undercover Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Programul de afk nu va fi niciodata blocat datorita faptului ca este facut de catre userii care joaca pe acest server si se poate modifica la orice ora foarte rapid ( intrebati-l pe Old_Bk). In plus, programul de afk poate sa nu fie injectat in joc si atunci cu greu se poate opri. Singura varianta este sa faceti serverul PVP in totalitate si atunci nu va mai conta daca cineva foloseste programul de afk. Nu mai zic nimic ca nu are rost sa`mi bat capu cu asemenea specimene :| Cu siguranta tu esti unul dintre "specimenele" acestui server . Iti este usor sa spui acuma cand ai 2 caractere cu 50 de rr fiecare .Daca vrei server full PVP incearca un server cu xp 99999x , pe xp-ul care este acuma vrem sa crestem si noi astia cu putine rr-uri nu doar voi astia mari . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxx^ Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 te doare capu ..ce idei au uni serv pvp full....alti rr db...fratilor apucativa de mario cel mai bine :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 eu ma gandesc ca daca unu e in davias 2 si da move davias 4, zice gm-ul ca a ajus prea repede pe coordonatele alea, sau daca un DL da summon la un player la fel.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jardel Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 eu ma gandesc ca daca unu e in davias 2 si da move davias 4, zice gm-ul ca a ajus prea repede pe coordonatele alea, sau daca un DL da summon la un player la fel.. exact ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_uNu_ Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Mai bine sa se inchida sv si atunci nu ar mai folosi nimeni elite , gt , anti afk si alte porcarioare ... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 de ce sa inchizi un server cand ai putea foarte usor sa te implici si sa faci ceva pentru el? :) de cand e linkmania, s-a preferat partea mai grea. in loc sa bagi un afurisit de cod intr-un launcher, inchizi serverul, pagina de creare conturi, si dai suspenduri cu zecile de zile. daca stau sa ma gandesc mai bine, e ok si asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_uNu_ Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Poi dak da`i ss Se pierd si playerii Cum ar fi sa nu mai bagi paine intr`un magazin de paine ... :) Pa clientii Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 eram putin sarcastic in reply-ul de mai sus :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
MurDoc Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Din cei care au postat solutii aici se pricepe cineva cu adevarat la blocat hackuri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 raspunsul il ai pe prima pagina, asta in cazul in care n-a fost doar o intrebare la misto :) solutii am oferit si eu acum cateva luni. ma refer la solutii tehnice (care ce-i drept le-am aflat cautand in stanga si in dreapta/de la niste prieteni ca nu sunt asa dotat in domeniul asta) cat si la recomandari a unor persoane care chiar stiu cu ce se mananca. problema e ca nu se dispune de timp, si persoanele recomandate de mine nu prezinta incredere. macar am incercat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bogdan87 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 raspunsul il ai pe prima pagina, asta in cazul in care n-a fost doar o intrebare la misto :) solutii am oferit si eu acum cateva luni. ma refer la solutii tehnice (care ce-i drept le-am aflat cautand in stanga si in dreapta/de la niste prieteni ca nu sunt asa dotat in domeniul asta) cat si la recomandari a unor persoane care chiar stiu cu ce se mananca. problema e ca nu se dispune de timp, si persoanele recomandate de mine nu prezinta incredere. macar am incercat :) si atunci de ce nu se vrea, ma intreb eu? de ce nu se face ceva ca sa numai existe dubi ca X are sped sau ca Y a folosit gt-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jardel Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 SUNT UIMIT CUM ADMINI LASA UN TOPIC CA ACESTA DESCHIS. !!!!!!!!!!! ACUMA TOATA LUMEA IL CAUTA SI SERVERUL O SA FIE PLIN SI DE ACEST BOT ! AU FOST DATE MULTE DETALI DESPRE EL .. PREA MULTE.... ERA DEAJUNS SA VADA UN ADMIN DESPRE CE E VORBA SA DEA CLOSED SI SA REZOLVE EI CA DE ACEEA EXISTA SI TEHNICIENI ... IAR SA LASA TI UN TOPIC CA ACESTA DESCHIS CU SPERANTZA CA PLAYERI SA GASEASCA O SOLUTIE IN LOCU VOSTRU... E RUSINIOS !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 nu te mai agita asa ca poate ti se sparge o vena :D totul este pe "slowmotion" aici, iar programul de afk nu ai cum sa-l opresti din launcher. