza unui asa numit admin, am luat ban 30 de zile pe degeaba, doresc sa nu ocup locul in factiune. Oricum decizia luata m-a lamurit, am sa ma las de acest server, va urez bafta tuturor! Nu poti sa te joci linistit cu admini ca astia, singurul lucru care il face majoritatea este sa dea ban daca ii deranjeaza ceva, in loc sa faca si ei eventuri, asta e, bafta !
Dima Dan Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Nick: LoVeLess Rank:2 Motivul demisiei: Din cauza unui asa numit admin, am luat ban 30 de zile pe degeaba, doresc sa nu ocup locul in factiune. Oricum decizia luata m-a lamurit, am sa ma las de acest server, va urez bafta tuturor! Nu poti sa te joci linistit cu admini ca astia, singurul lucru care il face majoritatea este sa dea ban daca ii deranjeaza ceva, in loc sa faca si ei eventuri, asta e, bafta ! Asta nu stiai tu ? ca nu fac eu eventuri ? Ma cheama dan pe numele mic imi poti zice sns , sau sensey Se da ban conform regulamentului , nu vroiam sa te lasi fara sa stii asta. Succes.
LoLz0r™ Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Nick: LoVeLess Rank:2 Motivul demisiei: Din cauza unui asa numit admin, am luat ban 30 de zile pe degeaba, doresc sa nu ocup locul in factiune. Oricum decizia luata m-a lamurit, am sa ma las de acest server, va urez bafta tuturor! Nu poti sa te joci linistit cu admini ca astia, singurul lucru care il face majoritatea este sa dea ban daca ii deranjeaza ceva, in loc sa faca si ei eventuri, asta e, bafta ! Iti pot pastra loc daca vrei, daca nu vrei imi dai un PM si te demit din baza de date.Alegerea este a ta :tiphat:.
Flippy Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Nick: Flippy Rank:1 Motivul demisiei: Motivul pentru care doresc sa parasesc aceasta fanctiune e ca daca faci o greseala intentionat ei ti-o rapslatesc cu aceasi moneda si stiu colegi la ce ma refer si ca multi colegi au zis despre mine ca nu am acitivitate si ca sunt inactiv si ca stau prin baza mai mereu,ma rog daca asa vor sa plec ei eu renunt la postu meu si sa nu tin ocupat acest loc pe degeaba bafta in continuare.
LoLz0r™ Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Nick: Flippy Rank:1 Motivul demisiei: Motivul pentru care doresc sa parasesc aceasta fanctiune e ca daca faci o greseala intentionat ei ti-o rapslatesc cu aceasi moneda si stiu colegi la ce ma refer si ca multi colegi au zis despre mine ca nu am acitivitate si ca sunt inactiv si ca stau prin baza mai mereu,ma rog daca asa vor sa plec ei eu renunt la postu meu si sa nu tin ocupat acest loc pe degeaba bafta in continuare. Aceasta decizie cu activitatea ma priveste strict pe mine ci nu pe membrii factiunii.Daca asta este decizia ta, o respect.Ma cauti in joc.
cristixc Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick: Cristi. Rank:1 Motivul demisiei: Am luat ban 30 de zile din cauza unui vanator nu dau nume :-"..
LoLz0r™ Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick: Cristi. Rank:1 Motivul demisiei: Am luat ban 30 de zile din cauza unui vanator nu dau nume :-".. Demis.
Stef@n Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Nick: Embra Rank:1 Motivul demisiei: Mi-a parut bine dar vreau sa ma alatur cu prietenii mei sa ii ajut la fabrica.. bafta la kill,.