Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Juny

Cum rezolvam si noi acest program ?

Recommended Posts

Posted

Deci vad..ca faza cu //gt se poate rezolva...as vrea sa va rog sa gasiti o rezolvare si la programu de afk(pentru cei care nu stiu,acest program este setat pentru a`ti suna pc-ul atunci cand te intreaba de afk,cand nu mai iei xp,este setat chiar si pentru a face print in momentul ce`ti da pk pe spot).Mie nu mi se pare corect,ca eu sa stau 12 ore in fata pc-ului sa nu pierd spotu,iar x,y sa`si dea drumu la programel,se baga la nani si este egal cu mine.

P.S: Sunt curios ce raspuns v-a da un admin aici dontknow.gif

Posted

pai si vrei sa te credem pe cuvant ca exista asa ceva? pana nu vad dovezi eu nu cred

Posted

pai si vrei sa te credem pe cuvant ca exista asa ceva? pana nu vad dovezi eu nu cred

21.gif..nu am de unde sa va aduc dovezi concrete..esti unu dintre ei de nu crezi sau ce ?

Posted

Sa dai search pe www.google.ro program anti afk

Da exista asemenea programe si ele pot fi blocate cred si sper doar cu un Mu Guard bun,care sa nu te lase sa intri in Launcher daca le ai activate

Posted

Sa dai search pe www.google.ro program anti afk

Da exista asemenea programe si ele pot fi blocate cred si sper doar cu un Mu Guard bun,care sa nu te lase sa intri in Launcher daca le ai activate

Uite si primu om care stie despre ce vorbesc :D

Posted

Clicker Elite hmm se poate bloca usor trebuie doar sa face rost de blocul de memorie si sa il bagam in launcher

Am auzit si eu ca e usor..dar se pare ca cei din stafu LM le e greu sa rezolve aceasta treaba

Posted

GUI Ellite - 0040E290 >E8 2B 61 00 00 E9 17 FE FF FF CC CC 68 50 CB 40 00 64 FF 35 00 00 00 00 8B 44 24 10 89 6C 24 10

Dar banuiesc ca si Dragos stie sa faca asta...

Posted

pai undes programele de care zici posteaza aici sa le vedem si noi am auzit zvonuri sa fie adevarat ca exista aceste programe? :dontknow:

normal ca exista, vb cu BughyBGY ca doar nu sta on 24/7 in devias sa adune gemstone :))

doar cu un mu guard bun potzi sa scapi de ele...mas indoi sa se rez curan sau chiar deloc :))

programul anti afk nu il poti bloca cu mu guard.

Posted

Usor o fii,nimeni na zis ca e greu sa faci treaba asta,dar cine sa o faca?

Administratorul?(n-ai sa vezi)

Restul adminilor au acces doar la cateva chestii cum ar fii moderatu forumului,cateva comenzi in joc,o sectiunea de forum unde discuta intre ei si asta ar fii tot,asteaptate la close topic pe motivul "sa mai discutat,o sa se rezolve".

Chiar si cei despre care am discutat au doar cateva comenzi,nici de alea nu sunt in stare,m-am uitat in arhiva de curiozitate si sunt si acum cateva plangeri nerezolvate motiv (o sa se verifice logourile) si verificate au fost.

Respect pentru cine isi face treaba restu' dativa demisia si apucati-va de solitare.

Posted

normal ca exista, vb cu BughyBGY ca doar nu sta on 24/7 in devias sa adune gemstone :))

programul anti afk nu il poti bloca cu mu guard.

:)) asa e hdd :>..si nu e singuru stai lin mai stiu multi altii :D

Posted

Nu stiu oameni buni, dar au devenit prea de tot programele astea. Una e sa te ajute sa dai cu lanturile ( pentru DL) sau sa nu ti mana pe mouse, dar sa iti culeaga de pe jos, sa iti faca si de mancare, e cam prea mult. + nu inteleg de ce il tot folositi, pana la GUI asta nu erau programe de click care nu te lasau cu 40 de zile ss? Acum si cu faimosul /gt, ca este greu sa mergi pe jos pana pe spot, te dor aripioarele.

In legatura cu blocarea gui-ului, hai cu egalarea, cred ca este mai usor sa dai ss 40 de zile, dar daca tot nu este agreat, hai sa-l scoatem cu totul din peisaj -_-

Posted

:)) asa e hdd :>..si nu e singuru stai lin mai stiu multi altii :D

stiu ca sunt mai multi, odata ce a ajuns acel program inafara aliantei lor dar el a fost primul care mi-a venit in minte :))

Posted

Deci vad..ca faza cu //gt se poate rezolva...

dontknow.gif

Daca ti se pare rezolvare treaba cu //gt functie a , si numai a clikerului Gui Elite, pentru care este specificat clar in regulament ca se da 40... nu 99 atunci poti crede ca se va rezolva si cu programul ala.

