Alxx^ Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 ma lesinatilor nush dc va bagati k sparti in seama...odata ce stiti k exista programu de afk...pentru gt se primeste 99 orcum nu se poate dovedi niciodata clar asta nici din log...si nu mai faceti pe nevinovati k nu aveti programu de afk.. pt k il au multi.. si app au sarit de fund in sus cei care sunt full de programe :)) si au acest program....sper sa rezolvati si problema asta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan77 Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 ma lesinatilor nush dc va bagati k sparti in seama...odata ce stiti k exista programu de afk...pentru gt se primeste 99 orcum nu se poate dovedi niciodata clar asta nici din log...si nu mai faceti pe nevinovati k nu aveti programu de afk.. pt k il au multi.. si app au sarit de fund in sus cei care sunt full de programe :)) si au acest program....sper sa rezolvati si problema asta... Cel mai curat dintre pamanteni unde era, Cum de nu neam dat seama pina acum.... pfff ce greseala am putu face :)))):comp1: :error: Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan77 Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 tare, no comment... bv ija pt asta faci sectiunea 21 b sau c d e fg h etc :) ce navem voie sa folosim de la asta? ca nu e elite :)) Scholl lai testat cum merge? se blocheaza ceva?:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juny Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 Adresa nu va dau va cautati singuri .. e foarte aproape:) la-ti descoperit si pe asta.... http://www.youtube.com/watch?v=TJbDi5gglzQ mersi de ajutor :))..sa nu mai zica lumea ca nu exista asa ceva :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juny Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 np...degeaba razi ,ca, sunt alte programe ajutatoare care nici nuti trece prin minte... i`mi imaginez..dar incet,incet poate mai scapam si noi de ele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxx^ Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Cel mai curat dintre pamanteni unde era, Cum de nu neam dat seama pina acum.... pfff ce greseala am putu face :)))):comp1: :error: obositule cate suspenduri am primit eu pentru hack...toti roboti de 1 rr vorbesc...sau mai bine zis lingaii :-> dak nu sti cu ce se mananca jocu asta mai bine taci si lasa pe alti sa vorbeasca....sagetutzo....voi nu ati auzit niciodata de prog de afk robotilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan77 Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 obositule cate suspenduri am primit eu pentru hack...toti roboti de 1 rr vorbesc...sau mai bine zis lingaii :-> dak nu sti cu ce se mananca jocu asta mai bine taci si lasa pe alti sa vorbeasca....sagetutzo....voi nu ati auzit niciodata de prog de afk robotilor Sti care e treaba, cand o sa fii tu la plangeri cu SS de 99 o sa rad si o sati aduc aminte... oricum nu trebuie sa folosesti un program sa iei 99, doar simplu sa joci :)) ca lagu e speed, macro e exploit etc... deci doar sa fii on:) au baietii grija de tine!! :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: Si mai dute la status sa vezi cate rr au aia de care vb.... si cate vechime pe link, plus ca cred ca sunt dintre putinii care tot strig aici ca nu se respecta regulamentu de catre admini:) tu cui iei apararea adminilor? pai si cine e lingaul? nu cumva tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
misterio2o Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 daca nu ai "mici pile" in stafful adminilor degeaba sunt multe cazuri multe ss date din burta unul dintre ele dat pe caracteru meu dupa o plangere de tot rasu pe motivu unui cliker care nici nu il folosisem in momentul acela ,folositi toti cei care mau acuzat si sau batut cu pumnul in piept clikerul elite pe ultimul k6 sa vedeti cat timp rezistati on ,va zik eu ca va sare jocul din 10 in 10 min...da nah s-a gasit rosy(frumoasa din padurea adormita) sa ma acuze cu 5 poze amarate si nah i-a reusit,ea care are 200 de rr si doarme de rupe randurile pe spoturi si e blindata de tot felul de programe :-j Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaserz Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 