Mister Sinister Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 eu multi purici nu mai fac p-aci. prea multe detalii nu va pot da, insa ar trebui va uitati atent la lancelot si superstar. am uitat sa-l mentionez pe komisar. exista o legatura intre cei 3, nu stiu exact care, dar e ceva dubios la mijloc. va veti lamuri spre sfarsitul zilei.
Lucian Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 eu multi purici nu mai fac p-aci. prea multe detalii nu va pot da, insa ar trebui va uitati atent la lancelot si superstar. 2 intr-o noapte? deja? le: 3
luk Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 a facut el vreo scamatorie voodoo creca de a descoperit 3 bagabonti
Gandalf Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 eu stiu ca falloutgirl nu are ganduri curate... watch out parerea mea
blk Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 eu multi purici nu mai fac p-aci. prea multe detalii nu va pot da, insa ar trebui va uitati atent la lancelot si superstar. ce te face sa zici asta? nu cer detalii, doar indicii :P
afroMAN Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Eu nu mai inteleg nimic.. De cine trebuie sa ma feresc pana la urma?
Lucian Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Eu nu mai inteleg nimic.. De cine trebuie sa ma feresc pana la urma? de mine nu call me
Memmorex Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Gluma-i gluma da` care si-a facut nevoile pe hornu casei mele? Si ca o intrebare nevinovata...Ce ai facut aseara Blk?
Puffz Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 eu stiu ca falloutgirl nu are ganduri curate... watch out parerea mea exact, am sa va fur urzicile xD
TroX Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Nuuu urzicile...sunt singurele mele prietene Esti atat de malefica
Mister Sinister Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ce te face sa zici asta? nu cer detalii, doar indicii :P all will be revealed in due time. pacat ca n-ai primit si drivere...te-ai uitat bine in cutie?
blk Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Daca vreunu din aia 3 chiar e bad guy s-ar putea sa te atace la noapte. Sa te ascunzi in dulap sa nu patesti ceva ^_^ Le-am gasit pana la urma btw.
Mister Sinister Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Daca vreunu din aia 3 chiar e bad guy s-ar putea sa te atace la noapte. Sa te ascunzi in dulap sa nu patesti ceva ^_^ Le-am gasit pana la urma btw. nu mi-e frica de moarte.
TroX Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Mie imi e frica de FallOutGirl.Guma din gura fetei din avatar m-a facut sa ud 3 perechi de pantaloni in ultimele 5 minute
Puffz Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Mie imi e frica de FallOutGirl.Guma din gura fetei din avatar m-a facut sa ud 3 perechi de pantaloni in ultimele 5 minute ai probleme cu prostata?
TroX Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ai probleme cu prostata? Da.Datorita unui accident din copilarie.Am cazut cu pampersul in cap si cu picioarele in urzic.De atunci ele sunt singurele mele prietene.Toti ceilalti oameni zic ca sunt un ciudat pentru ca am capul in alta parte.Niste invidiosi!!
Equilibrium Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 deci tu gandesti cu curu sau cum ? :rofl2: Big time!