Jump to content
lego_kid

Discutii Grove Street

Recommended Posts

Posted

Avand in vedere ca serverul inca nu merge, si nu stiu cand o sa fie ON, plec cateva ore in afara orasului,in caz ca se va tine sedinta(si serverul v-a fi on) nu voi ajunge la sedinta :(

Posted

Mda, asta da ghinion.. mi-am facut timp pentru sedinta din seara asta dar nu se mai tine.

Nu stiu sigur daca ajung maine la sedinta, nu promit nimic. Postez pentru orice eventualitate ca sa nu ma trezesc cu o pedeapsa pentru ca nu am fost la sedinta si nu am anuntat :)

Posted

Maine ( 4 aprilie ) ora 20:00 are loc a 2-a editie Factions Supremacy !! Cine lipseste nemotivat sau fara un motiv bine intemeiat va fi demis !!

Va astept in numar cat mai mare !!

Guest raKneT
Posted

Nu cred ca voi fi prezent diseara la Factions Supremacy deoarece voi pleca din localitate, nu stiu sigur cand. Ori in seara asta, ori maine dimineata, la sedinta oricum nu ajung maine. Link.

Succes baieti la Factions Supremacy!

Posted

Nu pot veni la sedinta. Mi-am luat bilet la un bal si nu vreau sa-l ratez :)

Din acelasi motiv nu voi fi nici eu prezent la sedinta. Distractie placuta :*

Posted

Postez in locul lu FlaviusCR7:Filtzer te rog sa il invoiesti pe fratimiu ca nu a putut sa ajunga la supremacy.A avut niste probleme si a trebuit sa plece de acasa.Ajungea daca nu intervenea ceva urgent.

Va rog nu dati warn stiu ca nu am voie sa postez in acest topic,dar ma sunat si ma rugat sa postez.

Posted

Felicitarile in joc , haideti sa nu umplem topicul doar cu felicitari.

## Catre toti membrii : Felicitari pentru tot ce faceti zii de zi in factiune, munca, orele de antrenamente isi arata roadele. Daca o tinem tot asa nu ne mai opreste nimeni.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...