BrotherHooD Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 ti-a scanat cineva ip-ul ca sa vada ce porturi deschise ai, e o scanare inofensiva, nu poate sa iti faca nimic rau. cel mult poate vedea daca esti online sau nu. poti seta firewalul sa blocheze automat acel IP. in BD2010>Firewall > Settings>Advanced Settings tab.uncheck Internet connection sharing, check Enable intrusion Detection and Enable Strict Automatic Rules. Multumesc, sunt ip-uri diferite nu e ala de fiecare data, eu am ip fix, nu se schimba dupa ce dau rr la pc. :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Tu ai zis ca "n-are treaba", nu ca "nu mai are treaba". Oricum, fie ca le-ai spart tu pe toate sau nu, esti implicat in asta, si la ce s-a intamplat in ultima vreme, recent chiar, ati putea avea probleme. Deja ati depasit limita de "linkmania", nu stiu daca e adevarat sau nu faza cu "puscaria" si deja nu mai este amuzant. Oricum treaba voastra, mi-ar placea totusi sa va vad prin puscarie din cauza mu-ului. =)) Oricum, uite asa de-al dracu te las si eu fara conturile de pe forum. ;;) nu va face nimeni puscarie pt ca a furat un cont de mu, sau mai multe :P in primul rand, contraventii in domeniul IT in Romania .. hmm ... :dontknow: ... nu prea exista. Si in al 2-lea rand, "hackerul" e protejat chiar de motoda lui de actionare. E o problema care nici in state nu poate inca fi solutionata. Ma refer la faptul ca acel "hacker" nu sparge nimic (NU esita o metoda eficienta / program de "spart" conturi, mail jocuri, etc.), el fura datele de conectare, moment in care el e "protejat de lege". (pt ca nu e fi acuzat de nimic atata timp cat el doar s-a logat cu alte date de utilizator) Furatul unei parole de poate face prin mai multe metode, dau acici cateva exemple: pihishing(situri fake care seamana cu cel real si pot pacali utilizatorul, ex: www.linkmania.ro-forums-login.php.com :D), programe de tip RAT(Remote Action Tool), iar pt cei care cauta mai mult pe google, root kits. Eh , degeaba ai aceste programe daca nu ruleaza pe PC-ul utilizatorului target. (dau un singur exemplu, care e mai dificil, si nu poate fi replicat decat de cineva care are cunostinte solide in domeniu. cum as putea eu trimite un botnet lui bunny de ex. ii trimit un mail pe adresa lui de yahoo pt ca yahoo incarca default toate pozele dintr-un mail, gmail nu o face automat :P, acel mail va fi trimis fake de pe serverul meu privat de smtp, si ii va aparea ca si sender numele meu, sau pot folosi adresa lui vdragos, ideea e sa foloosesc o adresa de mail a unei persoane pe care el o cunoaste si va deschide si va citi acel mail. Ce contine mailul meu: un gif, 1x1 pixeli, alb, pe fundal alb, insesizabil, care contine botneul meu. botnetul va rula in momentul afisarii acelui fisier gif.) ps:editati postul daca considerati ca aceste informatii pot fi folosite malitios de alti utilizatori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Eh, nu, dimpotriva, las ca e bine sa stie lumea de ce sa se fereasca. xD Stiam si eu de phishing, dar parca mi-e greu sa cred ca ar recurge cineva la asta doar pentru cateva iteme. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 poate doar din dorinta de a face rau cuiva, nu neaparat pt itemi. eu cel putin primesc 2-3 mails pe saptamana de la noreply@blizzard.com si ma atentioneaza ca,(virgula :D)contul meu are probleme, e inchis, e accesat de alcineva, etc. si imi ofera si un link pe care sa intru si sa imi schimb pass.