Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bann3r

Conturi golite

Recommended Posts

Posted

Ce sugestii ati avea voi pentru a-l pedepsi pe respectivul? Sincer acum...in afara de a-i suspenda caracterul de joc si cel de forum, la ce anume credeti ca am mai putea recurge? Sa ne ducem peste el in casa sa-l batem n-avem de gand.

Posted

Ce sugestii ati avea voi pentru a-l pedepsi pe respectivul? Sincer acum...in afara de a-i suspenda caracterul de joc si cel de forum, la ce anume credeti ca am mai putea recurge? Sa ne ducem peste el in casa sa-l batem n-avem de gand.

cum s-a zis si mai sus , mai are 2 conturi full care nu sunt blocate

iar daca tot nu se potoleste puteti incerca sa filtrati range-urile pe care intra mai des bineinteles daca nu sunt multe persoane pe acel range

Guest CeausescuPresedinte
Posted

cum se face ca itemele mele sunt la barosanu (unele) si altele cred ca imprastiate prin hh :happy1:

acuma o sa apari si o sa'mi spui ca defapt vecinu tau a facut trade cu barosanu :photo:

daca se poate vreau sa se faca , ca si in cazul lui spk ... sa dati delete la itemele mele , daca se poate pm pentru informati :tiphat:

Posted

cum a zis si alex.....si daca ce zice liquid e adevarat........u ce zici bny?merita ss toate acc pe care sa conectat?

si da ....filtru pe clasa...cum a zis si eminecu.....te chinui 1 an de zile sa faci 1 bk full iteme....si te trezesti peste noapte in fundu gol nu crezi ca e mai grav in comparatie cu 97d cand se dadea d/c...acolo pierdeai 1 spot...dal dracu...e 1 spot ...aici e munca timp de 1 an si.

parerea mea filtru pe clasa ce reiese din acele loguri :tiphat:

Posted

cum se face ca itemele mele sunt la barosanu (unele) si altele cred ca imprastiate prin hh :happy1:

acuma o sa apari si o sa'mi spui ca defapt vecinu tau a facut trade cu barosanu :photo:

daca se poate vreau sa se faca , ca si in cazul lui spk ... sa dati delete la itemele mele , daca se poate pm pentru informati :tiphat:

era prea frumos BB`u ala al tau si de aia te`au golit :))

Guest GunitHH
Posted

ia zi`mi si mie bunny ce clasa de ip e aia din care facem parte amandoi ?

Posted

boom , atata timp cat bny adica cineva din staff a zis clar cine e responsabil le ce ne mai ascundem dupa tufis ?

pentru ca deranjez dom'ne cand spun verde in fata. :D de acum voi vorbi in parabole si ghici ciuperca ce-i; voi face pe ghicitorul in astre si cititorul in palma. intr-un cuvant voi deveni un altcineva dar voi ramane acelasi eu, mereu altul :D ce zici de asta? :D

Dute dracului de tampit , intru pe un joc sa ma distrez , acum tre sa-mi fie frica ca dupa 1 an de zile de munca sa intre unu sa-mi distruga munca si cine ce stie ce conturi dupa mail a-mi fura, e vb de furt. uni au facturi la utlitare care le platesc prin internet, crezi ca e mare lucru sa nu apara probleme?. intr-o saptamana auzim de carduri clonate cine stie, si direct raspunzatori ar fi cei din stafu lnkmania ca tolereaza asemenea comportament,si nu previn asemenea situati

Este vb de furt indiferent sub ce forma este savarsit, se sanctioneaza ca atare .

+1

au mai fost infractori de genul asta, care au facut mult mai putine pe versiunile precedente, si s-a soldat cu filtrarea intregului judet constanta din cate stiu. filtrele s-au scos la inceputul s1 din cate imi aduc aminte. filtrati intregul sat de unde navigheaza Hackerimea Sa si gata. mare smecherie. cu 50 de jucatori in plus sau in minus, tot aia e (avand in vedere ca se duc cam 50 in 2 luni ca-i suspendati pentru macrobot) nu?

