Juny Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 Ia incearca =)) =)) =)) =)) Eu cred ca ar trebui echilibrat jocul un pic =)) =)) =)) Doar acest om ne poate spune cum putem stopa acest programel nu`i asa old ?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 nu chiar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kreeper Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Doar acest om ne poate spune cum putem stopa acest programel nu`i asa old ?:D nu chiar Nu stiu de ce se baga sa raspunda astia care cred ca le stiu pe toate cand de fapt habar n-au despre ce e vorba. Logic ca se poate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 degeaba te caci pe tine. il poti stopa azi, dar maine apare altul. acelasi rahat ca si elite. nu esti singurul motz, stai linistit. mai sunt si altii :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kreeper Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Faci tu caca pe gura ca vb de chestii ineficiente Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=BUBU=- Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Folositi-l care il aveti oricum nu ma intereseaza programele voastre, eu am facut full demult fara nici un program si nu m-am plans niciodata. Hai spor sa creste-ti mari ;;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Faci tu caca pe gura ca vb de chestii ineficiente ce e ineficient din ce ti-am zis mai sus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 boom + old = love acum terminati-va daca tineti la userele astea Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 n-am zis nimic iesit din comun mane :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_uNu_ Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Tare .. De la o simpla intrebare ! buff .. la jigniri :) Sincer , nush dak este 1 topic concret pe forumu linkmania care sa nu se devieze de la subiect .. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 daca vedeti mai sus, i-am dat reply lui Juny care a spus ca doar old ne poate spune cum sa-l opreasca. apoi a venit individu' cu replica taioasa (cica) dar nici macar n-a inteles sensul intrebarii puse de Juny. "DOAR ACEST OM NE POATE AJUTA IN STOPAREA XXXXXXX" facand referire la Old_Bk. eu i-am raspuns ca "nu chiar" adica nu e numai el care ne poate ajuta sa stopam programul. old zice "logic ca se poate". dar nici nu stie ce a raspuns omuletzu,ca n-a inteles intrebarea lui juny. (important a fost sa ma intepe pe mine) apoi a urmat replica mea "te caci pe tine" = vorbesti aiurea, vorbesti prostii, te eschivezi, etc. are mult mai multe intelesuri, si eu nu am folosit replica pentru a-l jigni. daca vreau sa jignesc ceva imi bag si-mi scot si am terminat povestea :P ati inteles marea enigma de mai sus? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konvict Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 asha cv nu poate fi depistat, deci nici nu poate fi blocat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CineNuTeAstepti Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 pai undes programele de care zici posteaza aici sa le vedem si noi am auzit zvonuri sa fie adevarat ca exista aceste programe? :dontknow: Exista aceste programe. Creeaza un fisier .txt sau .doc exemplu: "test.txt" in el o sa copiezi niste coduri sursa (vezi mai jos in quote-uri) dupa care schimbi extensia la fisierul "test.txt" cu WinRar in "test.au3" si deschizi fisierul, daca vrei sa ii schimbi extensia in .exe downloadeaza de pe google autoit3 si cu ala compilezi fisierul "test.au3" in "test.exe" Coduri sursa: - PK Print $var = 1 While $var > 0 PixelSearch( 0, 0, 75, 75, 16719360) If Not @error Then Send ("{PRINTSCREEN DOWN}") Sleep (10) Send ("{PRINTSCREEN UP}") EndIf Sleep (1000) WEnd - Print cand cineva scrie ceva pe normal chat. $var = 1 While $var > 0 PixelSearch( 0, 400, 1024, 768, 13491439) If Not @error Then Send ("{PRINTSCREEN DOWN}") Sleep (10) Send ("{PRINTSCREEN UP}") EndIf Sleep (1000) WEnd - Program lu' Juny care "canta calculatorul" $var = 1 While $var > 0 PixelSearch( 0, 400, 1024, 768, 13491439) If Not @error Then Beep(762, 1000) Sleep (10) Beep(500, 1000) EndIf Sleep (1000) WEnd - Program pentru afk in tarc de BK $var = 1 While $var > 0 PixelSearch( 0, 0, 75, 75, 13491439) If Not @error Then Send ("{ENTER DOWN}") Send ("{/}") Send ("{m}") Send ("{o}") Send ("{v}") Send ("{e}") Send ("{SPACE}") Send ("{a}") Send ("{r}") Send ("{e}") Send ("{n}") Send ("{a}") Send ("{ENTER UP}") EndIf Sleep (1000) WEnd Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldGard Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Exista aceste programe. Creeaza un fisier .txt sau .doc exemplu: "test.txt" in el o sa copiezi niste coduri sursa (vezi mai jos in quote-uri) dupa care schimbi extensia la fisierul "test.txt" cu WinRar in "test.au3" si deschizi fisierul, daca vrei sa ii schimbi extensia in .exe downloadeaza de pe google autoit3 si cu ala compilezi fisierul "test.au3" in "test.exe" Coduri sursa: - PK Print - Print cand cineva scrie ceva pe normal chat. - Program lu' Juny care "canta calculatorul" - Program pentru afk in tarc de BK esti aiurea omule.. si zgarcit :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CineNuTeAstepti Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 La munca, nu la intins mana ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richer44 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Ai omis exact cea mai importanta parte a codului. Ceea ce ai pus tu acolo putea sa deduca oricine cu putina logica si un iq "above average" ca sa zic asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldGard Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 dc nu ii verifica nimeni ip-ul si sa il baneze pe caracterul de joc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richer44 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 1. Pentru ce ? 