daca nu ai "mici pile" in stafful adminilor degeaba sunt multe cazuri multe ss date din burta unul dintre ele dat pe caracteru meu dupa o plangere de tot rasu pe motivu unui cliker care nici nu il folosisem in momentul acela ,folositi toti cei care mau acuzat si sau batut cu pumnul in piept clikerul elite pe ultimul k6 sa vedeti cat timp rezistati on ,va zik eu ca va sare jocul din 10 in 10 min...da nah s-a gasit rosy(frumoasa din padurea adormita) sa ma acuze cu 5 poze amarate si nah i-a reusit,ea care are 200 de rr si doarme de rupe randurile pe spoturi si e blindata de tot felul de programe :-j acum ti se potriveste "WHY SO SERIOUS?" :rofl1: :rofl1: ideea e ca ti-ai luat-o pe barba ta,de lene sa mergi 1 minut.nu ai luat suspend pe printurile lui Rosy ci pe loguri ,cu alea nu ai cum sa o dai la intoarsa :bananadance2: Why so SERIOUS? :ceuameni: @ontopic , are mare dreptate schoolofdj ,hack`uri apar tot mai multe,jocul e din ce in ce mai vechi si implicit sunt mai multe "portite" care iti permit exploatarea lui in diferite moduri.ideea e ca la programul de afk nu ai cum sa il opresti(cred eu),asa ca iti raman 2 posibilitati : 1: PK pe spot pe barba ta,e on sau nu e 2: iti iei si tu unul si ai terminat treaba :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juny Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 daca nu ai "mici pile" in stafful adminilor degeaba sunt multe cazuri multe ss date din burta unul dintre ele dat pe caracteru meu dupa o plangere de tot rasu pe motivu unui cliker care nici nu il folosisem in momentul acela ,folositi toti cei care mau acuzat si sau batut cu pumnul in piept clikerul elite pe ultimul k6 sa vedeti cat timp rezistati on ,va zik eu ca va sare jocul din 10 in 10 min...da nah s-a gasit rosy(frumoasa din padurea adormita) sa ma acuze cu 5 poze amarate si nah i-a reusit,ea care are 200 de rr si doarme de rupe randurile pe spoturi si e blindata de tot felul de programe :-j Eu nush dc a postat ea,mai ziceam dak te posta unu fara programe...dar ea si sady care sunt plini de programe de la inceputul db-ului :-j P.S:Cum am mai zis"Cand Sady statea on pe spot cu programu de afk,multi din noi nu stiam cu ce se mananca elite" Link to comment Share on other sites More sharing options...
misterio2o Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 acum ti se potriveste "WHY SO SERIOUS?" :rofl1: :rofl1: ideea e ca ti-ai luat-o pe barba ta,de lene sa mergi 1 minut.nu ai luat suspend pe printurile lui Rosy ci pe loguri ,cu alea nu ai cum sa o dai la intoarsa :bananadance2: Why so SERIOUS? :ceuameni: @ontopic , are mare dreptate schoolofdj ,hack`uri apar tot mai multe,jocul e din ce in ce mai vechi si implicit sunt mai multe "portite" care iti permit exploatarea lui in diferite moduri.ideea e ca la programul de afk nu ai cum sa il opresti(cred eu),asa ca iti raman 2 posibilitati : 1: PK pe spot pe barba ta,e on sau nu e 2: iti iei si tu unul si ai terminat treaba :tiphat: da am zburat pana la spot nici nush de ce am mai folosit si kalima si nu m-am teleportat direct :-j gandind logic si stiind ca noi cei din hh suntem vanati din toate pozitiile ma duceam exact in t2 unde statea URATENIA aia si aruncam kalima dupa care foloseam gt stiind ca is si pe penultimu k6??comic ,mai mult de cat atat stiam 100% ca sunt urmarit de cei din honey pt a-mi da ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juny Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 acum ti se potriveste "WHY SO SERIOUS?" :rofl1: :rofl1: ideea e ca ti-ai luat-o pe barba ta,de lene sa mergi 1 minut.nu ai luat suspend pe printurile lui Rosy ci pe loguri ,cu alea nu ai cum sa o dai la intoarsa :bananadance2: Why so SERIOUS? :ceuameni: @ontopic , are mare dreptate schoolofdj ,hack`uri apar tot mai multe,jocul e din ce in ce mai vechi si implicit sunt mai multe "portite" care iti permit exploatarea lui in diferite moduri.ideea e ca la programul de afk nu ai cum sa il opresti(cred eu),asa ca iti raman 2 posibilitati : 1: PK pe spot pe barba ta,e on sau nu e 2: iti iei si tu unul si ai terminat treaba :tiphat: U chiar nu intelegi ca acest program il poti seta pt a face print cand i`ti da cineva pk pe spot :-?...deci