Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: Embra

Rank: 1

Motivul demisie: NU imi place aceasta factiune deoarece nu este organizata si membri putini dar mi-a parut bine.MUltumesc pt sansa acordata.

Posted

Nick: Embra

Motivul demisie: NU imi place aceasta factiune deoarece nu este organizata si membri putini dar mi-a parut bine.MUltumesc pt sansa acordata.

Ma cauti in joc.

Posted

Nick: Alezander

Posted

Nick: Alezander

Ma cauti in joc.

Posted

Nick: Madalyn

Motivul demisiei: Nu sunt multi playeri online , si e putina dezorganizare . Multumesc pentru sansa acordata :D . Lolz0r multa bafta in continuare , asta le urez si membrilor .

• Upvote 1
Posted

Nick: StefaNN

Motivul demisiei: Nu sunt organizati , multumesc pentru ultima sansa wub.gif va urez tuturor bafta in continuare :* .

Posted

Nick: Madalyn

Motivul demisiei: Nu sunt multi playeri online , si e putina dezorganizare . Multumesc pentru sansa acordata :D . Lolz0r multa bafta in continuare , asta le urez si membrilor .

Nick: StefaNN

Motivul demisiei: Nu sunt organizati , multumesc pentru ultima sansa wub.gif va urez tuturor bafta in continuare :* .

Nick: Snap

Motivul demisiei: Dezorganizare, bafta in continuare !

Ma cautati in joc.

Posted (edited)

Nick: Hawx

Motivul demisiei: Sti problema mea Lolz0r, eu iti multumesc ca m-ai primit si sper ca pot sa revin. Multa bafta. :tiphat: Ne auzim pe mess

De fapt sunt nervos ca e dezorganizare, nu am luat supremacy.. non-fp-ul rivalilor si tot ce au scris astia mai sus. :cool2:

Edited by HawX_
Posted

Nick: Hawx

Motivul demisiei: Sti problema mea Lolz0r, eu iti multumesc ca m-ai primit si sper ca pot sa revin. Multa bafta. :tiphat: Ne auzim pe mess

De fapt sunt nervos ca e dezorganizare, nu am luat supremacy.. non-fp-ul rivalilor si tot ce au scris astia mai sus. :cool2:

Asta nu este un motiv ca sa-ti dai demisia.Daca ei sunt non-fp si se intorc sau cine stie e problema lor.Supremacy a fost anulat.Te demit sau nu?Daca raspunsul este da ma cauti in joc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...