2. Ip-ul poate sa fie dinamic si asta poate rezulta in logarea a mai multe conturi de pe acelasi ip. Nu le poti bana pe toate fiindca pot fi oameni diferiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest -Garrone- Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 daca vedeti mai sus, i-am dat reply lui Juny care a spus ca doar old ne poate spune cum sa-l opreasca. apoi a venit individu' cu replica taioasa (cica) dar nici macar n-a inteles sensul intrebarii puse de Juny. "DOAR ACEST OM NE POATE AJUTA IN STOPAREA XXXXXXX" facand referire la Old_Bk. eu i-am raspuns ca "nu chiar" adica nu e numai el care ne poate ajuta sa stopam programul. old zice "logic ca se poate". dar nici nu stie ce a raspuns omuletzu,ca n-a inteles intrebarea lui juny. (important a fost sa ma intepe pe mine) apoi a urmat replica mea "te caci pe tine" = vorbesti aiurea, vorbesti prostii, te eschivezi, etc. are mult mai multe intelesuri, si eu nu am folosit replica pentru a-l jigni. daca vreau sa jignesc ceva imi bag si-mi scot si am terminat povestea :P ati inteles marea enigma de mai sus? :D nu..mai repeta odata :)) O.T. gataaa,s-a dus versiunea asta,indiferent de ce se face,tot vor aparea programele. La fel si pentru versiunile urmatoare , sincer nu cred ca e cv de facut decat un mu guard bun,dar slabe sanse la noi ?:) Asa ca va trebui sa va obisnuiti,unii cu programe ,altii cu ochii beliti in calculator... P.S. eu am crescut cu programe =)) (de la old dar l-a tampit mu-ul , nu mai e prietenul meu ) P.P.S. caterinca maxima cand eram in club si ma sunau colegii de spot sa vin acasa mai rpd sa bag programul ca erau rupti de somn :) si mai maxim era cand faceam dragoste cu femeile si incepea tampenia sa tipe ,atunci sa vezi belea mare :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CineNuTeAstepti Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 nu..mai repeta odata :)) O.T. gataaa,s-a dus versiunea asta,indiferent de ce se face,tot vor aparea programele. La fel si pentru versiunile urmatoare , sincer nu cred ca e cv de facut decat un mu guard bun,dar slabe sanse la noi ?:) Asa ca va trebui sa va obisnuiti,unii cu programe ,altii cu ochii beliti in calculator... P.S. eu am crescut cu programe =)) (de la old dar l-a tampit mu-ul , nu mai e prietenul meu ) P.P.S. caterinca maxima cand eram in club si ma sunau colegii de spot sa vin acasa mai rpd sa bag programul ca erau rupti de somn :) si mai maxim era cand faceam dragoste cu femeile si incepea tampenia sa tipe ,atunci sa vezi belea mare :)) Pot sa puna 100 de Game guard ca nu ii ajuta cu nimic ;) - Disconnect Hack > Works - Hit Kill Hack > Works - Teleport Hack > Works Si lista continua :) @Richer nu prea am inteles la ce te referi la partea cu omisul, dar la mine functioneaza perfect codurile sursa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richer44 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Pot sa puna 100 de Game guard ca nu ii ajuta cu nimic ;) - Disconnect Hack > Works - Hit Kill Hack > Works - Teleport Hack > Works Si lista continua :) @Richer nu prea am inteles la ce te referi la partea cu omisul, dar la mine functioneaza perfect codurile sursa. Pot sa spun ca nu ma pasa daca se umple serverul de programul de afk. Codul tau functioneaza DOAR daca tii fereastra de mu in coltul din stanga sus. Ai lasat fereastra de mu in centru unde apare ea normal, sau in orice alt loc, trebuie schimbate coordonatele din cod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuLg3r2k Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 asta numai e mu :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArchAngelis Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 idei .... toate astea se pot modifica si se pot scapa de ele cu putin interes in momentul in care majestatile sale de pe link dezvolta launcher nou , si nu ma refer la porcaria aia de start . ci la un client nou modificat , in care " show pozition X,Y,Z din interf. este schimbata sau are RegisterOnShow() pentru admini / moderatori si in momentul in care chatu este trantit in show graphic text display , pe codebase 64 sau alta codificare . s-ar putea ajunge la un sens comun . sau as putea spune sau mormaii ceva legat si de coding & encoding legat de vizual display prin interfatza dar toate programele care fac crawl pe system engine files , se folosesc de acele system engine files , daca filele au imput encode si tampered output atunci toate glumele de hack & etc ar fi ceva mai greu de facut . dar ce zic eu aici se rezuma la o oarecare investitie in chestia asta .... si daca vor avea de gand sa o faca , cine stie , poate vor face si ei alte modificari pe langa... gen .. mai multe optiuni jocului , mai multe chestii ... ca harti si alte porcarii ... cu putina chinuiala oricine ar putea face .... chiar daca primele versiuni vor fi putin retardate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhemotoK Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 -sunt programe care le poti stopa altele nu."Se duce" unu, apare altu' si tot asa. -cum jucam acu 6 ani 7 fara ele si n-am "murit",nici acum n-ar fi tragic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prutus Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 eu nu inteleg,de ce nu`i editeaza nimeni posturile lu ala? Link to comment Share on other sites More sharing options...