nici asa nu poti sa iei spotu.Acel spot v`a ramane pe veci la ei..sau dak ai norocu sa fie plecat de aks..asta e singura solutie,sau nu aude cand incepe sa`i sune pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konvict Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 acum ti se potriveste "WHY SO SERIOUS?" :rofl1: :rofl1: ideea e ca ti-ai luat-o pe barba ta,de lene sa mergi 1 minut.nu ai luat suspend pe printurile lui Rosy ci pe loguri ,cu alea nu ai cum sa o dai la intoarsa :bananadance2: Why so SERIOUS? :ceuameni: @ontopic , are mare dreptate schoolofdj ,hack`uri apar tot mai multe,jocul e din ce in ce mai vechi si implicit sunt mai multe "portite" care iti permit exploatarea lui in diferite moduri.ideea e ca la programul de afk nu ai cum sa il opresti(cred eu),asa ca iti raman 2 posibilitati : 1: PK pe spot pe barba ta,e on sau nu e 2: iti iei si tu unul si ai terminat treaba :tiphat: se face print automat cand scade iata la 0, deci iei ss 100% chiar daca e on, chiar daca e afk de ore bune :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaserz Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 mnoh,iei 5 zile,iei spotu si "mori" tu pe el si gata, nu inteleg ce dramatizati atata. cat despre tine misterioo,nu am nimic personal cu tine dar ma uimeste ipocrizia ta,adica dupa ce oamenii iti spun ca din loguri reiese ca ai folosit //gt si ca ai ajuns in 5 secunde ,atunci ce mama dracu te mai dai "mironosita"?.accepta-ti suspendul,l-ai luat pe buna dreptate,pacat de atata munca sa te "pisi" pe ea de lene.si nu puteai da //gt din tarkan din cate am inteles,tre sa fii pe harta unde dai //gt,dar probabil ca stii foarte bine asta,asa ca ciocu mic si fii barbat :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juny Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 mnoh,iei 5 zile,iei spotu si "mori" tu pe el si gata, nu inteleg ce dramatizati atata. cat despre tine misterioo,nu am nimic personal cu tine dar ma uimeste ipocrizia ta,adica dupa ce oamenii iti spun ca din loguri reiese ca ai folosit //gt si ca ai ajuns in 5 secunde ,atunci ce mama dracu te mai dai "mironosita"?.accepta-ti suspendul,l-ai luat pe buna dreptate,pacat de atata munca sa te "pisi" pe ea de lene.si nu puteai da //gt din tarkan din cate am inteles,tre sa fii pe harta unde dai //gt,dar probabil ca stii foarte bine asta,asa ca ciocu mic si fii barbat :tiphat: Poi da..dar eu mor pe el stand in fata pc-ului,cand altii stau pe el si rup patu cu somnu..Poi cum ce dramatizez atat,dak altii fac tam-tam pt elite,macro,//gt si alte porcarii(astea sunt numite hack-uri corect ?)..Atunci dc programul de afk nu este numit un hack,sau dc nu se face ceva ca sa nu mai fie folosit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Se rezolva daca se da rr la DB, daca nu intro luna maxim doua tot vor da, deja invazia de programe cu d/c a aparut ... 99 se da, urmeaza filtru pe IP si dupa logic rr DB ca mai joaca 100 de insi, daca mai joaca.... ai uitat un pas tipic LM. - se va inchide pagina de creare cont si apoi rr db :)) :)) asa pot sa fac si eu diverse afirmatii ca x sau y are speed , intelegi? fara dovezi insa nu valoreaza nimic , si la urma urmei ce sa blocheze adminii ? barfe?pe baza unor presupuneri sustinute doar de unii dintr-o anumite alianta? come on exista ma programu de afk. doar n-o fi lumea dobitoaca sa ti-l puna aici pe forum mura in gura sa-l iei si tu. nu? U chiar nu intelegi ca acest program il poti seta pt a face print cand i`ti da cineva pk pe spot :-?...deci nici asa nu poti sa iei spotu.Acel spot v`a ramane pe veci la ei..sau dak ai norocu sa fie plecat de aks..asta e singura solutie,sau nu aude cand incepe sa`i sune pc ti-as zice eu cum poti sa iei un spot, da se invata lumea dupa si nu mai pot sta afk eu in caz ca vreau sa ma reapuc :rofl2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juny Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 ti-as zice eu cum poti sa iei un spot, da se invata lumea dupa si nu mai pot sta afk eu in caz ca vreau sa ma reapuc :rofl2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Prutusica Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 va zic eu pe pm daca vreti sa stiti cum sa luati spotu cuiva care are programu de afk :)) ce penibil,una care a crescut 100 de reseturi cu program,posteaza pe altu :)) eu cand am avut un program de stat afk,am preferat sa stau treaz,ca nu as putea sa dorm si sa ma trezesc cand suna prostia aia,asa ca i-am dat si delete ca oricum imi era inutil :nanana: Link to comment Share on other sites More sharing options...