(linkul trimite la o pagina 99% sau chiar 100% identica cu ce-a de login de pe blizzard care este fake evident :lol:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 dark, pentru un mail spart/furat sa zicem ca nu se face puscarie, dar amenda tot iei, ti se confisca pc-ul, si nu ti se mai da dreptul sa ai acces la internet pe o perioada stabilita de judecator. cel putin asa e in italia. in romania nu stiu daca am ajuns inca sa avem legi pentru chestia asta. in cazul meu, daca respectivul imi sparge mail-ul, iar mail-ul meu contine informatii confidentiale de mare valoare, incalca implicit legile din italia si va fi tras la raspundere pe teritoriul italiei. cum noi suntem in UE, fii sigur ca uniunea europeana are legi si pentru asa ceva. nu mai e cum era odata, ca puteai fura la greu pe internet, sa faci cumparaturi cu CC-uri false, sa dai tepe pe e-bay, si cate si mai cate.nimic nu mai ramane nepedepsit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 dark, pentru un mail spart/furat sa zicem ca nu se face puscarie, dar amenda tot iei, ti se confisca pc-ul, si nu ti se mai da dreptul sa ai acces la internet pe o perioada stabilita de judecator. cel putin asa e in italia. in romania nu stiu daca am ajuns inca sa avem legi pentru chestia asta. in cazul meu, daca respectivul imi sparge mail-ul, iar mail-ul meu contine informatii confidentiale de mare valoare, incalca implicit legile din italia si va fi tras la raspundere pe teritoriul italiei. cum noi suntem in UE, fii sigur ca uniunea europeana are legi si pentru asa ceva. nu mai e cum era odata, ca puteai fura la greu pe internet, sa faci cumparaturi cu CC-uri false, sa dai tepe pe e-bay, si cate si mai cate.nimic nu mai ramane nepedepsit. Sunt sceptic in privinta asta in ceea ce priveste tara noastra... >_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 dark, pentru un mail spart/furat sa zicem ca nu se face puscarie, dar amenda tot iei, ti se confisca pc-ul, si nu ti se mai da dreptul sa ai acces la internet pe o perioada stabilita de judecator. cel putin asa e in italia. in romania nu stiu daca am ajuns inca sa avem legi pentru chestia asta. in cazul meu, daca respectivul imi sparge mail-ul, iar mail-ul meu contine informatii confidentiale de mare valoare, incalca implicit legile din italia si va fi tras la raspundere pe teritoriul italiei. cum noi suntem in UE, fii sigur ca uniunea europeana are legi si pentru asa ceva. nu mai e cum era odata, ca puteai fura la greu pe internet, sa faci cumparaturi cu CC-uri false, sa dai tepe pe e-bay, si cate si mai cate.nimic nu mai ramane nepedepsit. nope :lol: in romania inca nu exista articol de lege care sa pedepseasca asa ceva(eu nu sparg nimic, doar iti fur datele de autentificare), se pedepseste frauda electronica, si legat de IT e ceva (nu mai retin exact) care se refera la furt de identitate bla bla. Dar daca eu ma conectez cu datele tale si intru pe contul tau de mail si citesc tot pe acolo, chiar fac cumparaturi on line de pe contul tau de pay pal(si ii zic soferului sa la curierat sa se intalneasca cu mine in alta locatie decat adresa ta) ... nu patesc nimic, ti se va zice doar IPul meu(daca esti norocos, pt ca beietii de la yahoo de ex nu prea rezolva astfel de probleme, iti trimit doar un li9nk din baza lor de date unde sa citesti cum poti sa te protejezi mai bine, bla bla) iar cei de la banca vor zice : hmmm ... transfer neautorizat da da da, iti taie cardul si iti fac altul, banii nu-i mai vezi :D Vei depune plangere la politie si va incepe o "ancheta" , cel mult, pot veni la mine acasa(daca primesti IP) si sa imi faca o perchezitie, sa imi confiste HDD, sa il analizeze, nu vor gasi nimic (eu cel putin am pe laptop Win 7 si Linux + programe cu licenta, restul, backup pe net si pe HDD extern 2TB pe care il pot demagnetiza in 7 sec :lol:) Vor mai incerca sa ma identifice cu ajutorul soferului de la curierat, dar daca la momentul intalnirii port sapca ochelari de soare si nu sunt barbierit, va fi cam dificil pt el + ca asta nu e o proba solida in cazul unui proces, la fel cum nu e nici testul poligraf (detectorul de minciuni). EU scap, tu ramai cu cardul gol, timp de cateva luni eu stau la locul meu si gata. (dar ca scap de acest scandal am sa folosesc mai multe filtre de proxy :lol:) PS:e valabil doar pt romania, iar pe afara cam asta e metodologia pt a fura bani, dar merge o singura