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jardel Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 nu te mai agita asa ca poate ti se sparge o vena :D totul este pe "slowmotion" aici, iar programul de afk nu ai cum sa-l opresti din launcher. atunci closed... ce se face aici e doar reclama pt acel program... la preluari in loc de afk intrebam esti ? sau on ? si gata... iar la faza ca face poze cand primeste pk foarte bine.. se face preluare nu se da pk! dai pk platesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sadi Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 cine mah Rosica si Sadi? iei sunt cei mai mari jucatori de mu nati vazut ce ochi au dupa ce sta on:))) si duopa ce ei au crescut cu programe mai si tipa ca ei sunt destepti ca stiu , ce stiti mah? sunteti nistye ratati fara pic de viata, niste gunoaie ale acestui joc, care alaturi de altii distrugeti serverul, asta e parerea mea. daca ai 100 de rr nu inseamana ca esti destept.... sau ca sti sa joci... Rosica cel putin e pe linga joc... pai ori avem ochii cum iai vz u dupa ce stam on ,ori am crescut cu programe ? hotarestete Solutia e simpla e veche antica si o aplica toti pe alte servere.... Mu Guard, se introduce un cod... ca in reclama de la tv aia cu "codu sursa" :) si nu trece... ce se intimpla daca apare o versiune nou? simplu se introduce codu si gata e treaba de hai sa zic cu bataie de 30 minute pentru un programel, asta daca chiar nu sti cum sa faci asta si citesti din "manualul de utilizare" :) Plus ca nu mai dau solutii, ele se stiu atat de jucatori cat si de stafful linkmania, dar din pacate nu se vrea blocarea elite, nu se vrea blocarea programului anti afk, a speed, a etc alte programe pentru ca, daca sar da rr db, fara programe nu sar mai face diferenta HH, Honey si restul guildelor... pentru cine nu stie si pe alt db s1 si s2 Rosy a dat primu rr, fiind elfa, in conditiile in care urmatorul pe lista avea lvl 300, dar nici atunci nici acum nu sau luat masuri... sa fie cam 4 ani de atunci? chiar nu au avut timp sa faca asta.... nau avut timp sa gaseasca un baiat destept in tot RDS care sa le spuna ce au de facut, hai sa fim seriosi, strigam noi aici si numa de curiozitate daca ar face ce zic eu acum, sar destepta:))) dar inca o data ma repet NU SE VREA! In curand o sa cer si eu 98 la fel ca altii, o sa stau la o bere cu ei si pe aici sa vad pina unde duce prostia pe acest server, o sa fiu uimit stiu... Si daca chiar vor sa afle cum se face o sa le fac un tread special ca la "invatati word online, pas cu pas" poate asa vor sti ce sa faca:)))) P.S. Joaca destui programatori mu si baieti destepti care ar reezolva aceste probleme.... si gratis... dar de ce sa nu dam 40 99 40 99 40 99 40 99 ca la 90 60 90 :) Trist ,foarte trist,avea hackuri la exp Rosy, dati-i 99 ca a dat prima rr :))) pe toate db-urile :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranced Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 pentru cine nu stie si pe alt db s1 si s2 Rosy a dat primu rr, fiind elfa, in conditiile in care urmatorul pe lista avea lvl 300, dar nici atunci nici acum nu sau luat masuri... sa fie cam 4 ani de atunci? ce usor e sa debitezi niste prostii asa fara acoperire , de altfel majoritatea posturilor de aici sunt barfe si zvonuri nedovedite mare player de mu care esti , se vede ca nu ai jucat de la inceput , pt cultura ta generala ia intreaba cine a fost pe primu'' spot icarus la inceput? si apoi cand s-a bagat arena eram noi un party si la alt tarc Cristal atat , iti pun si printuri da' macar taci acolo si nu mai acuza aiurea cine stie ce gogomanii va mai trec prin cap si le postati pe aici doar asa ca x sau y face parte din cutare alianta Link to comment Share on other sites More sharing options...
necaz Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Degeaba va agitati voi pe aici, programe vor fi intr`una si de se vor bloca vor aparea alte versiuni. Singura varianta dupa cum am zis si mai sus este sa faceti serverul in asa maniera incat sa nu mai fie nevoie de ele. A-ti blocat elite, a-ti suspendat 100 de amarati poate si mai bine, dar de indata ce a intrat in vigoare regula, a si iesit varianta elite fara meet player (imbunatatita pot spune), ceea ce a-ti facut voi a fost doar sa creati un dezavantaj fata de cei ce nu se pricep. Cum linkmania nu are programatori care sa se ocupe de server, niciodata nu se va reusi stoparea cod`urilor. atunci closed... ce se face aici e doar reclama pt acel program... la preluari in loc de afk intrebam esti ? sau on ? si gata... iar la faza ca face poze cand primeste pk foarte bine.. se face preluare nu se da pk! dai pk platesti Ce te face sa crezi ca programele de afk sunt setate pe cuvantul "afk"? Reclama degeaba se face, se aude pe server cine a folosit acel program si ceea ce poti sa ii faci acelui individ, este sa-l feliciti ca a fost baiat destept pentru ca a crescut afk iar tu ai fost prost ca ai stat online... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Degeaba va agitati voi pe aici, programe vor fi intr`una si de se vor bloca vor aparea alte versiuni. Singura varianta dupa cum am zis si mai sus este sa faceti serverul in asa maniera incat sa nu mai fie nevoie de ele. A-ti blocat elite, a-ti suspendat 100 de amarati poate si mai bine, dar de indata ce a intrat in vigoare regula, a si iesit varianta elite fara meet player (imbunatatita pot spune), ceea ce a-ti facut voi a fost doar sa creati un dezavantaj fata de cei ce nu se pricep. Cum linkmania nu are programatori care sa se ocupe de server, niciodata nu se va reusi stoparea cod`urilor. +1 de aparut variante noi totdeauna apar, insa daca ar fi cineva care sa se ocupe de ele, n-ar mai fi o problema. mai bine ma duc pe un server privat, dau 5 euro pe luna, da stiu ca joc mu linistit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necaz Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 +1 de aparut variante noi totdeauna apar, insa daca ar fi cineva care sa se ocupe de ele, n-ar mai fi o problema. mai bine ma duc pe un server privat, dau 5 euro pe luna, da stiu ca joc mu linistit. Fii serios, tot nu joci linistit, orice joc are "hackerii" lui si nicaieri nu se joaca curat 100%, pana se blocheaza un nou cheat dureaza luni bune, poate si ani (intai trebuie sa ai cod-ul ca sa il poti bloca). Nu spun ca nu s-ar putea opri majoritatea, dar din moment ce se opreste un cod pe care il foloseste toata lumea, nu face altceva decat sa creeze un dezavantaj intre creatori programelor si restul... niste exemple de cod-uri care sunt deja create pe linkmania de catre jucatori ar fi : auto print atunci cand primesti pk, alarma atunci cand apare text pe normal, autoq, autocombo (acestea cu siguranta nu se pot opri) dar in schimb se poate seta presupun serverul in asa fel incat sa se reduca din necesitatea lor. De ex: auto-q, daca se seteaza la fiecare caracter o valoare de timp mai maricica intre fiecare potiune pe care o bagi, atunci auto-q-ul ar deveni cam inutil (dar asta ar insemna alterarea jocului si cum pe linkmania nu sunt oameni care sa se priceapa nu se va realiza nimic). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kreeper Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Misto topic, ce vrea sa demonstreze asta? solidaritatea playerilor care s-au saturat de programe ajutatoare? -------------------- Ce face programu lancerului si cum poate el sa blocheze anumite programe. Sa zicem luam exemplul lui speedgear. Programu asta mareste viteza de derulare a aplicatiilor, el poate fi deasemenea folosit si ca un hack pentru jocuri deoarece actioneaza asupra tuturor programelor ce ruleaza pe un pc, dar autorii acestui program nu l-au gandit ca pe un hack, ci ca pe o unealta PC. Datorita versiunilor programu are "amprenta" statica. Amprenta e un COD de memorie care se incarca cand o aplicatie este deschisa si ajuta windowsul sa identifice respectiva aplicatie si detelii despre ea. Aceste aplicatii au si acea amprenta digitala care autentifica aplicatia. Mai demult au fost probleme cu acest program, pe S1 beta, cand toti il foloseau pana cand l-o blocat dragosh din launcer. Dar asta nu merge la toate aplicatiile, mai ales cele in C++ facute mai modern. So sa va lamuresc mai bine? Sa incepem cu Gui elite? So GUI elite e un program ajutator care se INJECTEAZA in MU (main.exe), e un program care modifica si extrage date din main, in felul asta stie cand apar iteme pe spot si unde trebuie sa mute caracterul ca sa ridice itemu respectiv. Programul poate fii blocat si prin amprenta de memorie, dar la ce bun daca autorul a facut publica sursa de la clicker, oricine il poate recompila si se schimba amprenta, si nu mai este blocat. Singura posibilitatre, adica MU Guard, care are grija ca in main.exe sa nu fie injectat nimic, asta e cred ca singura solutie la gui elite. Dar ce facem cu speedu?Ehe aici e mai complicat. So programele de speed nu au rezolvare! Majoritatea jocurilor au probleme cu speedu, deoarece acest program nu poate fi oprit. De curand la jocurile mai noi (mu-ul e de pe vreme lui burebista), ca sa incerce eliminarea speedului, clientul se connecteaza la server si se sincronizeaza 100% dupa server, adica degeaba clientul creeaza pacheti de date de 10 ori