Posted

in maniera legala asa o sa se invete toti cum am spus e greu dar nu imposibil

Posted

ia zi`mi si mie bunny ce clasa de ip e aia din care facem parte amandoi ?

Nu eu sunt cel care trebuie sa-ti raspunda la intrebari, ci tu noua. Chiar daca tu spui ca nu ai spart niciun cont, desi nu stiu cati te cred de-aici, insa ai avut legatura cu aceste conturi sparte? Da, ai recunoscut. Ai golit conturile altor persoane? Da, te-ai dat de gol tu insuti la faza cu liquidlove, plus din ce spune ceausescu mai sus detii pe caracterul Barosanu iteme d-ale lui. Spune-mi tu, avem un motiv bun de a ne lua de tine? Sa te suspendam and stuff? :/

Posted

pe old se dadea filtru pt alte porcheri mai mici ca astea ce le face acuma baiatu asta si totusi nu'i dati

Posted

cum sa il creada careva?

bk meu de la inceput kinul til amintesti? ai spart mail la real (cel din oras cu mn) desi nici el numai avea acces la acel mail....si eu cum nu las datele pe mail ..l ai facut pe eros sa trimita datele pe mail respectiv...si el a cazut in plasa. (asta ca sa arat si altora de cand practici sportu asta).

si u vii cu scz de 2 bani cu vecinu?

contu lui liquid ce cauta la tn? daca nu esti implikt?

cam multe intrebari si cam multe lucruri daca le pui cap la cap se leaga intre ele si duc catre tn

Posted

pe old se dadea filtru pt alte porcheri mai mici ca astea ce le face acuma baiatu asta si totusi nu'i dati

Pentru ca nimeni nu s-astepta la asa ceva. vdragosh a decis sa nu mai se aplice filtre, initial vrazvan le-a lasat asa si probabil intentiona sa le lase si pana in prezent, dar dragos v-a facut o favoare, favoare pe care acum o intoarceti exact pe dos...asa cum faceti de fiecare data. Sau n-am dreptate? La o adica se poate ajunge si la filtre, inca suntem in discutii, nu-i nimic batut in cuie, asteptati si voi.

Posted

poate vine slim mai rpd :rofl1:

mai urmeaza sa mai sparga un cont de admin si ala e :happy1:

Posted

Pentru ca nimeni nu s-astepta la asa ceva. vdragosh a decis sa nu mai se aplice filtre, initial vrazvan le-a lasat asa si probabil intentiona sa le lase si pana in prezent, dar dragos v-a facut o favoare, favoare pe care acum o intoarceti exact pe dos...asa cum faceti de fiecare data. Sau n-am dreptate? La o adica se poate ajunge si la filtre, inca suntem in discutii, nu-i nimic batut in cuie, asteptati si voi.

poi bny favoare cui?celor care mereu au jucat murdar....doar nu noua.....

si din ce tin minte gunit a mai avut ceva 99 sau filtre pe old db sau ma insel?

au incetat cu prog la cs (sa zicem) si au inceput cu altele acum...oricat ne am zbate noi sa facem srv asta sa fie cat de cat corect si sa intram sa jucam de placere nu se poate...pana nu se ajung la sanctiuni drastice.

Posted

Au fost filtrate clase intregi de ip-uri din cauza altor persoane, si pe urma lor alti zeci au suferit. Chiar vreti asa ceva? Cand erau filtre puse se faceau topicuri intruna sa se scoata filtrele si doar sa se dea suspend celor care nu joaca cinstit. Si la o adica aveau dreptate. Oricum orice se va face, niciodata nu va fi pe placul tuturor. Tu poate esti de acord, dar vreunu din clasa lui gunit care joaca corect n-ar fi. Pe cine sa luam in seama, pe tine sau pe respectivul? Tu cum ai proceda?

Guest Sadi022002
Posted

O simpla parere , daca este adevaratul vinovat , toate conturile pe care se va mai loga sa fie blocate, asa nu va mai avea acces printre noi, nu are rost sa sufere si restu pt el.