Fa lista cu cei care sti tu cal are... si miine toti au 99 caci la MAdN (CC al PCR) a adminilor asa se decide...

Deci macro e Hack, iar Hackul e macro, acum depinde in ce tabara te afli, aia "agreata de admini" sau in cealalta "prostimea" ...

Posted

Daca ti se pare rezolvare treaba cu //gt functie a , si numai a clikerului Gui Elite, pentru care este specificat clar in regulament ca se da 40... nu 99 atunci poti crede ca se va rezolva si cu programul ala.

Fa lista cu cei care sti tu cal are... si miine toti au 99 caci la MAdN (CC al PCR) a adminilor asa se decide...

Deci macro e Hack, iar Hackul e macro, acum depinde in ce tabara te afli, aia "agreata de admini" sau in cealalta "prostimea" ...

Dak incep sa`i insir ..e lista cam mare.:)))...si oricum nu`i insir...eu vreau doar sa se rezolve acest prgramel...nu se le dau 99 la x si y..ca nu ma incanta cu nimik ca v`a lua x,y 99.Dak v`a lua 99 i`si face alt cont si`l creste cu acelasi program..deci ce a rez :-??Eu vreau sa scapam de programe nu de playeri..ca nu vreau sa ramanem din 300 ,50 pe sv :-s

Posted

Se rezolva daca se da rr la DB, daca nu intro luna maxim doua tot vor da, deja invazia de programe cu d/c a aparut ... 99 se da, urmeaza filtru pe IP si dupa logic rr DB ca mai joaca 100 de insi, daca mai joaca....

Guest bogdan87
Posted

Se rezolva daca se da rr la DB, daca nu intro luna maxim doua tot vor da, deja invazia de programe cu d/c a aparut ... 99 se da, urmeaza filtru pe IP si dupa logic rr DB ca mai joaca 100 de insi, daca mai joaca....

rr db?=)) nu o sa vedem prea curand asa ceva

e ses 2 nu e 97 D cand faci full caracterul si nu mai ai ce sa faci :tiphat:

Posted

rr db?=)) nu o sa vedem prea curand asa ceva

e ses 2 nu e 97 D cand faci full caracterul si nu mai ai ce sa faci :tiphat:

cioby omu zice bine..u nu vezi ca nu are ce sa le faca la cei ce tot dau d.c ?...u nu vezi ca acesti"hackeri" i`si bat joc de staful lm ?:D

Posted

21.gif..nu am de unde sa va aduc dovezi concrete..esti unu dintre ei de nu crezi sau ce ?

:))

asa pot sa fac si eu diverse afirmatii ca x sau y are speed , intelegi?

fara dovezi insa nu valoreaza nimic , si la urma urmei ce sa blocheze adminii ? barfe?pe baza unor presupuneri sustinute doar de unii dintr-o anumite alianta? come on

Posted

:))

asa pot sa fac si eu diverse afirmatii ca x sau y are speed , intelegi?

fara dovezi insa nu valoreaza nimic , si la urma urmei ce sa blocheze adminii ? barfe?pe baza unor presupuneri sustinute doar de unii dintr-o anumite alianta? come on

Eu nu am postat aici sa i`a careva 99,doar sa se faca ceva sa scapam de program...si nu`mi zice tu mie ca nu exista..dovezi n`am de unde sa aduc dak nu am programu si nush cum ai putea u sa`mi aduci dovezi dak nu ai avea acest program...speedu se vede dak filmezi..acest program dak mergi la preluare si`ti rasp un min 3...te gandesti ca nu era la pc sau ca nu a vrut sa raspunda...dar zi`mi si mie oare dc cand merg la preluare,salut,intreb ce face lumea..si nici un raspuns,iar cand icep sa scriu "nick afk?"...La a doua intrebare mi se raspunde printr`un simplu "space" :-??.. app zi`mi cine esti macar sa stiu dak est unu dintre ei sa nu`mi mai bat capu cu tineviolent1.gif

Posted

te dai lovit de programele domnu Juny?

uiti cum ti'ai petrecut viata pe ultimul k6 pana acum? :nanana:

Cum..explica`mi ca nu intelg :-??ti se pare ca n`am stat on pe spot sau ce ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...