data daca nu vrei sa fii prins, asa ca hackerul va dori ca suma furata sa contina cat mai multe zerouri :P si probabil tinta va fi o banca de renume daca este un hacker etic, pt ca banca are asigurare pe bani :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldGard Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 dark, pentru un mail spart/furat sa zicem ca nu se face puscarie, dar amenda tot iei, ti se confisca pc-ul, si nu ti se mai da dreptul sa ai acces la internet pe o perioada stabilita de judecator. cel putin asa e in italia. in romania nu stiu daca am ajuns inca sa avem legi pentru chestia asta. in cazul meu, daca respectivul imi sparge mail-ul, iar mail-ul meu contine informatii confidentiale de mare valoare, incalca implicit legile din italia si va fi tras la raspundere pe teritoriul italiei. cum noi suntem in UE, fii sigur ca uniunea europeana are legi si pentru asa ceva. nu mai e cum era odata, ca puteai fura la greu pe internet, sa faci cumparaturi cu CC-uri false, sa dai tepe pe e-bay, si cate si mai cate.nimic nu mai ramane nepedepsit. aici te inseli :)))) te asigur :)))) cat despre restu.... s a deviat de la subiect...... un admin dak nu are ce face si vrea sa afle cine le a spart verfica toate logoruile de la conturile care au fost jefuite si vede care conincid.. afland ip ul aflam si infractorul...... in caz ca ziceti ca ip se schimba... e ok dar fiecare PC , cablu de interenet are o clasa de ip-uri.. nu se schimba la infinit (testat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 aici te inseli :)))) te asigur :)))) stim stim soft hack mu - 4euro soft hack ebay - 8euro soft hack yahoo - acelasi ca pt contul de mu senzatia de a posta pe forum - priceless :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 cat despre restu.... s a deviat de la subiect...... un admin dak nu are ce face si vrea sa afle cine le a spart verfica toate logoruile de la conturile care au fost jefuite si vede care conincid.. afland ip ul aflam si infractorul...... in caz ca ziceti ca ip se schimba... e ok dar fiecare PC , cablu de interenet are o clasa de ip-uri.. nu se schimba la infinit (testat) tu citesti de la coada la cap? toate coincid catre clasa de ip al lui gunit. tu ce crezi, oare el o fi? :-? cablu de internet are o clasa de ip-uri zici...da, ca si cablu de televizor, are mai multe programe nu? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Br[3] Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 si mie mi`au disparut niste iteme de pe cont... deci ? aflam si noi logurile sau nu ? TrustMG e charul meu golit de cv iteme :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekman Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 dark, pentru un mail spart/furat sa zicem ca nu se face puscarie, dar amenda tot iei, ti se confisca pc-ul, si nu ti se mai da dreptul sa ai acces la internet pe o perioada stabilita de judecator. cel putin asa e in italia. in romania nu stiu daca am ajuns inca sa avem legi pentru chestia asta. in cazul meu, daca respectivul imi sparge mail-ul, iar mail-ul meu contine informatii confidentiale de mare valoare, incalca implicit legile din italia si va fi tras la raspundere pe teritoriul italiei. cum noi suntem in UE, fii sigur ca uniunea europeana are legi si pentru asa ceva. nu mai e cum era odata, ca puteai fura la greu pe internet, sa faci cumparaturi cu CC-uri false, sa dai tepe pe e-bay, si cate si mai cate.nimic nu mai ramane nepedepsit. Dane , kte amenzi ai la activ? :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prutus Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 aici te inseli :)))) te asigur :)))) cat despre restu.... s a deviat de la subiect...... un admin dak nu are ce face si vrea sa afle cine le a spart verfica toate logoruile de la conturile care au fost jefuite si vede care conincid.. afland ip ul aflam si infractorul...... in caz ca ziceti ca ip se schimba... e ok dar