afroMAN Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Eu un singur lucru nu inteleg, Fallout, de ce nu incerci sa te aperi?
Puffz Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Eu un singur lucru nu inteleg, Fallout, de ce nu incerci sa te aperi? check again
Komisaru Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Eu nu mai vreau sa pierd vremea. Avem un indiciu: Avem un comportament care distrage atentia de la esential de la persoana in chestiune (falloutgirl) + un eventual complice (southboy) care chiar daca ii acuzi de faptul ca incearca sa distraga atentia, tot nu raspund cu nimic solid. Votez falloutgirl. Sunt de acord cu blk. Faalout girl are comportament ciudat,iar arguementele aduse impotriva acuzatiilor care i se aduc sunt patetice, de fapt nici nu exista. Eu cred ca e vreun pshihopat care oricand ne-ar putea rani votez falloutgirl
Guest ForumistuMascat Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Eu cred ca e vreun pshihopat care oricand ne-ar putea rani Daca nu ar fi zic ca are pistol , acum as fi devotat-o ...
Puffz Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Sunt de acord cu blk. Faalout girl are comportament ciudat,iar arguementele aduse impotriva acuzatiilor care i se aduc sunt patetice, de fapt nici nu exista. Eu cred ca e vreun pshihopat care oricand ne-ar putea rani votez falloutgirl Argumentele VOASTRE nu exista.. v-ati sculat azi dimineatza cu gandu .. hai sa o scoatem pe fallout ca si asa habar n-are. Voi nu sunteti capabili decat sa luati ideea altuia si sa dati copy-paste. De cand a zis unu fallout .. de atunci nimeni nu a mai venit cu vreo idee proprie.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Sunt de acord cu blk. Faalout girl are comportament ciudat,iar arguementele aduse impotriva acuzatiilor care i se aduc sunt patetice, de fapt nici nu exista. Eu cred ca e vreun pshihopat care oricand ne-ar putea rani votez falloutgirl Agresivitatea ta in acuzatii mi se pare dubioasa rau , la fel si graba de a taia din radacina orice argument care ar salva-o. Comportamentul tau ar indica un efort suplimentar de a indeparta o teoretica vina care te apasa.... :photo:
Gandalf Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 n-am primit obiect :( Inca un lucru, daca ati folosit detectorul/abilitatea de noapte pe cineva care chiar daca nu are rol de noapte, are obiect: pistol, rezultatul anchetei este "inarmat" !! - cine n-a primit obiect e clar ca n-a ghicit daca e pozitiv sau negativ - le: /\ last tip. O sa las imediat o lista cu rolurile "inarmate" roluri inarmate: -politist -agent federal -comisar -vigilante -cartofor -bodyguard -psy -mafiot -nas -il consigliere -sechestrator -fanatic -asasin eu zic ca ea a ales pozitiv dar nu a ghicit si este personaj negativ...de asta nu are nici obiect
Just_Let_Me_Go Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 eu zic ca ea a ales pozitiv dar nu a ghicit si este personaj negativ...de asta nu are nici obiect pe asta se bazeaza acuzatiile tale de la inceput? :lol:
luk Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 pe asta se bazeaza acuzatiile tale de la inceput? :lol: sorry , wrong browser :D
liquidlove Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Argumentele VOASTRE nu exista.. v-ati sculat azi dimineatza cu gandu .. hai sa o scoatem pe fallout ca si asa habar n-are. Voi nu sunteti capabili decat sa luati ideea altuia si sa dati copy-paste. De cand a zis unu fallout .. de atunci nimeni nu a mai venit cu vreo idee proprie. Agresivitatea ta in acuzatii mi se pare dubioasa rau , la fel si graba de a taia din radacina orice argument care ar salva-o. Comportamentul tau ar indica un efort suplimentar de a indeparta o teoretica vina care te apasa.... :photo: Deci, treaba e in felul urmator, eu inca nu cred ca fallout e murdara, dar daca fallout pica si e mafie southboy merge dupa ea. thor, putea la fel de bine sa aleaga negativ, sa primeasca pozitiv si sa nu detina arma, daca pe asta te-ai bazat ..
Guest ForumistuMascat Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Argumentele VOASTRE nu exista.. v-ati sculat azi dimineatza cu gandu .. hai sa o scoatem pe fallout ca si asa habar n-are. Voi nu sunteti capabili decat sa luati ideea altuia si sa dati copy-paste. De cand a zis unu fallout .. de atunci nimeni nu a mai venit cu vreo idee proprie. Ba da , Blk . Insa decat sa-l votam pe Sinister , despre care nu stim prea multe , mai bine te votam pe tine care ai pistol + ca ai zis ca nu ai primit obiect , ciudat nu ? :-?
