Dropkillerz Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Taxa de un cent pe litru destinata Fondului Special pentru Produse Petroliere a fost abolita. In consecinta, Rompetrol a anuntat ca de marti va ieftini benzina si motorina cu 0,03 lei/litru. Petrom va aplica o ieftinire de 0,04 lei/litru. "Rompetrol Downstream va reduce de maine, 25 ianuarie, preturile de referinta la carburantii comercializati cu 0,03 lei/litru, ca urmare a eliminarii de vineri, 21 ianuarie, a taxei de 1 cent USD/litru aferenta Fondului Special pentru Produse Petroliere", a precizat compania Rompetrol. La scurt timp, oficialii Petrom au confirmat la randul lor ieftinirea de 0,04 lei pe litru de carburant. Ministerul Economiei a instiintat rafinaria Petromidia in legatura cu prescrierea datoriei fostei Companii Romane de Petrol. Ca urmare, platile catre FSPP (Fondul Special pentru Produse Petroliere) vor fi sistate. Valoarea taxei nu trebuie sa se mai reflecte in pretul carburantilor, precizeaza Ministerul Economiei. Prin intermediul acestei taxe s-a dorit achitarea datoriilor fostei Companii Romane de Petrol, in valoare de 650 de milioane de dolari. Taxa s-a aplicat de la 1 ianuarie 2001 pentru combustibilii din Romania, iar din 2005 s-a regasit si in pretul celor exportati. sursa:manager.ro
Guest SherkaN Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 3 bani ... dar tot e ceva .. decat deloc.
DivinE Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 E prea putin..sa speram ca o s o scada fara sa mai protestam..
Guest bogdanel.rebirth Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 (edited) ) Cum face Boc? " Uraaaa am facut 5 cm de autostrada " )) Asa fac si astia .. ieftinesc cu 3 bani benzina de parca au ieftinit-o cu 50 de bani ... anyway -_- @ Lucian - bine zis Edited January 25, 2011 by bogdanel.rebirth
Cristi-MG- Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 pacat ca asta era o taxa impusa de stat , deci nu s-a ieftinit din proprie initiativa :) si nici nu e vr-un gand ca se v-a ieftini
Lucian Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 datorita voua s-a ieftinit ati realizat ceva VICTORIEEEEEEEEEE de fapt v-a aruncat un os sa fiti si voi multumiti, ca i-ati gadilat putin in talpa si nu le-a placut
Guest Music@Steam Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 s'a ieftinit ma mir... era 5 lei benzina (50 mii lei vechi) deasta mergea lumea pe jos :right: pacat ca unii nu duc lipsa de nimic si nu isi dau seama :cool2: :dance: :dance:
acelasi_bandit Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 hai ca s-a ieftinit foarte mult ..daca se va ieftini cu 50 bani va fi ceva realizabil(protestul vostru)
marius_truckerfan Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Am trecut azi pe langa niste benzinarii. Am uitat in schimb sa ma uit la Petrom, ca acolo observam diferentele, daca exista. OMV : 95 = 5.30 100 = 5.70 La diesel nu m-am uitat exact, dar nu era sub 5 nimic. Mol : 95 = 5.05 D = 4.95 Lukoil : Lukoil premium sau cum naiba e aia : 5.03 La diesel din nou n-am apucat sa vad prea bine, 4.90 si ceva
Parazitu' Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 da frate..incrdibil..o scumpesc cu 5 lei si pe urma o ieftinesc cu 0.1 bani. asta da progres :-j .
Razvan Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 da frate..incrdibil..o scumpesc cu 5 lei si pe urma o ieftinesc cu 0.1 bani. asta da progres :-j . asta e doar asa, sa isi bata joc de ei ..
Parazitu' Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 asta e doar asa, sa isi bata joc de ei .. sunt de acord cu tine. :) e nesimtire curata.. ce ieftinire e asta ma? 0.01? pai hai sa facem un calcul.ar veni la 100 litri 1 leu :) ieftinire smechera ajunge de 2 paini la 2 plinuri ;) tot e bun
Miu Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Totusi este un lucru bun ca au scazut si nu au marit iar. Chiar era cazul. Speram sa vina ieftiniri mai consistente.
bunny Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Asta numesti tu ieftinire? Asta mai mult a fost confirmare ca n-au de gand s-o mai scumpeasca. (pe moment) 3 bani, 3 BANI? Frate, cati dintre voi aveti 3 bani in casa? 3 monede a cate 1 ban? Doamne, de parca ai mai adauga inca un pixel la monitor...
