Konvict Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 problema e ca acum nu se mai aplica regula "in orice alta situatie moderatorii au ultimul cuvant" :)) de fapt se aplica. "excuzemoa" tema pentru acasa: cine afla ultima descoperire in materie de cheat/hack a unora din HH cu care se teleporteaza pe coordonatele goldenilor care apar la invazie, au de la mine un chaos :D e posibil asha cv? :blink:
boomeey Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Nu merge cu //gt? Fac cateva invazii, noteaza coordonatele si //gt? :D e posibil asha cv? :blink: de cate ori am vorbit eu in necunostinta de cauza? :D
Guest N0n/\m3 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 :D de cate ori am vorbit eu in necunostinta de cauza? :D doar HH foloseste gt voi nu ? hai sa fim seriosi toti de pe link folosec:D eu unu nu vad golden la invazii.....
Lexa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 :D de cate ori am vorbit eu in necunostinta de cauza? :D Ai sa-mi dai un chaos :)). Nu apare in log-uri //gt?
Konvict Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 daca merge cu gt atunci vreau si eu coord unde apar goldeni :))
boomeey Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 doar HH foloseste gt voi nu ? hai sa fim seriosi toti de pe link folosec:D eu unu nu vad golden la invazii..... ia intreaba-ma daca am folosit vreodata //gt sa vezi ce raspuns iti dau :) Ai sa-mi dai un chaos :)). Nu apare in log-uri //gt? am pus un ":D" nu am zis ca ai gasit raspunsul corect :P
Dark Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 coclender, ca sa iti explic ceva: pentru a sparge orice cont totul se bazeaza pe naivitatea utilizatorului. keyloggerele si trojanii sunt principalele chestii prin care iti sparge. ca sa iti spun si de ce: orice parola de la orice adresa de mail, yahoo, gmail, msn, si toate cele, inclusiv cele de la joc, daca sunt facute cum trebuie, sunt criptate pe minim 256 biti, asta daca nu au propriul algoritm de encriptare mai bun. singurul mod in care poate sa iti vada parola, este prin cheia de decriptare, pe care aici, o are doar creatorul serverului de mail si toate cele. mai poate ca domnu` respectiv sa iti sparga pc-ul folosind comenzi brute prin linux, dar asta iti cere multa experienta. iar in momentul in care l-a spart, sa iti puna pe pc un program gen vlc ca sa aiba acces la pc. in rest... conturi de mail, alea sunt cele mai utilizate modalitati....fake mails. iar stafful/adminii nu au cum sa faca nimic la acest gen de atacuri. ei nu raspund de aceasta problema. singurul lucru care pot sa il faca e sa iti dea ip-ul lui, astfel incat dupa asta, sa inveti si sa il rezolvi tu, personal, prin aceeasi metoda nu am treaba cu plangerea dar ma zgaraie folosirea terminologiei incorecte + citirea a catorva articole de pe google si postarea unor idei intuite prost de catre utilizator pe forum. 1.nu trojanii si keylogerele sunt principalele programe care "iti sparge" cont/parola, ele folosesc doar la transmiterea de date de pe calculatorul infectat. 2.standardul de minim 512 bits e activ de multa vreme 3.algoritmul de criptare (MD5 de ex) nu are legatura cu numarul de caractere si caracterele implicite care alcatuiesc parola 4.nu exista comenzi brute, exista programe pt brute force attack(pt orice sistem de operare, care nu necesita nici o experienta de utilizare :D), care "incearca" permutari consecutive de caractere (de ex: aa, ab, ac , ... , a0,a1, ... a! ... etc) dar aceasta este o metoda ineficienta si care lasa multe urme in logul serverului.