luk Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ba da , Blk . Insa decat sa-l votam pe Sinister , despre care nu stim prea multe , mai bine te votam pe tine care ai pistol + ca ai zis ca nu ai primit obiect , ciudat nu ? :-? da , e corect ce zici tu aici , dar uita-te mai bine , roluri inarmate sunt o gramada si majoritatea nu sunt negative , riscul de a scoate un personaj care nu este negativ este destul de mare
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Deci, treaba e in felul urmator, eu inca nu cred ca fallout e murdara, dar daca fallout pica si e mafie southboy merge dupa ea. thor, putea la fel de bine sa aleaga negativ, sa primeasca pozitiv si sa nu detina arma, daca pe asta te-ai bazat .. Daca te gandesti ca o apar, nu e asa, cum am zis, inca o suspectez. Ideea este ca si komisaru a fost acuzat de Sinister si acum il vad cu atat exces de zel grabit sa taie si sa spanzure...mi se pare dubios. Fallout, nu ma tem, ca si in religie, cel cu suflet curat va fi izbavit ...sau ceva de genu
Guest ForumistuMascat Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 -politist -agent federal -comisar -vigilante -cartofor -bodyguard -psy -mafiot -nas -il consigliere -sechestrator -fanatic -asasin Sunt cam egale sansele :-? Dar mai mult ma bazez de comportamentul ei de pana acum ...
Puffz Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Fallout, nu ma tem, ca si in religie, cel cu suflet curat va fi izbavit ...sau ceva de genu n-avem roluri de preoti sry sau da? :D
Life Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 COPII STOP !.. wtf are u doing ? 1 da vina ca suntem inactivi, altu ca nu a spus ea pe buna raspundere ca are pistol ? hoo, stai asa, s-o luam incet 1.Fallout are pistol.Buun, nu inseamna ca e rea, poate e politist, si crede-ma, bag mana in foc, ca ea a presupus ca va fii evil, doar datorita personalitatii ei, iar politistii la investigatie ies inarmati sau alte chestii.. mai degraba mai suspect E KOMISARUL, pe care l-a demascat sinister impreuna cu inca 2 suspecti, iar el a ignorat complet acel lucru 2.southboy vb fara el, a luat-o totu prea-n joc, asta nu inseamna ca e vreun mafiot, pt ca daca ar fii fost, nu s-ar avanta asa tare.. sa zicem ca el si fallout au intrat prea "Tare" in joc si au iesit oile negre ale turmei fiti atenti ce faceti, decat sa mergeti pe o presupunere vs fallout, mai bine presupuneti ceva vs komisarul :) irnk, daca era ceva rau, vedeai ca e murdar.. asta daca nu ar fii fost nas cumva think again.
TroX Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Cum a zis si lukl votul pentru fallout poate fi o greseala.La fel cum a zis si el multe roluri au arma si nu sunt negative.S-ar putea sa eliminati un rol pozitiv
Life Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 komisarul rpd a sarit vs ea, iar el al randul lui a fost acuzat, dar a ignorat acuzatia.. asta nu vi se pare suspect? neaa.. mai bine votati pe fallout alela.. ganditi cu capul.. si nu cu curul cum au zis altii ca fac ... daca tot va credeti destepti :P
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Wanksta share's my believe -_- komisaru din momentul in care am inceput sa il acuzam vad ca nu mai zice nimic.... think...pink.....
Komisaru Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Bai, ce sa ziceti de mine? Argumentul adus de blk este unul foarte bun.E un tip rational asa ca merg pe mana lui. Eu puteam foarte bine sa stau la cutie si acum nu mai eram luat la intrebari. Votul meu ramane. Altceva mi bun nu avem si nu vreau sa risc votand cu altcineva.
Guest ForumistuMascat Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 komisarul rpd a sarit vs ea, iar el al randul lui a fost acuzat, dar a ignorat acuzatia.. asta nu vi se pare suspect? neaa.. mai bine votati pe fallout alela.. ganditi cu capul.. si nu cu curul cum au zis altii ca fac ... daca tot va credeti destepti :P Opa ? Acum ai venit si tu ? Cum de ai tacut pana acum ?
TroX Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ganditi cu capul.. si nu cu curul cum au zis altii ca fac ... daca tot va credeti destepti :P Postul ala o sa ma bantuie toata viata..
Life Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 and btw, nu iau apararea nimanui, asta nu ma face suspect daca cumva vreti sa credeti asta, incerc doar sa previn unele chestii ( care daca sunt adevarate, nu e vina mea, oricum ati actionat gresit ) da.. am venit din boschetul de urzici, pt ca partenera mea mafioata e acuzata, te auzi amice? vroiai sa intru si eu in discutii despre bufnite si alte tampenii ? chiar tu ai zis ca preferi sa nu o faci, so do i, am mai fost pe aici mai des ca tine anyway
Puffz Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Bai, ce sa ziceti de mine? Argumentul adus de blk este unul foarte bun.E un tip rational asa ca merg pe mana lui. Eu puteam foarte bine sa stau la cutie si acum nu mai eram luat la intrebari. deci sa inteleg si eu cum se joaca chestia asta ... 1. te iei dupa primul care voteaza 2. acuzi pe oricine numai sa iesi tu nevinovat 3. daca esti acuzat te faci ca ploua Am inteles bine? Sa stiu pentru data viitoare )