Jump to content
NaturalHigh

13 aprilie 2036- Ziua in care Pamantul poate sa dispara

Recommended Posts

Posted

Va aud pe toti cu fake fake fake,poate "fake" e chestia cu 2012 2006 2001 etc etc dar asta chiar se poate intampla si totusi nu cred ca se va intampla din cauza evolutiei tehnologiei.Cum a spus bunny o sa avem tanculete spatiale si piu piu pa asteroid.

Guest SherkaN
Posted

Eu cred ca pana in 2036 pamantul va fi secatuit de orice fel de tehnologie,si va fi doar desert,putin imi pasa ca va veni asteroidul numit dupa un zeu sa ne distruga cand deja o sa fim distrusi.

Say whot ? suntem prin 2011 ... ar mai fi dupa matematica mea vreo 25 de ani, cam ce crezi ca se poate intampla in astia 25 de ani in afara ca o sa avem iphone 201 , vom vindeca sida si canceru` dar vom muri de altele mai nasoale ca deh ... asa e astia sm3k3ri, ale dreacu boli stiu cand sa apara, o sa avem un bmw combinat cu dacia pa sistem, si 3 zile doliu` mondial ca a murit bill gates.

PS : aia cu desertu` e tare :))

Posted

Eu cred ca pana in 2036 pamantul va fi secatuit de orice fel de tehnologie,si va fi doar desert,putin imi pasa ca va veni asteroidul numit dupa un zeu sa ne distruga cand deja o sa fim distrusi.

Da frate, e asa naspaaa pfuu..

Andrei, dupa cum pui virgulele se vede ca nu ai trecut in viata ta pe la scoala. Citisi si tu 3 vrajeli pe net si vi si ne besi noua aici pe forum.

Din titlu se vede ca e o stire doar pentru a speria oamenii tampiti, "poate" sau "poate nu".

Posted

scenarii sunt cu zecile, pareri sunt cu sutele, nebuni sunt cu miile, dar realitatea e doar 1 singura: viitorul este inca necunoscut, indiferent cat se discuta pe tema disparitiei pamantului... :tiphat:

Posted

Da frate, e asa naspaaa pfuu..

Andrei, dupa cum pui virgulele se vede ca nu ai trecut in viata ta pe la scoala. Citisi si tu 3 vrajeli pe net si vi si ne besi noua aici pe forum.

Din titlu se vede ca e o stire doar pentru a speria oamenii tampiti, "poate" sau "poate nu".

Eu nu am trecut deloc pe la scoala ma? Macar eu nu-mi petrec 90% din zi pe mess si pe linkmania vorbind ca un roman spurcat,ca doar asa sunteti toti.

Coincidenta consta in sansa,deci exista o sansa sau mai multe sa se intample asa ceva cu adevarat,poate chiar mai devreme.

3 vrajeli pe net asa-i? Poate asta inseamna viata ta,dar ceea ce zic eu este o opinie si o parere generala..

Guest SherkaN
Posted

Eu nu am trecut deloc pe la scoala ma? Macar eu nu-mi petrec 90% din zi pe mess si pe linkmania vorbind ca un roman spurcat,ca doar asa sunteti toti.

Coincidenta consta in sansa,deci exista o sansa sau mai multe sa se intample asa ceva cu adevarat,poate chiar mai devreme.

3 vrajeli pe net asa-i? Poate asta inseamna viata ta,dar ceea ce zic eu este o opinie si o parere generala..

Pai si ce cauti pe LM mai mondenule care esti un luceafar ce se bucura de viata ca un orb de intuneric ? Auzi ... "poate asa inseamna viata ta" 3 vrajeli pe net, voi astia de va rupeti coatele de birou si dejtele la tastatura da` o ardeti p-aia cu "no liferi" :)))

Posted

deci in 2036 ne dam duhu. pai eu cred ca stiu de ce. intai era 2012, iar 2036 = 2012+12+12, deci cred ca ce va fi in 2036 va fi de 3 ori mai rau decat ce trebuie sa fie in 2012 :o !!! deci clar, in 2012 nu murim, da' sigur se intampla ceva de 3 ori mai lejer decat moartea... probabil ne rupem vreun picior, sau vreo mana sau poate facem sex neprotejat :o (orice ar fi, sa folositi prezervative)

ot: hac, parerea mea, este ca daca punem botu' la orice poveste de genul asta, suntem cam... creduli, naivi. noi o sa fim ultimii care o sa aflam daca si cand o sa ne loveasca un asteroid (noi fiind astia, taranii de rand sa zic asa). si oricum, nu v-ati uitat si voi la armageddon*? sigur gasesc americanii vreo 2-3 petrolisti/mineri/astronauti/tatici/actor/sexy/chuck norris ca sa ii trimita pe asteroid or whatever e ala (mereu le incurc)

Guest WhiteSword
Posted

Pacat .. vroiam sa vina prin 2100 sa nu apuc zilele alea :crybaby:

Oh .. doar aberatii ... adica :-?? Poate o fi un sambure de adevar . Poate savantii rusi chiar au dreptate dar :dontknow: cine stie ...

Guest alexandra56
Posted

nu prea cred yo asa ceva.....asa poate a visat ala seara si se trezeste din somn si gata stire de ultima oara.........

Posted

Dar cu 2012 cum ramane ?

ON: Hmm slabe sanse..

Ramane, pentru ca predictiile de care vorbiti toti n-au fost facute de o singura persoana sau de un singur grup, ca sa spuneti ca-s nehotarati. Fiecare vine cu versiunea sa. Mie mi-e frica totusi de 2054, simt ca ceva rau se va intampla cam pe atunci. :>

Guest NightWishMaster
Posted

Asa repede? 2036? Voi avea 49 de ani si nu voi apuca sa vad si eu pe Dinamo in Chamipons League :(

Acum la modul serios, daca intr-adevar in urma unor calcule se va ajunge la concluzia ca sfarsitul lumii e iminent la data X, acest anunt va fi facut public?

Posted

Asa repede? 2036? Voi avea 49 de ani si nu voi apuca sa vad si eu pe Dinamo in Chamipons League :(

Acum la modul serios, daca intr-adevar in urma unor calcule se va ajunge la concluzia ca sfarsitul lumii e iminent la data X, acest anunt va fi facut public?

Se poate sa se faca public, deja s-a ajuns ca in povestea cu Petrica si lupul. Nu mai are incredere lumea in datele astea dupa zeci de profetii ratate.

Posted

haha, ce amuzant esti tu, da-mi un bip cand face stOAIA mai mult de 2 puncte in grupe

edit: cat despre stire, nu prea am incredere in chestiile astea, macar sa nu mor fara sa fi luat permisul de condus :D

Posted

# Ah, iar murim, oh well.... c'est la vie !

# De foarte putin timp traim ca specie sau ca fiinte ,toti de pe Terra, evenimente catastrofice se petrec la intervale mari de timp , vezi istoria. Asadar, sa se intample ceva in viitorul apropiat e putin probabil.

Posted

Se poate sa se faca public, deja s-a ajuns ca in povestea cu Petrica si lupul. Nu mai are incredere lumea in datele astea dupa zeci de profetii ratate.

Si pe data de 1997, 1982, 1919, 1910 au fost tot profetii? Eu nu cred.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...