bann3r Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Salut , as dori daca se poate loguri pentru ultimele 2 saptamani pe unu din conturile ( nemesis , bann3r , mrssd ) toate sunt conturile mele , miau fost golite toate , daca nu se poate pe toate 3 conturile macar pe bann3r ca acest cont pot demonstra ca e al meu .. .
boomeey Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 daca e ceea ce cred eu, adaug si eu conturile lui Pixie aici. char Pixie si Amara.
coclender_roz Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 cred ca poti trece si pe liquidlove aici ca si el era cu 98 la cerere :-? se stie clar cine goleste in mod sistematic conturi , evident pe admini ii doare in cot si astfel distinctul personaj isi continua actiunile nestingherit dupa ce si-a batut joc de un staff intreg timp de atatea luni exploatand toate bugurile posibile , iar acu mai nou sparge mailuri si conturi cred ca v-ati prins cine e pt cine ar fi tentat sa comenteze "keylogger" sau "i-ai dat contul" exclus asa ceva , omul sparge mailuri/conturi si stafful nu ia nici o masura probabil cand cineva dintre ei va fi golit atunci se vor trezi la realitate
BeEmolai Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 coclender, ca sa iti explic ceva: pentru a sparge orice cont totul se bazeaza pe naivitatea utilizatorului. keyloggerele si trojanii sunt principalele chestii prin care iti sparge. ca sa iti spun si de ce: orice parola de la orice adresa de mail, yahoo, gmail, msn, si toate cele, inclusiv cele de la joc, daca sunt facute cum trebuie, sunt criptate pe minim 256 biti, asta daca nu au propriul algoritm de encriptare mai bun. singurul mod in care poate sa iti vada parola, este prin cheia de decriptare, pe care aici, o are doar creatorul serverului de mail si toate cele. mai poate ca domnu` respectiv sa iti sparga pc-ul folosind comenzi brute prin linux, dar asta iti cere multa experienta. iar in momentul in care l-a spart, sa iti puna pe pc un program gen vlc ca sa aiba acces la pc. in rest... conturi de mail, alea sunt cele mai utilizate modalitati....fake mails. iar stafful/adminii nu au cum sa faca nimic la acest gen de atacuri. ei nu raspund de aceasta problema. singurul lucru care pot sa il faca e sa iti dea ip-ul lui, astfel incat dupa asta, sa inveti si sa il rezolvi tu, personal, prin aceeasi metoda
coclender_roz Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ma tu esti avocatu' copiilor facuti din laba? ti-ar place sa te trezesti golit? mai scuteste-ma cu sf-uri gen linux si alte alea , refuz cu desavarsire sa accept faptul ca au ajuns hackerii NASA pe linkmania sa fim seriosi explica cum poate sa afle parola unui cont neavand nici un fel de tangente cu persoana care joaca pe char? nici macar pe mess sau skype stai tu linistit ca au ce sa ii faca , problema e insa daca se si vrea asa ceva , la urma urmei poate le pasa si de imaginea lor
oldGard Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 coclender, ca sa iti explic ceva: pentru a sparge orice cont totul se bazeaza pe naivitatea utilizatorului. keyloggerele si trojanii sunt principalele chestii prin care iti sparge. ca sa iti spun si de ce: orice parola de la orice adresa de mail, yahoo, gmail, msn, si toate cele, inclusiv cele de la joc, daca sunt facute cum trebuie, sunt criptate pe minim 256 biti, asta daca nu au propriul algoritm de encriptare mai bun. singurul mod in care poate sa iti vada parola, este prin cheia de decriptare, pe care aici, o are doar creatorul serverului de mail si toate cele. mai poate ca domnu` respectiv sa iti sparga pc-ul folosind comenzi brute prin linux, dar asta iti cere multa experienta. iar in momentul in care l-a spart, sa iti puna pe pc un program gen vlc ca sa aiba acces la pc. in rest... conturi de mail, alea sunt cele mai utilizate modalitati....fake mails. iar stafful/adminii nu au cum sa faca nimic la acest gen de atacuri. ei nu raspund de aceasta problema. singurul lucru care pot sa il faca e sa iti dea ip-ul lui, astfel incat dupa asta, sa inveti si sa il rezolvi tu, personal, prin aceeasi metoda dar hai sa iti zic alceva..... precizez nu acuz insa ... dak mie un admin imi da ip ul unui jucator ( dar sa imi dea ip ul cand e el in joc) si eu il prind afk la calculator cn un program care costa 4 euro pot intra la el in pc foarte usor.. + din conturile de mai sus ma intreb decat ei aveau parola de la cont? sau il aveau mai multi apoi voi ati sunat si ei au zis " pe cuvantu meu ca nu le am luat eu".