heineken Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Doar ca sa isi bata joc de lume si sa arate ca au ieftinit benzina.. Pe langa faptul ca Romania este o tara care trebuie sa creasca , ei vin sa scumpeasca benzina /motorina si sa stoarca persoanele de bani .. :violent:
Dropkillerz Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 E vorba de 3 bani in cazul benzinei si 4 in cazul motorinei, bani care acopereau o asa zisa datorie desi era achitata de anul trecut. Chiar ma incanta ca aveti bani sa le dati, dati-le cat mai multi, asa v-ati obisnuit. E bun ca altii ies pentru 50 de centi desi au salar de 2000 sau 3000 de euro. Relativ pare putin, dar daca stai sa te gandesti, adunat, inseamna mult, dar se pare ca pentru unii nu. :) Nici unul din care ati postat aici nu ati iesit, dar va permiteti sa criticati, felicitari pentru atitudine, chiar vor fi schimbari majore daca o tineti asa. Mie la un peco mi-au schimbat 10 lei pentu 5 bani si cand i-am zis ca ar fi putut da asa, a zis ca si aia is bani. Asta este, fiecare cu parerea lui. :)
RammsteinWelt Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 sunt de acord cu tine. :) e nesimtire curata.. ce ieftinire e asta ma? 0.01? pai hai sa facem un calcul.ar veni la 100 litri 1 leu :) ieftinire smechera ajunge de 2 paini la 2 plinuri ;) tot e bun + ca la un 1L de benzina baga 200 ml de apa.
Lucian Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 E vorba de 3 bani in cazul benzinei si 4 in cazul motorinei, bani care acopereau o asa zisa datorie desi era achitata de anul trecut. Chiar ma incanta ca aveti bani sa le dati, dati-le cat mai multi, asa v-ati obisnuit. E bun ca altii ies pentru 50 de centi desi au salar de 2000 sau 3000 de euro. Relativ pare putin, dar daca stai sa te gandesti, adunat, inseamna mult, dar se pare ca pentru unii nu. :) Nici unul din care ati postat aici nu ati iesit, dar va permiteti sa criticati, felicitari pentru atitudine, chiar vor fi schimbari majore daca o tineti asa. Mie la un peco mi-au schimbat 10 lei pentu 5 bani si cand i-am zis ca ar fi putut da asa, a zis ca si aia is bani. Asta este, fiecare cu parerea lui. :) :rofl1: eram sigur ca o sa te simti lezat e bine ca le-a mers faza oricum, vad ca esti super mandru de tine
Cristian Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dupa ce au scumpit benzina cu aproape 5% pe durata anului 2010, acum au ieftinit 0.0001%... Dude, postati si voi stiri care chiar intereseaza, nu prostii de genul.
marius_truckerfan Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Pentru un om de rand nu inseamna nimic, sunt curios daca vor urma ieftiniri majore. @Cristian : Doar 5% ? Mai pune, din cate stiu eu e vreo 20%.
Dropkillerz Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 :rofl1: eram sigur ca o sa te simti lezat e bine ca le-a mers faza oricum, vad ca esti super mandru de tine Chiar deloc, crezi ce vrei, nu-mi pasa :) Apropo http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=398007
Guest Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Nesimtire cu caru' frate,cel macar 50 de bani...ce e 3 bani ? aia ii gasesti la orice sarac :|Decat de loc...pare bine ceva..
Dropkillerz Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Mai citeste o data stirea, acei 3 bani reprezentau o taxa impusa in 2001 , o taxa de solidaritate, desi acea datorie a fost platita anul trecut, acea taxa persita. :)
Guest koop Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 da-o-n peste de ieftinire de 0.03. nu asta e problema aici. si daca o ieftinesc cu 0.50 asta nu inseamna ca sterg cu buretele toti anii in care benzina a fost scumpa DEGEABA... cred ca o ieftinire enorma din partea statului ar putea macar sa compenseze. .. da stiu, nu e posibil s-o ieftinesti cu foaaaarte mult.. dar ar fi frumos daca asta s-ar incerca. stiti cum e treaba in targ, ceri 200 ron pe-o pereche de adidasi ca sa ti se ofere 150, suma pe care tu o cautai de la inceput.