fiecare PC , cablu de interenet are o clasa de ip-uri.. nu se schimba la infinit (testat) tu stii sa faci diferenta intre "log-urile" si "logo-urile"?ma indoiesc ca da @mai verifica si tu putin ce scrii inainte sa postezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 am zis si eu ca ma indoiesc sa existe vreo lege in romania care sa sanctioneze micile fraude de care vorbim noi. insa in alte tari exista. iar un infractor daca incalca fie si ONLINE o lege a unei tari, va suporta consecintele, indiferent ca se afla pe teritoriul romaniei sau pe teritoriul oricarei alte tari. la urma urmei imi e suficient ip-ul respectivului. ma duc cu inca vreo 3-4 insi si-l bat de se caca pe el daca politia nu face nimic :rofl2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrotherHooD Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 am zis si eu ca ma indoiesc sa existe vreo lege in romania care sa sanctioneze micile fraude de care vorbim noi. insa in alte tari exista. iar un infractor daca incalca fie si ONLINE o lege a unei tari, va suporta consecintele, indiferent ca se afla pe teritoriul romaniei sau pe teritoriul oricarei alte tari. "la urma urmei imi e suficient ip-ul respectivului. ma duc cu inca vreo 3-4 insi si-l bat de se caca pe el daca politia nu face nimic" :rofl2: Sincer sa fiu , eu unu nu as face asa ceva , doar pentru ca mi-a spart contul de mu si ma golit....sa ma duc sa-i crap capu. Nu are rost, sa-mi consum banii pe transport pana la persoana respectiva si inapoi . Si daca are ip dinamic , se schimba la fiecare rr al pc-ului, asa ca oricum nu dai de el .Asa este? Poate sunt mai multe persoane care joaca pe link si au aceeasi clasa de ip-uri si doar unu din ei a facut treaba asta , te duci si bati pe unu pe care il cunosti si care stii ca face parte din clasa aia de ip-uri degeaba, si el defapt nu a facut lucrul asta. Cum poti dovedi ca el a fost cand ip-ul lui e dinamic? Eu asta nu intzeleg. Eu sunt afon cu treburile astea doar ca sunt curios, nu sariti cu gura. :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Sincer sa fiu , eu unu nu as face asa ceva , doar pentru ca mi-a spart contul de mu si ma golit....sa ma duc sa-i crap capu. Nu are rost, sa-mi consum banii pe transport pana la persoana respectiva si inapoi . Si daca are ip dinamic , se schimba la fiecare rr al pc-ului, asa ca oricum nu dai de el .Asa este? Poate sunt mai multe persoane care joaca pe link si au aceeasi clasa de ip-uri si doar unu din ei a facut treaba asta , te duci si bati pe unu pe care il cunosti si care stii ca face parte din clasa aia de ip-uri degeaba, si el defapt nu a facut lucrul asta. Cum poti dovedi ca el a fost cand ip-ul lui e dinamic? Eu asta nu intzeleg. Eu sunt afon cu treburile astea doar ca sunt curios, nu sariti cu gura. :tiphat: sa particularizam :lol: daca infractorul e abonat RDS. Care are o conexiune tip PPPoe, el se conecteaza cu un username si o parola. din logurile linkmania poate ala la ce ora s-a logat pe contul lui boom, din logurile rds poate afla daca acel utilizator a fost online in acea zi la acea ora si ce trafic a facut(traficul e irelevant in discutia asta, dar se poate afla :P). si bingo :lol: ex: log linkmania : 1 ian 2011 , conectat la ora 0:01 ip:192.168.0.1 cont boom, deconectat ora 01:00 log rds: 1 ian 2011, user(cont PPPoe): infractorMU conectat la ora 14:00, ip: 192.168.0.1, deconectat la ora 01:01 in romania cred ca doar rds ofera servicii cu IP dinamic, dar daca acea persoana stie datele de conectare poate merge oricand intr-o locatie cu internet wireless gratuit (mall de ex) sau daca se pricepe sparge parola unei retele wireless si se va conecta cu acel ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrotherHooD Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 sa particularizam :lol: daca infractorul e abonat RDS. Care are o conexiune tip PPPoe, el se conecteaza cu un username si o parola. din logurile