moldo1993 Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 daca stai cu programu afk poti zice ca nu ai jucat mu deloc:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan77 Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 cine mah Rosica si Sadi? iei sunt cei mai mari jucatori de mu nati vazut ce ochi au dupa ce sta on:))) si duopa ce ei au crescut cu programe mai si tipa ca ei sunt destepti ca stiu , ce stiti mah? sunteti nistye ratati fara pic de viata, niste gunoaie ale acestui joc, care alaturi de altii distrugeti serverul, asta e parerea mea. daca ai 100 de rr nu inseamana ca esti destept.... sau ca sti sa joci... Rosica cel putin e pe linga joc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHmania Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 cine mah Rosica si Sadi? iei sunt cei mai mari jucatori de mu nati vazut ce ochi au dupa ce sta on:))) si duopa ce ei au crescut cu programe mai si tipa ca ei sunt destepti ca stiu , ce stiti mah? sunteti nistye ratati fara pic de viata, niste gunoaie ale acestui joc, care alaturi de altii distrugeti serverul, asta e parerea mea. daca ai 100 de rr nu inseamana ca esti destept.... sau ca sti sa joci... Rosica cel putin e pe linga joc... Nu am nimic personal cu tine sau cu altcineva, dar nu crezi ca mai bine ai veni cu o solutie ca sa rezolvam problema asta? tot prostu stie sa critice si sa arate cu degetul. Toti sustineti ca jucati de placere si pentru distractie, dar defapt nu sunteti cu nimic mai buni ( o demonstrati prin reply-uri de genul acesta ). Sincer mi se rupe ca x sau y are program de afk sau nu. Nu suntem la concurs, iar daca vrei sa faci preluare, poti ! Pe deasupra la exp acutala singura solutie sa faci full este sa stai on 24/24 ... u do that ! @misterio : da-o draq de treaba...ai fost prins cu matza in sac si ai luat 99. nu mai fa pe nevinovatul pe tot forumul ca nu impresionezi pe nimeni ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan77 Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Nu am nimic personal cu tine sau cu altcineva, dar nu crezi ca mai bine ai veni cu o solutie ca sa rezolvam problema asta? tot prostu stie sa critice si sa arate cu degetul. Toti sustineti ca jucati de placere si pentru distractie, dar defapt nu sunteti cu nimic mai buni ( o demonstrati prin reply-uri de genul acesta ). Solutia e simpla e veche antica si o aplica toti pe alte servere.... Mu Guard, se introduce un cod... ca in reclama de la tv aia cu "codu sursa" :) si nu trece... ce se intimpla daca apare o versiune nou? simplu se introduce codu si gata e treaba de hai sa zic cu bataie de 30 minute pentru un programel, asta daca chiar nu sti cum sa faci asta si citesti din "manualul de utilizare" :) Plus ca nu mai dau solutii, ele se stiu atat de jucatori cat si de stafful linkmania, dar din pacate nu se vrea blocarea elite, nu se vrea blocarea programului anti afk, a speed, a etc alte programe pentru ca, daca sar da rr db, fara programe nu sar mai face diferenta HH, Honey si restul guildelor... pentru cine nu stie si pe alt db s1 si s2 Rosy a dat primu rr, fiind elfa, in conditiile in care urmatorul pe lista avea lvl 300, dar nici atunci nici acum nu sau luat masuri... sa fie cam 4 ani de atunci? chiar nu au avut timp sa faca asta.... nau avut timp sa gaseasca un baiat destept in tot RDS care sa le spuna ce au de facut, hai sa fim seriosi, strigam noi aici si numa de curiozitate daca ar face ce zic eu acum, sar destepta:))) dar inca o data ma repet NU SE VREA! In curand o sa cer si eu 98 la fel ca altii, o sa stau la o bere cu ei si pe aici sa vad pina unde duce prostia pe acest server, o sa fiu uimit stiu... Si daca chiar vor sa afle cum se face o sa le fac un tread special ca la "invatati word online, pas cu pas" poate asa vor sti ce sa faca:)))) P.S. Joaca destui programatori