Biggles Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 daca e ceea ce cred eu, adaug si eu conturile lui Pixie aici. char Pixie si Amara. au luat ceva de pe mess asemanator cu ??? stii ceva? @a mai fost raportata si o tentativa esuata de scam din partea cuiva asupra unui membru din guilda. sper ca respectivul sa primeasca ceea ce merita si sa ii cada parul din cap si sa ramana chel pe o parte pe vecie pentru ce a facut. la fel cum a zis si emolai... totu se rezuma la naivitatea playerilor. soare taci din gura ca te faci de ras :))
BeEmolai Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 @ coclender. daca vrei maine sun pe cineva care s-a jucat cu un linux modificat pentru chestii de genu, sa imi zica exact cum se chema, sa vezi ce inseamna linux si cate chestii pot fi facute cu el, asta facut asa... usor. si ca sa stii, un windows poate ajunge la protectie maxima de 30-35% anti-hack. un linux, protectia de baza e de 65-70%. cel mai probabil e folosirea scamului cum s-a referit panduru. si, poate nu are el id-ul tau, poate are un coleg de g/ally/tovaras . i-a zis ca vorbeste cu tine si a zis sa dea si el un netstats in cmd sa iti afle ip-ul. crezi ca e asa greu? mai dorea sa incerce cineva sa imi afle ip-ul... unul care avea char |||||| .. un mg, prin party-uri succesive solicitate de mine, sa verifice daca ii apare ip-ul meu prin intermediul mu-ului. am testat si eu varianta asta, insa serverul contine un proxy care nu ii permite aflarea ip-ului, ci doar portul de la server.
Biggles Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 cel mai probabil e folosirea scamului cum s-a referit panduru. nu e scam, e cu totu altceva, e un simplu trojan cu keylogger primitiv integrat in el... asta e parerea mea.
Guest CeausescuPresedinte Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 sa fie sanatos ala care ma spart si sa se bucure de iteme ca doar asta e viata lui si el stie asta ;) cred ca a deschis sampania pe skipe cand a reusit sa'mi sparga contu este prietene :P
Guest kreeper Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 sa fie sanatos ala care ma spart si sa se bucure de iteme ca doar asta e viata lui si el stie asta ;) cred ca a deschis sampania pe skipe cand a reusit sa'mi sparga contu este prietene :P Pacat ca ai pupat tu in dos pentru iteme si acum se bucura altul de ele :)) hahaha PS: oricum erau degeaba pe tine, poate ti le-a luat sa le spele. =)) =)) =)) =))
Konvict Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 si cu mn a incercat cnv o tentativa de scam :)) imi cerea contul si pass pe mess, se dadea drept Buccum, cum ca la crescut el ia facut iteme si dupa a revenit realul si a schimbat pass, vroiam contul meu sa de-a si el 2-3 pk dupa iese si pot schimba pass :)) id de pe care am fost contactat e : select_italy_boss, nu faceti greseala sa ii dati contul ca ramaneti fara el :))
bann3r Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 pe mine nu ma intereseaza itemele care mi sau luat .. vreau sa demonstrez ca o anumita persoana mia luat itemele .
bunny Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 cred ca poti trece si pe liquidlove aici ca si el era cu 98 la cerere :-? se stie clar cine goleste in mod sistematic conturi , evident pe admini ii doare in cot si astfel distinctul personaj isi continua actiunile nestingherit dupa ce si-a batut joc de un staff intreg timp de atatea luni exploatand toate bugurile posibile , iar acu mai nou sparge mailuri si conturi cred ca v-ati prins cine e pt cine ar fi tentat sa comenteze "keylogger" sau "i-ai dat contul" exclus asa ceva , omul sparge mailuri/conturi si stafful nu ia nici o masura probabil cand cineva dintre ei va fi golit atunci se vor trezi la realitate Puteti sa-l luati la intrebari pe gunit, contul lui liquidlove a trecut prin mainile lui. La fel si contul lui Dream sau evelinne. Sau, n-am dreptate? CAT PUTETI DISPERA DUPA CATIVA KB SI PIXELI! incat sa fiti in stare sa spargeti niste mail-uri. Si asta pentru un joc. Eh, nu ma luati in seama, imi ziceam si eu parerea. <_< Cat despre conturile voastre, cum credeti ca v-am putea noi ajuta? Sa va dam tot ce aveati pe conturi inapoi nu se poate, nu ca nu se vrea, nu se poate.
bann3r Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 eu am zis ca vreau sa vad cine a intrat .. nu vreau nimic de pe conturi inapoi .. vreau doar sa aflu cine ma golit .