linkmania poate ala la ce ora s-a logat pe contul lui boom, din logurile rds poate afla daca acel utilizator a fost online in acea zi la acea ora si ce trafic a facut(traficul e irelevant in discutia asta, dar se poate afla :P). si bingo :lol: ex: log linkmania : 1 ian 2011 , conectat la ora 0:01 ip:192.168.0.1 cont boom, deconectat ora 01:00 log rds: 1 ian 2011, user(cont PPPoe): infractorMU conectat la ora 14:00, ip: 192.168.0.1, deconectat la ora 01:01 in romania cred ca doar rds ofera servicii cu IP dinamic Ip-ul e dinamic dar se schimba doar intr-o singura clasa de ip-uri , cum ar fi 192.168.0.0 - 192.168.255.255 , nu ? Din cate tin eu minte, aia e o clasa de ip-uri, nu ?.. Eu sunt la UPC in Iasi, am abonament de mijloc + ca am ip fix, nu se schimba cand dau restart, si nu am user sau pass sa ma loghez . Cu un proxy si cu port eu cred ca poti fenta sa nu se afle ip-ul nu ? In Tools/Internet option/connection/ LAN setting , ma mai jucam si eu cu asta, cu mult timp in urma..oricum sunt afon in asa ceva. :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Eu sunt la UPC in Iasi, am abonament de mijloc + ca am ip fix, nu se schimba cand dau restart, si nu am user sau pass sa ma loghez . Cu un proxy si cu port eu cred ca poti fenta sa nu se afle ip-ul nu ? In Tools/Internet option/connection/ LAN setting , ma mai jucam si eu cu din astea, cu mult timp in urma..oricum sunt afon in asa ceva. :tiphat: depinde de serverul de proxy. cele pe care le gasesti free pe internet sunt in general transparente, adik se poate alfa IPul real. poti folosi mai multe filtre de proxy ca sa incurci administratorul de system, dar pana la urma tot iti va afla IPul real. dar daca iti configurezi singur serverul de proxy .. deja e complicat, poti fi anonim 99%, depinde de configuratie. Ip-ul e dinamic dar se schimba doar intr-o singura clasa de ip-uri , cum ar fi 192.168.0.0 - 192.168.255.255 , nu ? depinde de ISP PS:mai bine treci pe firefox, e mai safe decat internet explorer :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrotherHooD Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 PS:mai bine treci pe firefox, e mai safe decat internet explorer :P La cata treaba am eu pe pc, e bun explorer-ul :)....de aia e bine sa ai mai multe adrese de e-mail una personala si una pentru site-uri pentru inregistrat, de aia e bine cand iti pui o parola sa cuprinda litere mari, mici si numere. Crezi ca s-ar complica cineva asa de mult cu programele cu schimbat ip-uri , fake la yahoo sau la link doar ca sa afle o parola, sa goleasca niste conturi de MU ? ..ma indoiesc. Unii sunt batuti in cap si isi pun la parola numele prietenei sau numele lui, numarul de telefon , sau numele catelului, pisici ...astea sunt usor de intrebat daca stai sa discuti cu persoana care vrei sa-i afli pass-ul,.Spun asta, pentru ca am lucrat la o sala de net si eram uimit de parolele care si le puneau clientii care ma rugau sa le fac un e-mail. Problema e ca la yahoo cand dai sa-ti afli parola ca ai uitato ai niste intrebari..sunt simple de aflat. Ex: pe db2 era un tip cu user:numele lui dar scris invers, nu mai tzin minte exact si pass-ul era exact numele lui scris normal, drept dovada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Crezi ca s-ar complica cineva asa de mult cu programele cu schimbat ip-uri , fake la yahoo sau la link doar ca sa afle o parola, sa goleasca niste conturi de MU ? ..ma indoiesc. asta isi zic cam toate persoanele inainte sa fie hackuite : "cine ar vrea sa imi intre mie pe calculator?!" nu e chiar atat de complicat precum pare, iar daca cunosti pe cineva care se pricepe sau lucreaza in domeniu si e dispus sa te indrume, deja e doar o chestiune de timp. dar atata timp cat userii nu fac schimb de parole cu alti useri si nu isi fac publica adresa de mail, totul ar trebui sa fie ok :whistle: PS:cati dintre jucatorii de MU folosesc un antivirus si un Firewall? antivirus poate