mu si baieti destepti care ar reezolva aceste probleme.... si gratis... dar de ce sa nu dam 40 99 40 99 40 99 40 99 ca la 90 60 90 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHmania Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 au mai spus cativa moderatori (prin nush ce topicuri - nu am timp sa caut acum) sa avem rabdare .."se lucreaza". cat despre rr db... nu are rost. se vrea server pvp. din max de 500 de playeri (cati sunt pe s2) 200 sunt full, 150 nu stiu cu ce se mananca cs-ul (scuzati cacofonia). cand au sa fie 4 aliante full, care sa atace castelul constant mai zic. multi nu stiu cate sign se baga pentru o singura participare la cs (e o batalie si pe sign.. sa ai grija sa bagi suficient incat sa nu te scoata alianta rivala). Seturile , itemele de 380 inca sunt rare pe server... nu exista un set 380 F.O. daca privim din punctul asta de vedere, actualul db este cel mai frumos. Un rr db ar fi prematur... dar hai ca deviez de la subiect. probabil ca se vor gasi solutii si pentru blocarea anumitor programe, trebuie sa avem si noi putina rabdare. LE: cat despre cei are si dau 98, dupa parerea mea e un "trend" care o sa treaca.. (daca nu mai vrei sa intrii pe mu.. nu mai intrii si gata) Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 :))..asta`i tare..oricum ma gandeam si eu la o chestie..se poate sa fie cea de care zici u :> nu e :P cine mah Rosica si Sadi? iei sunt cei mai mari jucatori de mu nati vazut ce ochi au dupa ce sta on:))) si duopa ce ei au crescut cu programe mai si tipa ca ei sunt destepti ca stiu , ce stiti mah? sunteti nistye ratati fara pic de viata, niste gunoaie ale acestui joc, care alaturi de altii distrugeti serverul, asta e parerea mea. daca ai 100 de rr nu inseamana ca esti destept.... sau ca sti sa joci... Rosica cel putin e pe linga joc... nu ma asteptam la tine sa ai stilul asta de a posta :) Solutia e simpla e veche antica si o aplica toti pe alte servere.... Mu Guard, se introduce un cod... ca in reclama de la tv aia cu "codu sursa" :) si nu trece... ce se intimpla daca apare o versiune nou? simplu se introduce codu si gata e treaba de hai sa zic cu bataie de 30 minute pentru un programel, asta daca chiar nu sti cum sa faci asta si citesti din "manualul de utilizare" :) Plus ca nu mai dau solutii, ele se stiu atat de jucatori cat si de stafful linkmania, dar din pacate nu se vrea blocarea elite, nu se vrea blocarea programului anti afk, a speed, a etc alte programe pentru ca, daca sar da rr db, fara programe nu sar mai face diferenta HH, Honey si restul guildelor... pentru cine nu stie si pe alt db s1 si s2 Rosy a dat primu rr, fiind elfa, in conditiile in care urmatorul pe lista avea lvl 300, dar nici atunci nici acum nu sau luat masuri... sa fie cam 4 ani de atunci? chiar nu au avut timp sa faca asta.... nau avut timp sa gaseasca un baiat destept in tot RDS care sa le spuna ce au de facut, hai sa fim seriosi, strigam noi aici si numa de curiozitate daca ar face ce zic eu acum, sar destepta:))) dar inca o data ma repet NU SE VREA! In curand o sa cer si eu 98 la fel ca altii, o sa stau la o bere cu ei si pe aici sa vad pina unde duce prostia pe acest server, o sa fiu uimit stiu... Si daca chiar vor sa afle cum se face o sa le fac un tread special ca la "invatati word online, pas cu pas" poate asa vor sti ce sa faca:)))) P.S. Joaca destui programatori mu si baieti destepti care ar reezolva aceste probleme.... si gratis... dar de ce sa nu dam 40 99 40 99 40 99 40 99 ca la 90 60 90 :) aici sunt de acord cu tine, insa nu in totalitate. daca stii pe cineva care se pricepe, da-mi un pm si poate facem noi ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necaz Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Programul de afk nu va fi niciodata blocat datorita faptului ca este facut de catre userii care joaca pe acest server si se poate modifica la orice ora foarte rapid ( intrebati-l pe Old_Bk). In plus, programul de afk poate sa nu fie injectat in joc si atunci cu greu se poate opri. Singura varianta este sa faceti serverul PVP in totalitate si atunci nu va mai conta daca cineva foloseste programul de afk. Link to comment Share on other sites More sharing options...