Jump to content
Razvan

Mafia 13 - Masina timpului

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

robotz addicted choked.gif

Takes one to know one tuzki-bunny-emoticon-006.gif

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

o sa vezi tu onion015.gif

Vrei sa ne pizdim? tuzki-bunny-emoticon-027.gif

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Mother fucker robot.... te crezi superior...hmmm...ok, la noapte voi trimite a ceata de geti rebeli sa te deposedeze de inelul tau sicilian :>

tuzki-bunny-emoticon-037.gif

Posted

Scuzati ca intervin, dar totusi ma intreb: cum anume planuiti sa-i descoperiti pe mafioti daca subiectul principal al discutiilor voastre sunt urzicile?

;;)

//just wondering//

Posted

Eh, banuiesc ca unii oameni vor sa distraga atentia de la chestiile importante cu maruntisuri..

Parca zicea cineva mai sus ca sa o avem in vedere pe falloutgirl?

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Dorim sa vedem cine nu se teme de urzici !

Mafiotii sunt peroane dure crescute cu urzici crude si lapte de sarpe....

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

ma da gata! terminati cu urzicile si cacaturile astea ~X( stau sa citesc 3 pagini de spam aiurea?

Stres...te apasa presiunea?

Vrei sa marturisesti ceva?

Posted

da pe bune acuma, ideea e sa vezi ce zice fiecare pentru ca mai apoi sa poti trage o concluzie. eu ce sa fac? sa pierd juma de ora citind despre urzici si despre mcpuisori? poate nu ati inteles ideea jocului.... bun, postezi o data, de doua ori, da ajunge. o sa ajungem apoi, dupa cateva zile, sa avem 100 de pagini si sa iei totul la citit cand ai de luat o decizie asupra cuiva.

nu-mi palce sa stric distractia nimanui sau fiu asa morocanoasa, dar destul e destul.

Posted

ma da gata! terminati cu urzicile si cacaturile astea ~X( stau sa citesc 3 pagini de spam aiurea?

+1, incercam in 3 pagini sa gasesc subtilitatii descoperite pe timp de noapte si tot ce am citit sunt prostii despre urzici & urzici.

Posted

Eu nu mai vreau sa pierd vremea. Avem un indiciu:

eu stiu ca falloutgirl nu are ganduri curate... watch out

Avem un comportament care distrage atentia de la esential de la persoana in chestiune (falloutgirl) + un eventual complice (southboy) care chiar daca ii acuzi de faptul ca incearca sa distraga atentia, tot nu raspund cu nimic solid.

Votez falloutgirl.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

da pe bune acuma, ideea e sa vezi ce zice fiecare pentru ca mai apoi sa poti trage o concluzie. eu ce sa fac? sa pierd juma de ora citind despre urzici si despre mcpuisori? poate nu ati inteles ideea jocului.... bun, postezi o data, de doua ori, da ajunge. o sa ajungem apoi, dupa cateva zile, sa avem 100 de pagini si sa iei totul la citit cand ai de luat o decizie asupra cuiva.

nu-mi palce sa stric distractia nimanui sau fiu asa morocanoasa, dar destul e destul.

Poti deduce din cat de mult debiteaza o persoana pe aici cate ceva .

Tind sa fiu de acord cu votul lui blk....desi ma mai gandesc.

Posted

la licenta iti foloseste arma ? :photo:

stai asa.. tu ma intrebi ce am facut eu pe bune aseara .. sau ce-am facut eu in anul 11 aseara? :))))

Posted

stai asa.. tu ma intrebi ce am facut eu pe bune aseara .. sau ce-am facut eu in anul 11 aseara? :))))

In mafia ma :))))))) FUNNY :))))

btw: SUcces cu licenta :D

Posted

e topic de joc , nu intereseza pe nimeni ce ai facut tu aseara in rl :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...