mai multi, dar sunt sigur ca majoritatea isi inchid firewalul, iar cei care il au deschis il folosesc pe cel de windows, care e destul de hmmm... nesemnificativ. multi utilizatori au copii piratate de windows => auto updates OFF = no security hotfix. cati dintre useri dau disable la UAC in windows vista si 7? majoritatea :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrotherHooD Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 asta isi zic cam toate persoanele inainte sa fie hackuite : "cine ar vrea sa imi intre mie pe calculator?!" dar atata timp cat userii nu fac schimb de parole cu alti useri si nu isi fac publica adresa de mail, totul ar trebui sa fie ok :whistle: de aia e bine sa ai mai multe adrese de e-mail,una personala si una pentru site-uri pentru inregistrat, de aia e bine cand iti pui o parola sa cuprinda litere mari, mici si numere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EminescuX Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 tu citesti de la coada la cap? toate coincid catre clasa de ip al lui gunit. tu ce crezi, oare el o fi? :-? cablu de internet are o clasa de ip-uri zici...da, ca si cablu de televizor, are mai multe programe nu? :)) eu unu m-am saturat sa aud ca nus ce prb a mai facut Gunit asta , pana la urma are cineva puterea sa-l excluda din aceasta comunitate?. sau al tinem subiectu zile si ne minunam cu ce programe a mai intrat si nus ce a mai furat, , Sau sa ne informeze cineva unde tre sa facem plangere impotriva acestui individ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Sincer sa fiu , eu unu nu as face asa ceva , doar pentru ca mi-a spart contul de mu si ma golit....sa ma duc sa-i crap capu. Nu are rost, sa-mi consum banii pe transport pana la persoana respectiva si inapoi . Si daca are ip dinamic , se schimba la fiecare rr al pc-ului, asa ca oricum nu dai de el .Asa este? Poate sunt mai multe persoane care joaca pe link si au aceeasi clasa de ip-uri si doar unu din ei a facut treaba asta , te duci si bati pe unu pe care il cunosti si care stii ca face parte din clasa aia de ip-uri degeaba, si el defapt nu a facut lucrul asta. Cum poti dovedi ca el a fost cand ip-ul lui e dinamic? Eu asta nu intzeleg. Eu sunt afon cu treburile astea doar ca sunt curios, nu sariti cu gura. :tiphat: eu nu am vorbit de contul de mu, ca putin ma intereseaza de el, ci de mail. ca acolo sunt documentele private. si da, pentru un cont de mail ar merita o bataie sora cu moartea. eu unu m-am saturat sa aud ca nus ce prb a mai facut Gunit asta , pana la urma are cineva puterea sa-l excluda din aceasta comunitate?. sau al tinem subiectu zile si ne minunam cu ce programe a mai intrat si nus ce a mai furat, , Sau sa ne informeze cineva unde tre sa facem plangere impotriva acestui individ ? +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirspinte Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 are dreptate boom in italia asa este daca spargi contul cuiva chiar si facebook poti faci plangere si se afla imediat cine a fost , in cazul in cui pe mail sunt datele confidenziale gen telefon , conturi in banca etc atunci se face si puscarie (am vazut un caz incat tatal unui prieten de'al meu e judecator) deci daca cineva din ro sparge de exemplu parola de la mailul meu in care am si datele contului in banca fiind in UE raspunde in fata tribunalului italian si risca inchisoare pana la 4/5 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrotherHooD Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 eu nu am vorbit de contul de mu, ca putin ma intereseaza de el, ci de mail. ca acolo sunt documentele private. si da, pentru un cont de mail ar merita o bataie sora cu moartea. de aia e bine sa ai mai multe adrese de e-mail,una personala si una pentru site-uri pentru inregistrat, de aia e bine cand iti pui o parola sa cuprinda litere mari, mici si numere. Link to comment Share on other sites More sharing options...