(parola mea de 15 caractere cu litere mari si mici , cifre si simboluri poate fi sparta in aprox 17 milioane de ani de la o singura masina) 5."ceia de decriptare" , probabil te-ai referit la passsword hash, poate fi sparta, dar timpul de decriptare este direct propportional cu numarul de caractere si diversitatea caracterelor(symboluri, litere, cifre) folosite in parola. Hashul pt parola "Test12345678" de pe un system core 2 duo 2.2 GHz, poate fi spart in 13-14 zile, folosind ca si metoda suplimentara "Rainbow tables". Folosirea unei parole tip "storng" (litere, cifre, simboluri) + schimbarea ei periodica = succes ;] 6."fake mails", (asa mi-am pierdut eu dreptul de moderare :P). Se refera la mailuri trimise de pe orice cont. Se foloseste un SMTP server privat pt a trimite astfel de mails. Se poate verifica din full header autenticitatea mesajului sau prin folosirea unei semnaturi digitale. (ex de site, acel site va permite sa trimiteti de pe orice cont, dar in semnatura va fi specificat ca de pe acel site este trimis mailul si ca este un fake, daca va faceti cont platit , acea semnatura dispare, sau puteti cauta pe net tutoriale despre setarea unui smtp server ;]) jardywaly, esti mai fake decat programul care costa 4 euro, e imposibil ce zici tu. @ coclender. daca vrei maine sun pe cineva care s-a jucat cu un linux modificat pentru chestii de genu, sa imi zica exact cum se chema, sa vezi ce inseamna linux si cate chestii pot fi facute cu el, asta facut asa... usor. si ca sa stii, un windows poate ajunge la protectie maxima de 30-35% anti-hack. un linux, protectia de baza e de 65-70%. cel mai probabil e folosirea scamului cum s-a referit panduru. si, poate nu are el id-ul tau, poate are un coleg de g/ally/tovaras . i-a zis ca vorbeste cu tine si a zis sa dea si el un netstats in cmd sa iti afle ip-ul. crezi ca e asa greu? mai dorea sa incerce cineva sa imi afle ip-ul... unul care avea char |||||| .. un mg, prin party-uri succesive solicitate de mine, sa verifice daca ii apare ip-ul meu prin intermediul mu-ului. am testat si eu varianta asta, insa serverul contine un proxy care nu ii permite aflarea ip-ului, ci doar portul de la server. poti avea protectie 99% in windows ce zici de asta? acele linuxuri de cere zici tu sunt facute pentru script kiddies, contin in general colectii de programe legate de web penetration si nu au legatura cu hacking. comanda de cmd e "netstat" (singular) si trebuie folosita cu anumiti parametri si e interpretabila teoretic(nu am incercat niciodata) poti afla IPul cuiva din MU prin simplu chat, ce zici tu despre proxy si porturi e vrajeala :] Iar daca ai IPul cuiva din MU faci ce? flood? :lol: PS:cea mai mare prostie legata de fake hackers e cea in care "hackerul" te "hackuieste" folosind programe din alt sistem de operare decat ce folosesti tu :D . BeEmolai, imi zici si mie cum interpreteaza linuxul o executabila tip .exe din windows? sau macar un fisier tip .dll :lol:
bunny Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Darkus has spoken. xD Glad to have you back, sir. :tiphat: Mut topicul la diverse caci...you know..
Dark Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 :tiphat: bunny I'm not that old :lol: implinesc 27 de ani in mai :P Era ok si daca nu mutai, observam si eu asa ca warn status bar nu face parte din background :lol: cred ca am vazut niste schoolgirls pe geam, :whistle: afk, cine stie, maine poate BeEmolai ma lasa fara net si fara fantezii sexuale ... NOW that is a survival horror situation :lol:
BeEmolai Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Dark, stiam toate acele variabile, insa am facut teste...cu softuri aferente pentru teste referitor la protectia windows-ului pentru hack. imi aduc aminte ca doar google/yahoo.. nu mai stiu care din ele avea 99.99999 sanse ca sa nu il poti sparge. Stiu si eu ce inseamna keylogger si trojan. nu aveam nevoie de explicatii en-detail. Nu utilizez hack si prostii de genul. nu ma intereseaza sa fac rau la nimeni si nici nu simt vreun beneficiu de pe urma acestui fapt. stiu si de netstat, cu parametrii aferenti, insa ce rost are sa dau mura-n gura la lume? exista help si il folosesc cu incredere oricand e nevoie, la orice nevoie... vorba aia.."google is my friend". ip-ul il poti folosi ca sa gasesti o "portita"(port) de intrare.... si sa iti creezi conexiunea pentru a umbla pe acel pc. desigur depinde ce port. stiu si de brute force si de modalitatile de decriptare, ca nu-s batut in cap. nah.... oricum explicatia ta era mai competa, eu dadeam una generala pentru ceilalti, ca sa isi faca o idee si sa isi mai protejeze pc-ul si... oricum cele mai dese "hack-uri" sunt din neatentia utilizatorului. nu cred ca se complica un hacker adevarat ca sa sparga un cont de mu :)). oky... hai ciao si mai vorbim, ca d-astea vad ca avem amandoi ce si cum :) :beer:
Cristian Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ^ pot sa rad? pls? :D BaEmoloi, ce ai facut tu acolo a fost incercarea nereusita de a repeta ceea ce a spus 'our fellow friend' inainte. Pana la urma aflam si noi cine a "hackuit" si a incercat sa-mi "hacuiasca" si mie mail-ul? ;;)
BeEmolai Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 nu incercam sa repet ce a zis el. oricine mai are de invatat in orice domeniu, oricat de AS ar fi. nu spun ca stiu tot, ca n-am de unde. Spun doar ca stiu despre ce vorbea el acolo inainte sa explice. spor la gasit cel ce a "hackuit" acele conturi :)
Konvict Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 vad ca a cam degenerat putin discutia, faceti-ma si pe mn sa inteleg, cineva trimite keyloggere pe mail? :dontknow:
NIKE_SHOX Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 de la spart account sa ajuns la //gt si HH vai de steaua voastra...voi alta preocupare nu aveti? "sfintilor" clar doar HH foloseste programe restu totzi sunt pocaiti...app boom dak e pana acol nu zi k nu lai fol din moment ce folosesti elite...chiar tu te laudai prin ceva post ca fol elite ca doar mnaa u stii sa-l folosesti si pe tn nu te prind admini
coclender_roz Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 desteptule , sa se verifice logurile pt toate conturile enumarate prin topicul asta si ai sa vezi , sunt destul de sigur ca apar niste conectari cel putin interesante pe ele...ghici ciuperca cine @totusi parerea oficiala a staffului care este?
BeEmolai Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 nike, ca sa stii si tu, nu spune lucruri de care nu esti sigur. si eu sunt hh si nu folosesc nici un fel de hack, speed sau d-astea. asa ca pentru o singura persoana invata sa nu judeci un intreg grup de oameni
boomeey Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 de la spart account sa ajuns la //gt si HH vai de steaua voastra...voi alta preocupare nu aveti? "sfintilor" clar doar HH foloseste programe restu totzi sunt pocaiti...app boom dak e pana acol nu zi k nu lai fol din moment ce folosesti elite...chiar tu te laudai prin ceva post ca fol elite ca doar mnaa u stii sa-l folosesti si pe tn nu te prind admini intreaba-ma daca folosesc //gt sa vezi ce raspuns iti dau. @totusi parerea oficiala a staffului care este? asta: :pottytrain2: :rofl2:
Biggles Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 vad ca a cam degenerat putin discutia, faceti-ma si pe mn sa inteleg, cineva trimite keyloggere pe mail? :dontknow: nu pe mail... prin interemediul messengerului, (cel putin asa era sa pateasca cineva numai ca s-a prins la timp) la urma urmei, cea mai usoara vulnerabilitate care poate fii exploatata aici este naivitatea omului.
coclender_roz Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ma esti cu capu? ai citit toate replyurile? nu e vb de nici o naivitate , crezi ca toti de aici au 15 ani sa dea click pe orice prostie primita pe mail/messenger? deci asa ceva este exclus voi marii bagatori de seama care esteti
Konvict Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 nu pe mail... prin interemediul messengerului, (cel putin asa era sa pateasca cineva numai ca s-a prins la timp) la urma urmei, cea mai usoara vulnerabilitate care poate fii exploatata aici este naivitatea omului. aha, thx citisem undeva ca a spart x nush ce cont cu key trimis pe mail bla bla..