mai rapid, serverul nu tii percepe, si iti da disconnect. Daca nu ma insel si pe MU oficial se poate baga speed in voie, doar ca acolo admini sunt platiti sa supravegheze jocul, asta e slujba lor si primesc bani pentru a avea grija de server, deci speedu merge dar iti ei ban imediat, si nush cati sunt dispusi sa iti cumpere cont cu bani real si dupa sa ia ban. Deci in cazul linkmania, obisnuiti-va cu speed. Si cu programu de stat afk/auto-combo/auto Q Asta nu se injecteaza in mu, deci MU Guard e total nefolositor. Sa il blochezi din launcer e iarasi degeaba, pentru ca are la baza C++ si se schimba foarte usor amprenta de memorie. E ca si cand ai vrea sa imi blochezi mie winamp-ul din launcer, e cam nefolositor. Iar ca sa il depistezi......e ca si cand ai incerca sa depistezi un clicker facut dintr-un fierastrau mecanic cuplat la tastatura care apasa continu o tasta, era un filmulet pe aici cu asa ceva, cei care l-au vazut stiu despre ce vb, deci nu ai cum iarasi. Deci nu prea ai ce sa ii faci. 99% din jocuri au hack-uri la care nu ai ce sa le faci, unele au o influienta mai mare asupra jocului si asta dauneaza, altele mai mica si sunt trecute cu vederea. Mu-ul asta nu a fost gandit in felul in care se joaca aici si cred (daca nu ma insel) ca LM e printre putine servere care are un regulament de mai mult de o pagina si care e si asa incomplet. Ideea cu server pvp nu e asa rea, doar ca cei care zic ca nu e bine habar nu au cum e ala si ei cred ca asa arata mu defapt. Un server pvp fara spoturi fara reguli (doar cele de limbaj evident) ar fi mai mult decat suficient, sa lasi afk pe un spot cu cliker cred ca oricine poate, dar sa alerge cu mousul mobi sa ii omoari pe harta... haha:) -Mu-ul NU a fost gandit pentru a se restarta caracterele (din cauza asta statusul ajunge pana la 32767 si caracterele se dezechilibreaza cumplit si apar "praguri" de agilitate) -Mu-ul NU a fost gandit sa aibe spoturi, ci playeri trebuiau sa alerge mobi pe harti, exact cum e acuma in crywolf. -Mu-ul NU a fost gandit sa aibe un regulement/sa se faca preluari si alte prostii, de aceea exista functii de Guild War, ca unde ii prinzi acolo sa ii omori, nu ca aici "nu stationa, spotu meu, fac print" Atata timp cat particularizezi un server si il modifici cum vrei nu te astepta sa mearga totul ca la carte. Acuma mai nou au aparut astea cu disconnect iara. Degeaba faceti 100 de topicuri ca nu se poate face nimic, fie ca vrei fie ca nu, nu se poate face nimic, admini nu au suficient control asupra jocului ca sa constate si sa ia masuri pentru fluidizarea lui, chiar si ei isi iau disconnect de la playeri "destepti", cu tot cu adminu lor, si asta cred ca zice totul. Si acuma o sa zica toti, nu conteaza sa bage in launcer tot, sa blocheze tot.. Pai blochezi tot dar nu iti mai garanteaza nimeni ca jocul mai functioneaza, in launcer sunt deja bagate o groaza de prostii de foloseste procesorul mai mult de jumate (si asta ca il limiteaza windowsul, ca cine stie cat folosea defapt), inca cateva aplicatii in plus bagate acolo si jocul devine un crash total. PS: si aia cu printurile la siege, o idiotenie, poti sa ai si 10 dino in inventar atata timp cat nu e zona transparenta se poate edita in 2 minute, si nici 100 de oameni nu si-ar da seama care e originalul si care e cel editat, dar ma rog, good luck, sper ca am lamurit ceva. PS2: Majoritatea celor ce sunt tari in tastatura pe aici, folosesc si au folosit programe ca cele enumerate mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgaiba Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 ti-as zice eu cum poti sa iei un spot, da se invata lumea dupa si nu mai pot sta afk eu in caz ca vreau sa ma reapuc :rofl2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kreeper Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 daca ai ala de afk .. te duci deghizat si nu te depisteaza :) Ia incearca =)) =)) =)) =)) Eu cred ca ar trebui echilibrat jocul un pic =)) =)) =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prutus Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 daca ai ala de afk .. te duci deghizat si nu te depisteaza :) ai gandit-o mult pe asta? :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgaiba Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 ha ha ha ha ce destepti ... am spus ce cred .. nu folosesc astfel de prog :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mau Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 ha ha ha ha ce destepti ... am spus ce cred .. nu folosesc astfel de prog :P si ei ti`au spus k nu crezi bine :) Link to comment Share on other sites More sharing options...