ThisizEntertainment Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Prostia se plateste :))) Din cate stiu eu admini nu raspund de furturile de conturi din moment ce este greseala ta. Astia care ati fost furati de ce ati acceptat mailul , ce-ati zis facem hack pe link
Lexa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Puteti sa-l luati la intrebari pe gunit, contul lui liquidlove a trecut prin mainile lui. La fel si contul lui Dream sau evelinne. Sau, n-am dreptate? CAT PUTETI DISPERA DUPA CATIVA KB SI PIXELI! incat sa fiti in stare sa spargeti niste mail-uri. Si asta pentru un joc. Eh, nu ma luati in seama, imi ziceam si eu parerea. <_< Cat despre conturile voastre, cum credeti ca v-am putea noi ajuta? Sa va dam tot ce aveati pe conturi inapoi nu se poate, nu ca nu se vrea, nu se poate. Poftim :)?!?!? Contul lui Dream pe mana lui G? Asta e de competenta adminilor daca a avut contul de gm. Din cate stiu, pe majoritatea serverelor civilizate au regula asta cu "nu raspundem de conturile voastre" dar, totusi, se ocupa de cel care a furat :). Nu cred ca preferati un bubos furacios in pofida a zeci de jucatori ce se lasa fiind goliti :).
boomeey Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 din cate stiu eu, scam-ul se pedepseste pe linkmania. nu?
bunny Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Poftim :)?!?!? Contul lui Dream pe mana lui G? Asta e de competenta adminilor daca a avut contul de gm. Din cate stiu, pe majoritatea serverelor civilizate au regula asta cu "nu raspundem de conturile voastre" dar, totusi, se ocupa de cel care a furat :). Nu cred ca preferati un bubos furacios in pofida a zeci de jucatori ce se lasa fiind goliti :). Nu cel de GM, greseala mea, cel de experienta, Jackdaniel sau ce nick are. Le: nu jack, alt caracter.
coclender_roz Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Puteti sa-l luati la intrebari pe gunit, contul lui liquidlove a trecut prin mainile lui. La fel si contul lui Dream sau evelinne. Sau, n-am dreptate? CAT PUTETI DISPERA DUPA CATIVA KB SI PIXELI! incat sa fiti in stare sa spargeti niste mail-uri. Si asta pentru un joc. Eh, nu ma luati in seama, imi ziceam si eu parerea. <_< Cat despre conturile voastre, cum credeti ca v-am putea noi ajuta? Sa va dam tot ce aveati pe conturi inapoi nu se poate, nu ca nu se vrea, nu se poate. stai ca o sa vina cu replica aia a lui " e legal" si nu , nu e legal sa spargi mailuri se pedepseste conform codului penal nu stiu exact formularea dar sigur nu ai voie bny sa fim seriosi ca , CEVA puteti face...nu a zis nimeni ca vrea itemele inapoi ci doar ca acest retard sa fie , daca nu oprit , macar sa il ardeti acolo unde il doare si tu marele ulise , evident sa ii iei apararea lui gunit... ce scrie acolo in reg e valabil pt cazuri izolate insa cand fenomenul asta ia amploare si vinovatul este mereu acelasi ma gandesc ca adminii pot lua masuri impotriva acestui individid care si-a batut joc de un server intreg
Lexa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Aha. Ar trebui pedepsiti cei ce fura, oricum :).
tranced Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 + BoghyBGY + Sakalul caracterele mici erau undeva la 195 195 (traiasca gt) in padure lorencia evident acolo le golea sa nu il vada nimeni asta e "MO" lui oare cine sa fie?
boomeey Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 problema e ca acum nu se mai aplica regula "in orice alta situatie moderatorii au ultimul cuvant" :)) de fapt se aplica. "excuzemoa" tema pentru acasa: cine afla ultima descoperire in materie de cheat/hack a unora din HH cu care se teleporteaza pe coordonatele goldenilor care apar la invazie, au de la mine un chaos :D
Lexa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 problema e ca acum nu se mai aplica regula "in orice alta situatie moderatorii au ultimul cuvant" :)) de fapt se aplica. "excuzemoa" tema pentru acasa: cine afla ultima descoperire in materie de cheat/hack a unora din HH cu care se teleporteaza pe coordonatele goldenilor care apar la invazie, au de la mine un chaos :D Nu merge cu //gt? Fac cateva invazii, noteaza coordonatele si //gt?