Dark Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Dark, stiam toate acele variabile, insa am facut teste...cu softuri aferente pentru teste [teste la teste?]referitor la protectia windows-ului pentru hack.[ai facut teste ca sa spargi windows? :lol: cioburi :lol:] imi aduc aminte ca doar google/yahoo.. nu mai stiu care din ele avea 99.99999 sanse ca sa nu il poti sparge.[tocmai am siz mai sus e aproape imposibil sa spargi o parola, poti sa o furi in schimb] Stiu si eu ce inseamna keylogger si trojan. nu aveam nevoie de explicatii en-detail. Nu utilizez hack si prostii de genul. nu ma intereseaza sa fac rau la nimeni si nici nu simt vreun beneficiu de pe urma acestui fapt. stiu si de netstat, cu parametrii aferenti, insa ce rost are sa dau mura-n gura la lume? exista help si il folosesc cu incredere oricand e nevoie, la orice nevoie... vorba aia.."google is my friend". ip-ul il poti folosi ca sa gasesti o "portita"(port)[ori IP ori port?] de intrare.... si sa iti creezi conexiunea pentru a umbla pe acel pc.[iti dau IPul meu ca sa intri tu cu programelul tau copy paste la IP si apesi singurul buton din aplicatie > ATTACK? :lol:] desigur depinde ce port.[ba nu depinde] stiu si de brute force si de modalitatile de decriptare, ca nu-s batut in cap.[nu cred, pt ca ai recomandat-o ca fiind metoda utila pt "spargere"] nah.... oricum explicatia ta era mai competa, eu dadeam una generala pentru ceilalti, ca sa isi faca o idee si sa isi mai protejeze pc-ul si[ce metode pt protectie ai specificat pt ca eu nu vad]... oricum cele mai dese "hack-uri" sunt din neatentia utilizatorului[adica hackurile "este" pt ca eu sunt neatent?]. nu cred ca se complica un hacker adevarat ca sa sparga un cont de mu :)). [ba da] oky... hai ciao si mai vorbim, ca d-astea vad ca avem amandoi ce si cum :) :beer: [fals]
Biggles Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ma esti cu capu? ai citit toate replyurile? nu e vb de nici o naivitate , crezi ca toti de aici au 15 ani sa dea click pe orice prostie primita pe mail/messenger? deci asa ceva este exclus voi marii bagatori de seama care esteti pe bune? ca sa stii si tu ca fapt divers, sunt keyloggere care poat fii atasate la orice tip de fisier
shootervl Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Puteti sa-l luati la intrebari pe gunit, contul lui liquidlove a trecut prin mainile lui. La fel si contul lui Dream sau evelinne. Sau, n-am dreptate? CAT PUTETI DISPERA DUPA CATIVA KB SI PIXELI! incat sa fiti in stare sa spargeti niste mail-uri. Si asta pentru un joc. Eh, nu ma luati in seama, imi ziceam si eu parerea. <_< Cat despre conturile voastre, cum credeti ca v-am putea noi ajuta? Sa va dam tot ce aveati pe conturi inapoi nu se poate, nu ca nu se vrea, nu se poate. adik iepurila? daca se stie cn face asa ceva dc nu se ia masuri? pe 97d ptr cateva d.c uri sa dat filtre etc....acu dc nu se poate da?are ip dinamic? filtru pe clasa ....nimeni nu o sa planga dupa el/ei si daca u ai zis gunit.....deja voi ii permiteti prea multe acestui copil :tiphat: adauga si contul kinul la conturi sparte :tiphat:
bunny Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 adik iepurila? daca se stie cn face asa ceva dc nu se ia masuri? pe 97d ptr cateva d.c uri sa dat filtre etc....acu dc nu se poate da?are ip dinamic? filtru pe clasa ....nimeni nu o sa planga dupa el/ei si daca u ai zis gunit.....deja voi ii permiteti prea multe acestui copil :tiphat: adauga si contul kinul la conturi sparte :tiphat: Are toate caracterele de joc blocate. El doar joaca pe ale "vecinilor". Degeaba se recurge iarasi la filtre, filtram naiba tot orasu si pentru nimic, are ip dinamic. Pai si noi ce i-am putea face respectivului? Deja chestia asta nu mai tine de linkmania, daca ajunge sa sparga un mail. Vorba unuia, n-ai decat sa te duci peste el, ii dai 2 picioare in gura si l-ai rezolvat. Si asta nu pentru un joc/caracter, ci pentru ca indraznit sa-ti umble in chestiile personale, mail-ul, poate am conturi bancare acolo, poate am vreun plan de distrugere in masa, vreo conversatie amoroasa cu mama unui amic, si-asa mai departe. Stau sa-mi fie aflate lucruri personale din cauza unui disperat dupa 2-3 bitzi. (constand in iteme din joc, ma refer) mda, inca un cont, ce disperati frate..
Guest Reyakos. Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 tema pentru acasa: cine afla ultima descoperire in materie de cheat/hack a unora din HH cu care se teleporteaza pe coordonatele goldenilor care apar la invazie, au de la mine un chaos :D Ai vrea si tu sa afli ma aa? mai pune-ti pofta-n cui ca nu-i pentru copii mici alea.