Posted

si din ce tin minte gunit a mai avut ceva 99 sau filtre pe old db sau ma insel?

au incetat cu prog la cs (sa zicem) si au inceput cu altele acum...oricat ne am zbate noi sa facem srv asta sa fie cat de cat corect si sa intram sa jucam de placere nu se poate...pana nu se ajung la sanctiuni drastice.

de ce va place sa generalizati?pentru 1-2 persoane trebuie sa spuneti ca toti folosesc ceva?

Posted

Au fost filtrate clase intregi de ip-uri din cauza altor persoane, si pe urma lor alti zeci au suferit. Chiar vreti asa ceva? Cand erau filtre puse se faceau topicuri intruna sa se scoata filtrele si doar sa se dea suspend celor care nu joaca cinstit. Si la o adica aveau dreptate. Oricum orice se va face, niciodata nu va fi pe placul tuturor. Tu poate esti de acord, dar vreunu din clasa lui gunit care joaca corect n-ar fi. Pe cine sa luam in seama, pe tine sau pe respectivul? Tu cum ai proceda?

eu am zis bny cum as proceda.......filtru pe clasa direct...iar cei care sufera pe langa....sai umfle ochii sau sa il invete sa joace cinstit alta data

ai avut si u bk full si stii oarecum cat te chinui sa il faci full...sa numai vb si de elf (Pixie)......si daca obs din ce zic o parte pe aici...sunt de aceeasi parere ca mn.

filtrele sa se scoata dupa ce se da rr db...si daca pe db nou se tin de prostii (asta la ce a mai mica abatere).....filtru iar

de ce va place sa generalizati?pentru 1-2 persoane trebuie sa spuneti ca toti folosesc ceva?

prutuse nu m am referit la toti...ci la cei care se simt :tiphat:

Guest GunitHH
Posted

ala ii un pusti care sta la 1 bloc de mn si el cu un coleg de`al lui se ocupa cu kkturi d`astea :-j a vazut in lista mea de mess idu lui liquidlove nush a mai cui a incercat eu mi`am schimbat parolele de la mess si de la conturi si mi`am formatat HDD-ul

Posted

eu nu ma simt dar nu mi place ca a ajuns sa se generalizeze si sa fie facuta toata alianta codata,chiar daca un moderator sa gasit sa spuna ca tocmai eu ma trezesc sa vorbesc....da...ma trezesc eu sa vorbesc pentru ca ma simt curat :)

Posted

orice varianta de filtru va avea si victime colaterale insa daca va fi nevoie trebuie aleasa acea optiune cu un nr cat mai mic de conturi/persoane terte afectate

de asta am si zis ca trebuie stiudate logurile daca e sa se ajunga acolo si macar filtre partiale tot se pot da , zic eu

insa nu cred ca e cazul sa se blocheze iarasi orase intregi doar pt ca x sau y isi face de cap , pe 97 s-a procedat asa pt ca pur si simplu fenomenul dupe scapase de sub control plus dupa aia au inceput cu disconnect

Posted

ala ii un pusti care sta la 1 bloc de mn si el cu un coleg de`al lui se ocupa cu kkturi d`astea :-j a vazut in lista mea de mess idu lui liquidlove nush a mai cui a incercat eu mi`am schimbat parolele de la mess si de la conturi si mi`am formatat HDD-ul

gahahahahahahah :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) mai ai putin si il muti pe vecintu ala tocmai la mn la galati =))))))))

al naibi fix a lui liquid cu bb smecher din addicted, a lui Pixie la fel......pe tn te a sarit a?sau stai ca va cunoasteti ...am uitat:d

Posted

bun a zicem ca te credem gunite ... vecinul tau e capul rautatilor ... dar itemele dc sunt la tine ?

bine nu esti direct vinovat esti complice ... sa primesti cea ce meriti ss pe toate caracterele daca filtru nu se da :)

si cum zicea fraeru asta de kinu sa-i dea filtru ca apoi au grija cei din jurul lui de el :happy1:

din cate am auzit bb-ul ala l-ati bagat si la +13 da v-a crapat . asa am auzit nus sigur :)

Posted

ce iteme is la mine ma ?

daca nu u spargi mail atunci cum a ajuns bk ul kinul la tn?

uimeste ma

vinde prajiturile astea altora :tiphat:

liquid u gura ma nobule :))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...